FC København skal ud på endnu en vanskelig opgave mod rutinerede Zenit. Offensivt er der ikke meget, der er lykkes for FCK'erne på den internationale scene, og der er heller ikke lagt op til en målfest i Rusland. Fodboldekspert Frank Pilantra giver spilforslag og oddsoverblik her.

Efter et par spillemæssig skuffende kampe mod tjekkiske Slavia Prag mangler der nu blot to runder i Europa League-gruppespillet. FC København skal finde storspillet frem, hvis de fortsat skal have et realistisk håb om at gå videre fra Gruppe C, der føres af Zenit.

Det russiske storhold har leveret solide præstationer og indtager også en sikker førsteplads i den hjemlige liga, hvor de vundet 11 kampe i de første 15 spillerunder og på imponerende vis kun indkasseret 11 mål undervejs.

Med en sejr over FCK kan Zenit sikre førstepladsen i gruppen, hvis det samtidig lykkes Bordeaux at tage point i deres hjemmekamp mod Slavia Prag.

Zenit havde store problemer i hjemmekampen mod Slavia Prag, hvor de var heldige med at tage en 1-0-sejr, men kan FCK også overraske russerne og måske endda snuppe point på en kold november-aften i St. Petersborg?

Zenit Petersborg - FC København

Zenit - FCK: Under 2,5 mål til odds 1,73 hos Betsafe

Ubesejrede Zenit har den erfarne Ivanovic til at styre forsvarskæden, og det forventes, at Ståle Solbakken vælger en forsigtig taktik med udgangspunkt i en sikker defensiv.

FC København er godt kørende i Superligaen, hvor de kommer fra en 2-1-sejr i topkampen mod FC Midtjylland. Det ser dog ud til, at FCK må undvære den offensive profil Viktor Fischer.

Zenit hentede 1-1 i Parken, og det kunne også ligne en målfattig affære denne gang.

Langt mellem målene i Bordeaux

Op til kampen mellem Slavia Prag og FC København blev der sat fokus på tjekkernes defensive dominans. Det lykkedes at lukke komplet ned for FCK-offensiven i de to opgør, hvor keeper Kolar ikke havde meget at bestille.

Den sikre defensiv har også betydet, at Slavia Prag har været rigtig gode til at holde modstanderne fra at tilkæmpe sig hjørnespark. FCK kom eksempelvis blot frem til ét enkelt hjørnespark i de to kampe mod tjekkerne.

Man bør holde godt øje med bookmakernes odds for flest hjørnespark i kampen.

Slavia Prag fører den tjekkiske liga, hvor de kun har indkasseret 12 mål i deres 16 ligakampe.

Formsvage Bordeaux har ikke meget at byde ind med og har reelt udspillet deres rolle i gruppespillet. De har kun vundet én af de seneste 10 kampe og kommer med fire uafgjorte opgør i træk.

Bordeaux har også kun fået et enkelt point i deres fire gruppekampe og trods både Lukas Lerager og Andreas Cornelius i truppen, så skal disse sidste par Europa League-kampe vist bare overstås, så Bordeaux kan fokusere på at forbedre ligaplaceringen.

Bordeaux - Sl. Prag

Bordeaux - Slavia Prag: Under 2,5 mål til odds 1,87 hos Cashpoint

Slavia Prag tog en 1-0-hjemmesejr over Bordeaux, og vi skal nok heller ikke forvente et festfyrværkeri. Det er kun blevet til to mål fra Slavia Prag i de fire gruppekampe, der er endt som følgende: 1-0, 0-1, 1-0 og 0-0.

Bordeaux har spillet under 2,5 mål i ni af deres 14 ligakampe, og deres seneste to kampe er begge endt 0-0.

Hos Cashpoint kan man hente odds 1,87 for under 2,5 mål i kampen, hvilket er klart over det øvrige marked. Førende, licensløse bookmaker udbyder til sammenligning odds 1,817.

Hold øje med vores ekspertpanel for spilforslag og analyser til Europa League-kampene.