Juventus viser klassen i Torino, men hvem vinder mon braget i Paris, når Liverpool skal op imod PSG? Fodboldekspert Frank Pilantra giver spilforslag og oddsoverblik over midtugens storkampe i Champions League.

Det kommer til at slå gnister, når Champions League-karavanen ruller videre, og verdensstjernerne kaster sig ud i denne næstsidste runde af gruppespillet. Der er skruet så højt op for presset, og det kan skabe nogle historiske fodboldbrag.

Christian Eriksen og hans Spurs-kammerater er godt kørende i Premier League for tiden, men de har store problemer i CL-gruppespillet, og kniven er sat for struben, så Tottenham skal jagte sejren på Wembley mod formstærke Inter.

Der er også maksimalt pres på Liverpool-manager Jürgen Klopp, når han sender Salah, Firmino og Mané ud på en svær opgave på Parc des Princes mod ambitiøse PSG med Mbappé, Neymar og Cavani.

Kong Cristiano fører Juventus til sejr

Sidste år blev Juventus elimineret af Champions League af Real Madrid på et kontroversielt - men korrekt dømt - straffespark, som Cristiano Ronaldo sendte ind bag chanceløse Buffon.

Nu optræder Ronaldo i Juventus-trøjen. og det har reelt fjernet den sidste rest af spænding i den italienske Serie A. Efter 13 spillerunder har ubesejrede Juventus placeret sig solidt på førstepladsen med 37 point og en samlet målscore på 28-8.

Juventus fører også denne Gruppe H, selvom det i seneste runde lykkedes Manchester United at hente en overraskende 2-1-sejr over Juve-stjernerne. Men kan ustabile Valencia hente point i Torino?

Juventus - Valencia

Da Manchester United højst sandsynligt snupper tre point mod gruppens bundprop Young Boys, så skal Valencia besejre Juventus for fortsat at håbe på at kunne gå videre fra gruppen.

Og sejre er som sådan ikke noget, Valencia samler på. Efter 13 spillerunder i La Liga har Valencia blot vundet tre kampe, men de spanske gæster kommer dog med to ligasejre i træk og har måske ramt ind i en sejrsstime.

Juventus - Valencia 1 til odds 1,45 hos Danske Spil

Det blev til en sikker 2-0 sejr til Juventus over Valencia på Mestalla, og der bør igen være klasseforskel på disse to mandskaber. Valencia er dog bedre kørende og har vist fremgang i de seneste kampe.
Cristiano Ronaldo vil være i fokus, men Juventus har masser af kampafgørende profiler og står fortsat som et ganske godt bud på den kommende Champions League-vinder. Det skal de bevise ved at besejre Valencia og forsvare førstepladsen i gruppen.

Ingen målfest på Wembley

Det er ikke gået helt efter planen for Tottenham-manager Mauricio Pochettino i Champions League-kampene, hvor London-klubben står med fire point for de første fire kampe.

Christian Eriksen havde ellers bragt Tottenham foran med 1-0 mod Inter på San Siro, men to Inter-scoringer i de døende minutter betød, at Tottenham måtte rejse hjem uden point og nu har tre point op til Inter på den vigtige andenplads.

Og Tottenham skal i sidste runde på besøg i Barcelona, så Pochettino skal virkelig have sat brikkerne korrekt og finde vinder-taktikken frem.

Inter kommer sandsynligvis til Wembley med en mission om at sikre en pointdeling. Dermed vil de forsvare andenpladsen og kan afgøre tingene hjemme mod PSV i sidste runde.

Kan Tottenham leve op til favoritværdigheden?

Tottenham - Inter

Tottenham - Inter: Under 2,5 mål til odds 2,33 hos Unibet

Der står meget på spil i dette direkte opgør om sidste billet. Tottenham skal frem og jagte sejren, men Inter har næppe planer om at komme ud med en offensiv taktik. Tottenham skal også være påpasselig og tålmodigt forsøge at sætte sig på kampen og styre slagets gange ved at tage initiativet.

Kampens betydning kan altså få begge hold til at vælge en mere taktisk tilgang, hvor Inter vil stille med mange mand bag bolden for at bremse Kane, Alli og Eriksen.

Liverpool jagter point i Paris

PSG går fra sejr til sejr i den franske Ligue 1, men der er ved at danne sig sorte skygger over den franske storklub på den internationale scene. Efter fire gruppekampe har PSG samlet fem point, mens både Napoli og Liverpool begge har seks point.

Sportspressen bemærkede, at Neymar blev sparket ned af den uruguayanske holdkammerat Edinson Cavani i sidste uges venskabskamp mellem Brasilien og Uruguay. Den interne strid kan sætte en stopper for PSGs drømme om at vinde Champions League.

Liverpool har fået en meget flot sæsonstart i Premier League, hvor de er lige i hælene på mægtige Manchester City. Dog har superstjernen Mohamed Salah ikke ramt samme niveau som sidste sæson.

Liverpool tabte meget overraskende med 0-2 i Beograd til Røde Stjerne, og der er udsigt til et par ultraspændende sidste kampe for sidste års CL-finalister. Efter denne udekamp mod PSG tager Liverpool i sidste grupperunde imod Napoli på Anfield.

PSG - Liverpool

Det ligner umiddelbart et opgør, som taktisk passer ganske glimrende til Liverpool-manager Jürgen Klopp, da PSG vil være fristet til at satse yderst offensivt og dermed sandsynligvis vil være sårbar for omstillinger.

Der må være stor respekt for PSGs superoffensiv, og der er lagt op til et underholdende og målrigt brag, hvor PSG ganske vist er favoritter, men Liverpool har bestemt chancer for at hente point.

Real Madrid - den vaklende titelforsvarer

Uden succesmanageren Zinedine Zidane og med salget af Cristano Ronaldo kæmper Real Madrid for at finde den rette spillestil. Især 1-5-nederlaget på Nou Camp til ærkerivalerne Barcelona sendte den spanske kongeklub til tælling, og holdets svagheder blev udstillet.

Fyringen af træner Lopetegui skulle have været en ny start for Real Madrid, der da også herefter hentede en flot 5-0-sejr over tjekkiske Viktoria Plzen og en 4-2-triumf i La Liga-opgøret mod Celta Vigo.

Men den nye træner Santiago Solari har ikke fået udryddet alle problemer, og Real Madrid leverede en ny skuffende indsats i weekendens 0-3-nederlag til Eibar.

Nu går turen til det olympiske stadion i Rom, hvor den tidligere FCK-keeper Robin Olsen skal forsøge at bremse Benzema og Bale.

Roma - Real Madrid

Roma - Real Madrid X til odds 3,90 hos Betsafe

Både Roma og Real Madrid står med ni point efter deres første fire gruppekampe, og det er sandsynligt, at der vil være tilfredshed med en pointdeling.

Real Madrid har et klart bedre mandskab og er favoritter, men de er ikke presset til at bruge kræfter på at hente sejren. På den anden side har Roma ikke været overbevisende i Serie A, hvor de indtager en beskeden 7. plads, men de har været solide i hjemmekampene og blandt andet hentet storsejre over Viktoria Plzen (5-0) og CSKA Moskva (3-0). 

Hold øje med Champions League-analyser fra vores ekspertpanel.