Der er kun to runder tilbage af Champions League-gruppespillet , og dermed er der også to runder tilbage af BetXperts CL-challenge. Igen i denne uge er der bonuspræmier for 5.000 kroner fra Bethard til de dygtigste. 

Efter en slingrende start på Champions League-gruppespillet har de fleste af Europas storhold fundet melodien og ligger med to runder tilbage til at kvalificere sig til forårets playoff-kampe. Det er dog ikke alle forhåndsfavoritterne, der er garanteret en plads blandt de sidste 16.

I gruppe B hænger Tottenham i med det yderste af neglene og er nødt til at besejre Inter onsdag for at holde liv i håbet om fodbold på 1. klasse efter årsskiftet.

Og i gruppe C har Røde Stjernes overraskende sejr over Liverpool reetableret spændingen, hvor kun to point skiller nummer 1 fra nummer 4, og hvor midt ét af Liverpool, Napoli og PSG vil ende med at trække det korteste strå.

Der er også to runder tilbage i BetXperts store CL-Challenge, hvor Bethard sponsorerer 5.000 kroner i bonuspræmier, der fordeles mellem de 10 dygtigste deltagere. I alt er 30.000 kroner i gevinst fordelt over de seks runder i Champions League gruppespil.

Sådan deltager du

Tip for 100 enheder, som du fordeler på mindst fem kampe i BetXperts CL-Challenge. Du kan maksimalt bruge 20 enheder per kamp, og de skal fordeles på markederne 1X2 og over/under 2,5 mål.

Odds til Champions League Challenge leveres af konkurrencens sponsor, Bethard, og de justeres løbende. Man optjener point ved, at ens indsats ganges med oddset.

Alle over 18 år kan deltage - også selvom man ikke bor i Danmark. Man kan også være med, selvom man først kommer ind midt i en runde, ligesom man kan nøjes med at være med i en enkelt eller et par af runderne. Det er dog vigtigt, at der i hver runde spilles for 100 enheder, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Sæt dine tip til femte runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.