Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo skyder Manchester United i sænk, og der kommer masser af mål i Napoli. Fodboldekspert Frank Pilantra leverer her odds-oversigt og kommer med spilforslag til CL-storkampene i denne 4. runde af gruppespillet.

Der er masser af spænding og nervøsitet op til denne runde i Champions League-gruppespillet, hvor flere af storholdene er under pres efter svingende præstationer.

Der er altid høje forventninger til Manchester United, der er én af de rigeste klubber på den internationale scene, men i denne sæson er det ikke for alvor lykkes for manager José Mourinho at få sat skub på United-skuden.

Det ubesejrede Italienske mesterhold Juventus har derimod fundet en stabil vinderkurs med den tidligere United-stjerne Cristiano Ronaldo som ny angrebsgeneral i Torino.

Juventus er storfavoritter til at snuppe sejren og tog en 1-0-sejr på Old Trafford og står nu med maksimumpoint; endda uden at have indkasseret mål i de tre gruppekampe.

Juventus - Manchester United

Juventus fører Serie A i suveræn stil efter 10 sejre og en enkelt uafgjort i de første 11 spillerunder, og selv José Mourinho har indset, at Manchester United-tropperne ikke kan følge med Champions League-favoritter som Juventus:

"Jeg må bare sige, at Juventus er på et andet niveau. Hvis folk ikke vil acceptere det, er det deres problem. De er på et andet niveau, når det gælder kvalitet, stabilitet, erfaring og kendskab." - José Mourinho på pressemøde efter 0-1-nederlaget til Juventus.

Juventus - Manchester United: 1 til odds 1,61 hos Betsafe

Juventus kan spille ret frit og sætte en streg under, at de er en klasse over de engelske gæster. Presset er på Manchester United, og selvom en CL-fiasko med garanti vil udløse en fyreseddel til Mourinho, så vil han sandsynligvis forsøge at parkere bussen for i det mindste at slippe fra opgøret med det ene point.

Men kan United-defensiven virkelig klare sig igennem 90 minutter overfor et knusende stærkt Juve-mandskab med Ronaldo, Dybala og Mandzukic i front? Der burde ikke være klasseforskel, men med et kig på spillermaterialet, så kan man vel heller ikke modsige Mourinho.

Napoli-PSG: Der skal komme mål, men det bliver en tæt kamp

Der er også et enormt pres på PSG-stjernerne op til denne nøglekamp i Napoli. Kun et Di Maria-mål i absolut sidste minut af overtiden sikrede 2-2 mod Napoli i opgøret i Paris, og det efterlader den franske storklub med store problemer.

Det lader ikke til, at Jürgen Klopps Liverpool skruer ned for tempoet, og dermed kæmper Napoli og PSG om den sidste billet videre fra gruppespillet.

Udover hjemmebanefordel så har Napoli endda også et enkelt point mere end PSG i denne intense gruppe. Så der er lagt op til et stort drama.

SSC Napoli - PSG



PSG er ofte lidt et alt-eller-intet mandskab. Når super-offensiven med Neymar, Mbappé og den tidligere Napoli-bomber Edinson Cavani rammer dagen, så er de komplet ustoppelige, men kører det ikke lige efter den franske opskrift, så er der ikke langt til kollektivt kollaps.

Der mangler lidt kynisme på holdet i de afgørende sekvenser i kampene, og det kan blive Napolis chance til igen at snuppe point fra PSG.

Napoli - PSG X til odds 3,90 hos Betfair Sportsbook

Meget tyder på en målrig affære, hvilket jo taler imod en pointdeling. Odds for over 2,5 mål ligger mellem odds 1,50 - 1,55, så vi kan få et åbent opgør med masser af fart på de offensive aktioner og målchancer på samlebånd.

Men med et point til begge lejre vil Napoli forsvare den vigtige andenplads. PSG er favoritter, men italienerne er stærke i egen hule, hvor de blandt andet besejrede Liverpool med 1-0. De har offensive våben som Mertens og Insigne, der kender vejen til netmaskerne og kan udnytte deres fart, hvis PSG vover sig for langt frem i deres jagt på sejren.

Real Madrid går ikke målamok i Tjekkiet

Er Real Madrid kommet sig over 1-5-lussingen mod ærkerivalerne Barcelona, og kan den spanske kongeklub slå tilbage, når de sætter kurs mod Plzen?

I den spanske delegation finder vi ikke den fyrede træner Julen Lopetegui, der blev vippet af pinden efter nederlaget til Barcelona.

I weekendens La Liga-opgør mod Valladolid vandt Real Madrid på to sene mål; bl.a debut-mål fra brasilianske Vinicius Jr. Dermed er Real Madrid kommet op på at have scoret 16 mål i 11 ligakampe, hvilket rækker til en sjetteplads.

Real Madrid fører dog denne gruppe, efter de besejrede Viktoria Plzen med 2-1 hjemme på Santiago Bernabeu, og de er monster-favoritter til igen at tage alle tre point, når de igen møder det tjekkiske mesterhold.

Viktoria Plzen - Real Madrid

Viktoria Plzen er sidst i gruppen. De fik ganske vist 2-2 hjemme mod Lokomotiv Moskva, men tabte herefter med hele 0-5 ude til Roma og så senest 1-2 mod Real Madrid.

Modsat Real Madrid så har Plzen dog succes på hjemmefront og fører den tjekkiske liga. De har samlet 34 point efter 14 spillerunder, hvor de har indkasseret 12 mål.

Viktoria Plzen (asian +2) - Real Madrid 1 til odds 1,77 hos Bethard

Med tre Champions League-titler i træk har Real Madrid vist høj klasse, men offensiven med Bale og Benzema fungerer ikke optimalt, og den spanske forsvarskæde er til dette opgør uden de skadede Varane, Carvajal og Marcelo.

En storsejr til Real Madrid kan give gejst til truppen, men mon ikke bekymringerne først og fremmest er rettet mod at forbedre positionen i La Liga-tabellen.
Det blev kun til 2-1-sejr i Madrid, og man kunne godt forestille sig en tæt kamp, hvor Real Madrid vil forsøge at køre en stille sejr i land.


Odds 1 hvis Real Madrid vinder kampen med 2 mål.

Inter jagter sensationssejr mod svingende Barcelona

Med den overbevisende 5-1-sejr over Real Madrid beviste Barcelona, at de stadig har den spanske førertrøje med et solidt forspring ned til de kriseramte ærkerivaler.

Der er også succes på den internationale scene, da Barcelona fører Gruppe B efter at have hentet ni point i de første tre gruppekampe, bl.a med en 2-0-sejr på Nou Camp over Inter. Så alt peger vel på endnu en sejr til katalanerne?

Inter bliver overskygget af altdominerende Juventus, og de flyver lidt under radaren og kan blive en svær modstander for Barcelona, der ser ud til at må stille uden Lionel Messi.

Inter - Barcelona



Med weekendens 5-0-sejr over Genoa er Inter nu oppe på syv ligasejre i træk, og Milano-klubben forsøger at holde kontakten med Juventus på førstepladsen.

Der er stor kvalitet på midtbanen med den nyankomne belgier Radna Nainggolan sammen med kroaterne Ivan Perisic og Marcelo Brozovic. Og så er der stadig godt gang i scoringerne fra den kontroversielle argentinske angriber Mauro Icardi.

Barcelona har et rutineret mandskab, der kommer med masser af selvtillid efter El Clásico-sejren, men kan de leve op til favoritværdigheden, eller kan Inter hente point?

Kom gerne med jeres input.

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag og analyser til CL-kampene.