Der kommer fornemt besøg til Wembley, hvor Christian Eriksen og Tottenham tager imod Barcelona. Fodboldekspert Frank Pilantra leverer her odds-oversigt og spilforslag til CL-storkampene i denne 2. runde af gruppespillet.

Champions League-karavanen ruller videre, og vi kan se frem til en række store brag; forhåbentlig med en lang række fantastiske mål og masser af drama og spænding.

Meget fokus vil uden tvivl blive rettet mod Tottenham, der allerede er kommet under pres i den intense Gruppe B. Tottenham tabte med 1-2 til italienske Inter i deres første gruppekamp, og nu kommer mægtige FC Barcelona med magiske Lionel Messi så til London.

Endnu et CL-nederlag og Spurs-manager Mauricio Pochettino vil få meget svært ved at kvalificere sig videre fra gruppespillet.

Ikke uventet startede Barcelona med en komfortabel 4-0 sejr over hollandske PSV, men katalanerne har skuffet i de seneste La Liga-kampe, hvor de er uden sejr i tre kampe i træk.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Tottenham - Barcelona



Så kan vi frem til en ny skuffelse for Barcelona, eller lever de op til favoritværdigheden?

Tottenham-Barcelona: 1X til odds 1,85 hos Bet365*

Der er kommet god erfaring ind på dette Tottenham-mandskab, der besejrede Real Madrid med 3-1 på Wembley i sidste års CL-gruppespil. Barcelona har en række verdensstjerner, der kan afgøre kampen, men de har ikke været overbevisende i de seneste kampe, og det kan blive et tættere opgør, end oddsene viser.
Man bør dog følge skadessituationen i Tottenham, hvor Dele Alli er meldt ude af dette opgør, mens der er blandt andet er tvivl om, hvorvidt 
Hugo Lloris, Serge Aurier og Christian Eriksen bliver klar.

Tottenham fik ikke hentet nye spillere i sommerens transfervindue, men i weekendens Premier League-opgør mod Huddersfield viste bomberen Harry Kane, at han stadig har godt styr på vejen til netmaskerne. Hvis Harry Kane igen er i målhumør, så kan Tottenham ende med at snuppe alle tre point.

Måltørke på Drømmenes teater

Er Manchester United-manager José Mourinho allerede ved at blive sparket ud? Det spøger med rygter i Manchester efter en ujævn sæsonstart, og mange United-fans har nok bemærket, at Zinedine Zidane er ledig på markedet.

Men ovenpå ligacup-exit til Derby og en skuffende 10.plads i Premier League, så kan Mourinho trods alt være god tilfreds med åbningen på CL-gruppespillet, hvor Manchester United hentede en 3-0-udesejr over Young Boys.

Manchester United - Valencia



Så bookmakerne har solid tillid til Manchester United, der er gjort til komfortable favoritter.

Det hænger helt sikkert sammen med, at der også mangler lidt ny inspiration i Valencia, der ellers har forstærket sig med danske Daniel Wass.

Valencia har dog fået en frygtelig dårlig start på sæsonen, hvor det kun er blevet til én enkelt sejr til Valencia i de første syv spillerunder af La Liga. Og tilmed indkasserede de et 0-2-nederlag hjemme mod Juventus i første gruppekamp.

Manchester United - Valencia:
Under 2,5 mål til odds 2,10 hos Betfair Sportsbook*

To mandskaber uden selvtillid, og der er langt mellem de velspillede kampe fra de to hold. Manchester United kommer sandsynligvis til at skulle skabe kampen, og de har haft svært ved at få nok fart og kreativitet ind i spillet.

Valencia har spillet under 2,5 mål i deres seneste fem kampe, og i Mourinho-lejren er de nok mere interesserede i at få sikret de tre point. Den portugisiske manager er næppe videre bekymret om underholdningsværdien for fansene på lægterne, og det kan give et resultatorienteret opgør.

Real Madrid skuffer i Moskva

Playmakeren Luka Modric bliver hyldet som årets bedste spiller, men Real Madrid-fans vil nu nok alligevel gerne have haft Cristiano Ronaldo i front i dette opgør mod CSKA Moskva.

Specielt nu, hvor det offensive ansvar er placeret hos Karim Benzema, efter waliseren Gareth Bale har meldt fra på grund af en skade.

Real Madrid sætter kurs mod Moskva efter at have indkasseret et 0-3.nederlag mod Sevilla, mens de heller ikke kom på måltavlen i weekendens 0-0-lokalbrag mod Atlético Madrid.

Kommer de forsvarende CL-mestre tilbage på sejrskurs?

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

CSKA Moskva - Real Madrid

Real Madrid tog en 3-0-sejr over Roma i deres første gruppekamp, mens CSKA Moskva hentede 2-2 ude mod tjekkiske Viktoria Plzen.

CSKA Moskva-Real Madrid (asian -1): 1 til odds 1,88 hos Unibet*

Stor CL-rutine og klassespillere på samtlige positioner sender Real Madrid ind til dette opgør som storfavoritter. Men offensiven har svært ved at komme i omdrejninger, og det kan CSKA Moskva udnytte til at skabe en tæt kamp.

Den spanske defensiv virker heller ikke uovervindelig for tiden, og CSKA Moskva stiller med topscoreren Fedor Chalov, der har scoret syv mål i de første ni spillerunder i den russiske liga og også kom på måltavlen mod Plzen.

Odds 1 ved Real Madrid-sejr på præcis 1 mål

Hold øje med vores ekspertpanel for tips til Champions League-kampene.