Champions League er nået til fjerde runde i gruppespillet, og det begynder for alvor at spidse til for flere af holdene, der har brug for point, hvis de vil have forhåbninger om at gå videre. BetXpert har her samlet de bedste tilbud til fjerde runde i Champions League. 

Europas fineste turnering byder igen på fodbold i verdensklasse, når der tirsdag aften sparkes otte opgør i gang. Fjerde runde i gruppespillet er de samme opgør som i tredje runde - der er bare byttet rundt på hjemme- og udebane. 


Det bliver således en gensyn mellem Christian Eriksens Tottenham og Real Madrid, der er i gevaldige problemer i den hjemlige liga, hvor det i weekenden blev til det nederlag til Girona. På Santiago Bernabeu fik Tottenham 1-1, og nu er det tid til det samme opgør på Wembley i London, hvor Tottenham har haft svært ved at finde melodien. I samme gruppe er Dortmund også kommet i problemer - både i Bundesligaen og i Champions League. Nederlag til både Tottenham og Real Madrid og bare uafgjort på udebane mod APOEL giver bare tyskerne et enkelt point i gruppe H. Ydermere har de ikke vundet i de tre sidste Bundesliga-kampe, hvor det er blevet til en uafgjort og to nederlag. 

Efter de første tre kampe i gruppespillet er der stadig fire hold, der har tabt alle deres kampe. Det er Anderlecht, Benfica, Olympiakos og Feyenoord. Olympiakos tager hjemme i mod suværene Barcelona, der står med maksimumpoint i gruppen, og som allerede har en komfortabel føring i La Liga. Benfica skal til Manchester og se, om de kan skrabe deres første point sammen, men det bliver ikke let. 

Bookmakerne er som sædvanligt ude med flere tilbud på Champions League, og vi har her samlet de bedste tilbud til fjerde runde af gruppespillet i Champions League. 

NordicBet: Spil for 100 kr. og få 100 kr. gratis livespil

NordicBet har et Champions League-tilbud, der gælder for alle seks runder af gruppespillet. Her kan man i hver runde optjene et gratis livebet på 100 kroner ved at spille for 100 kroner på Champions League.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet her.
 • Spil for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på kampene i fjerde gruppespilsrunde i Champions League.
 • Herefter vil du modtage et 100 kroners livebet. Det kan bruges på kampene i fjerde runde af Champions League-gruppespillet. 
 • I forbindelse med deltagelse i kampagnen modtager man også en casinobonus på 50 kroner. 
 • Regler og vilkår gælder.

Betfair Sportsbook: Spil for 200 kr. og få et 100 kr. gratis spil

Også Betfair* har et tilbud, der gælder i de forskellige Champions League-runder. Her kan man få et gratis spil på 100 kroner, som kan bruges på et hvilket som helst fodboldmarked om onsdagen, hvis man har spillet for mindst 200 kroner på tirsdagens kampe i gruppespillet i Champions League. 

Sådan gør du:

Unibet: Forudsig første scoringsminut i tre kampe

Bettime er navnet på Unibets Champions League-konkurrence, der finder sted under hele gruppespillet i Champions League. Her skal man gætte det første scoringsminut i tre udvalgte kampe, og i hver runde er der præmier for 100.000 kroner, mens der er 10.000 kroner på højkant til den spiller, der har den laveste minutdifference efter alle seks gruppespilsrunder. I fjerde runde skal der gættes det første scoringsminut i Manchester United - Benfica, Celtic - Bayern München og Tottenham - Real Madrid.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen her.
 • Du kan kun sætte uret én gang pr. runde.
 • Du skal vælge minuttet til første scoring for enten 1. eller 2. halvleg for alle tre kampe pr. runde.
 • Man kan kun sætte uret for én runde af gangen.
 • Der vil være 6 runder i konkurrencen (alle gruppespilsrunderne).
 • Regler og vilkår gælder. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

Artiklen vil løbende blive opdateret med andre tilbud fra bookmakerne til fjerde gruppespilsrunde i Champions League, hvis der kommer flere tilbud og kampagner fra bookmakerne.