Hvilke hold går videre i CL-returkampene? Frank Pilantra kigger nærmere på oddsene og giver nogle bud på hvilke mandskaber havner i semifinalerne. Kan Real Madrid knække Wolfsburg og hvordan ender det spanske brag på Vicente Calderon?

Der er garanti for masser af underholdning og også udsigt til nogle hårde kampe om billetterne til CL-semifinalerne. Der var flere overraskelser og tætte opgør i de første kvartfinaler og vi kan godt tillade os at have høje forventninger til disse returkampe.

Et af de hold, der skal levere varen er Real Madrid, da den spanske storklub er under stort pres efter deres 0-2 nederlag til Wolfsburg. Det ser bestemt også ret åbent ud mellem Manchester City og PSG, da første kamp i Paris endte 2-2.

Ikke overraskende var der masser af dramatik og intensitet, da de hårdtkæmpende Atlético Madrid-spillere besøgte Barcelona på Camp Nou.

Der var nok lidt for meget tænding og fightervilje hos Atlético-træner Diego Simeone´s tropper, der indkasserede et 1-2 nederlag efter det røde kort til Fernando Torres, der ellers havde sendt Atlético i front.

Kan Benfica indtage rollen som favoritdræber eller er Bayern München for stærke, når de tager en smal 1-0 sejr med i bagagen?

Atlético Madrid vælter Barca fra tronen

Et-målsnederlaget på Nou Camp er langt fra en katastrofe for Atlético Madrid, der endda fik scoret et måske meget vigtigt udebanemål i først akt af denne spanske kvartfinale-dyst.

Så en 1-0 Atlético sejr vil være nok til at eliminere mægtige FC Barcelona. Men kan virkelig bremse den sprudlende Barca-offensiv med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar?

Selv på Vicente Calderon er Barcelona favoritter til at løbe med sejren, og de kan da også udnytte, at Atlético Madrid skal satse offensivt for at udligne katalanernes føring.

Der er lagt op til en ret lige kamp, hvor Atlético Madrid igen skal spille med musklerne og sætte sig igennem overfor Barca-stjernerne. Det er afgørende for Diego Simeone, at han får sikret balancen på dette Atlético-hold, så de får lagt et højt pres på Barcelona-spillerne, men samtidig uden at gøre defensiven sårbar for omstillinger.

En scoring til Atletico Madrid kan ryste de forsvarende Champions League-mestre, der lader til at have mistet deres nærmest uovervindelige image efter liga-nederlag til både Real Madrid og Real Sociedad.

Værdien er på odds 4,33 hos Bet365* for Atletico Madrid havner i semifinalerne.

Onsdag 13. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)- Hvilket hold går videre?

Atlético Madrid
Barcelona
4,33 1,23
Bet365
Unibet

Real Madrid jagter revanche mod Wolfsburg

Det var en kæmpe-sensation at Wolfsburg kunne tage en 2-0 sejr på Volkswagen Arena mod selveste Real Madrid, og det resultat åbner op for en yderst spændende returkamp.

Der har været masser af ros til Luis Enrique og Barcelona, mens der er kastet langt mere kritik efter Zidane´s Real Madrid-mandskab.

Men ligatabellen viser, at Real Madrid er det mest scorende mandskab i La Liga med 93 mål i 32 spillerunder; 6 mål mere end Barcelona. Og kigger vi så på Wolfsburgs målhøst, så har de altså blot scoret 40 mål i Bundesligaen.

Nu kan Real Madrid ganske vist komme til at skulle undvære Karim Benzema til dette opgør, men de bør blæse til angreb fra første fløjt. Det ligner en meget svær opgave for udesvage Wolfsburg, der må forventes at komme under et ret massivt pres fra den spanske kongeklub.

Real Madrids stjernespillerne, og især Cristiano Ronaldo, skal træde i karakter på Santiago Bernabeu og sende Wolfsburg ud af Champions League. Værdi-pilen peger i retning af Real Madrid.

Tirsdag 12. april kl. 20:45 (Se info-analyse)- Hvilket hold går videre?

Real Madrid
Wolfsburg
1,95 1,92
888sport
Betsafe

Det kan blive virkelig tæt på Etihad

Det er faktisk en kende svært at vurdere på hvilken hylde, vi skal placere PSG og Manchester City i Champions League-hierakiet. Er disse stenrige klubber klar til at udfordre favoritterne eller er det igen kun et spørgsmål om CL-trofæet skal til Spanien eller Bayern München?

City-manager Manuel Pellegrini har sådan set truppen til at være en magtfaktor i Premier League og de også burde kunne vise sig frem i Champions League.

Men trods det store store spillerbudget, så mangler Manchester City endnu for alvor at slå igennem på Champions League-scenen. De er også ret ustabile i deres præstationer, og derudover virker Manchester City sårbare uden den stærke Vincent Kompany til at styre forsvarskæden.

Det skal PSG-stjernerne forsøge at udnytte med den skarpe målræv Zlatan sammen med energiske Cavani. Med den velspillende argentiner Angel Di Maria til at støtte frontduoen har PSG gode chancer for at gå hele vejen i år, men det kræver jo selvfølgelig, at de kan udfordre Joe Hart og City-forsvaret.

Det kan blive de helt små marginaler, der kommer til at afgøre, hvem der ryger videre til semifinalerne. Det ligner et ganske fint odds 2,30 hos Tipico for PSG kvalificerer sig til semifinalerne.

Tirsdag 12. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)- Hvilket hold går videre?

Manchester City
PSG
1,65 2,30
Bet365
Tipico

Bayern München skal gøre arbejdet færdigt i Portugal

Det blev kun til en 1-0 sejr til Bayern på hjemmebane, men det er nu alligevel tyskerne, der er udpeget som storfavoritter til at gå videre. Portugisiske Benfica er ikke levnes mange chancer af bookmakerne, og man kan hente odds 5,75 hos Bet365* for en Benfica-sejr.

Kigger man nærmere på Bayern-truppen, så er det også svært at forestille sig, at det mere beskedne Benfica-mandskab virkelig skal vise sig at blive endestation for de tyske Champions League-drømme.

Men i sidste runde havde Bayern München jo ret store problemer og måtte ud i forlænget spilletid for at eliminere italienske Juventus. Vi skal måske ikke forvente, at det tyske mesterhold ligefrem vil dominere samtlige 90 minutter og cruise ubesværet til en storsejr på Estadio da Luz.

Onsdag 13. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)- Hvilket hold går videre?

Benfica
Bayern München
9,00 1,09
Tipico
Unibet

Det kan være fristende at prøve lykken til odds 9 hos Tipico og satse på Benfica får skovlen under Bayern.

Men fremfor at forsøge at vride værdi ud af disse 'går videre'-odds, så kunne det være mere interessant at se på asian-handicap for Benfica i det mindste formår at skabe spænding om udfaldet.

Asian Handicap: Benfica +1 til odds 1,72 hos Unibet

Det lykkes kun at score et enkelt mål mod Benfica i første kamp og Bayern München-stjernerne kan holde et mere defensivt fokus, da selv uafgjort vil sende dem videre i turneringen. Det er klart, at hvis Thomas Müller, Lewandowski, Robben og Douglas Costa rammer dagen, så vil Benfica få meget svært ved at forhindre at blive kørt over af Pep Guardiolas super-hold.

Odds 1 hvis Bayern München vinder med præcis 1 mål.

Så mit værdi-barometer for returkampene viser, at vi får Atlético Madrid, Real Madrid og PSG videre til semifinalerne, og så kommer Bayern München også videre, men det bliver en tæt kamp mod Benfica.

Kom meget gerne med jeres bud og CL-fiduser.