José Mourinho er blevet fyret som manager for Manchester United knap midtvejs i sin tredje sæson i klubben. Hvem tager over? Se odds på næste Manchester United-manager her.

De skarpe vidste det måske allerede i forvejen og fangede et godt odds på den næste Manchester United-manager allerede i sommerferien. 

Spil på næste Manchester United-manager hos Danske Spil

Der hviler en forbandelse overJosé Mourinhos karriere, hvor sæson tre ofte er blevet den sidste efter en række svigtende resultater. Kun en enkelt gang har José Mourinho siddet i trænersædet ved første kamp i sæson fire. 

Det var under hans første periode i Chelsea, og der nåede han kun seks kampe på trænerbænken i den fjerde sæson, inden samarbejdsvanskeligheder med klubejer Roman Abramovich resulterede i, hvad der officielt blev kaldt en fælles beslutning om opsigelse af samarbejdet.

I alle andre tilfælde har Mourinho maksimalt holdt til og med tredje sæson, inden han enten selv er gået eller har fået sparket. Og med den relativt begrænsede trofæhøst de første to sæsoner på Old Trafford kommer det næppe som et chok for nogen, at Mourinho ikke engang nåede halvt igennem tredje sæson, inden han blev fyret.

Odds på næste Manchester United-manager: Hvem skal afløse Mourinho?

Odds på den nye Manchester United-manager har bevæget sig op og ned hele dagen, siden klubben offentliggjorde fyringen af José Mourinho. Bookmakernes favorit er dog en franskmand, der tidligere har spillet i klubben.

Læg mærke til, at de forskellige bookmakere har forskellige regler for afgørelse af spillet. Nogle bookmakere skrivere vage formuleringer som "næste permanente manager", mens andre har klart definerede datoer eller antal kampe i spidsen, som vil afgøre væddemålet.

Hvem bliver næste Manchester United-manager?

Bedste odds Bookmaker
Laurent Blanc 5,21
Ole Gunnar Solskjaer 6,00
Zinedine Zidane 6,24
Michael Carrick 14,09
Ryan Giggs 16,89
Arsene Wenger 31,86
Antonio Conte 34,00

Odds er opdateret 18. december klokken 15:50. Odds fra Betfair* Spillebørs er fratrukket 6,5 % kommission. Det er således det effektive odds, der er angivet.

Tidligere klubkoryfæer er favoritter

Især har odds på Laurent Blanc som næste Manchester United-manager været ustabilt hele dagen, og den franske verdens- og europamester fra henholdsvis 1998 og 2000 har kunnet fås til alt mellem odds 1,50 og 7,50. 

Unibet* oplyser til BetXpert, at Blanc indledningsvis ikke var i betragtning i den forreste del af feltet, men at de i løbet af eftermiddagen var nødt til at sænke odds betragteligt på franskmanden.

Laurent Blanc havde et par succesfulde sæsoner i klubben, hvor han vandt mesterskabet i 2003, og generelt har bookmakerne placeret tidligere Manchester United-legender i toppen af favoritlisten.

Navne som Ole Gunnar Solskjaer, Ryan Giggs og Michael Carrick figurerer højt sammen med den tidligere Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, som allerede i sommer blev udråbt som favorit til at tage over, når Mourinho engang var fortid.