Chelsea skal op imod La Liga-førerholdet Atlético Madrid, mens Bayern München skal møde Real Madrid i CL-semifinalerne.

Champions League-karavanen er rykket til Madrid, hvor vi skal have afviklet midtugens semifinaler. Der er nu kun de absolut bedste mandskaber tilbage, og der venter nogle vældige intense kampe om finalebilletterne.

Sensationsholdet Atlético Madrid har både Barcelona og Real Madrid i hælene i den spanske Primera Division, men det er voldsomt svær at knække Diego Simeones standhaftige drenge.

Atlético Madrid er forsat ubesejrede hjemme på Vicente Calderón i denne sæson, men måske de rutinerede Chelsea-spillere med José Mourinho ved roret har nøglen til at overliste det spanske tophold.

Mourinho fik dog ikke den bedste optakt, da de måtte indkassere et meget sjældent nederlag på Stamford Bridge og så var det endda bundholdet Sunderland, der nedkæmpede Chelsea-tropperne i weekendens Premier League-opgør.

Tirsdag 22. april kl. 20:45

Atletico Madrid
Uafgjort Chelsea
1,95 3,30 4,50
NordicBet
MermaidBet
Unibet

Får Franck ram på Ronaldo?

Bayern Münchens Franck Ribery måtte se Cristiano Ronaldo tage Ballon d'Or-prisen som verdens bedste fodboldspiller, og nu møder to superstjerner så hinanden på grønsværen.

Hos Bayern München har Pep Guardiola en skræmmende stærk trup med vindermentalitet, solid organisation og offensive profiler som Robben og Ribery, der nok skal lave ballade på kanterne.

Bayern München har igen været altdominerende i Bundesligaen, og de er da også favoritter til at genvinde Champions League-trofæet.

Men der er lagt op til nogle højdramatiske semifinaler, hvor Bernabéu byder indenfor til første akt mellem disse to storklubber. Real Madrid-træner Carlo Ancelotti skal jagte sejren i denne første semifinale, og han har heldigvis både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo til at sikre et godt udgangspunkt inden returkampen.

Onsdag 23. april kl. 20:45

Real Madrid
Uafgjort Bayern München
2,45 3,55 2,95
NordicBet
Betsafe
Unibet

Hold øje med ekspertanalyser til disse kampe og kom meget gerne med jeres oddsfiduser.

Unibet