Lionel Messi er i øjeblikket uden klub, men der går næppe længe, før vi kender til argentinerens fremtid. BetXpert har fundet de bedste odds på, hvilken klub Messi spiller for, når transfervinduet lukker.

Der har dæleme været mange rygter om Lionel Messi i hele argentinerens glorværdige karriere, men de seneste år har det virkelig taget til, og lige nu er Lionel Messi ikke Barcelona-spiller, hvilket føles lidt mærkeligt at skrive. Rygterne går dog på, at han skriver under på en ny kontrakt med den eneste klub, han har optrådt for som seniorspiller. Messi står noteret for 778 kampe for FC Barcelona, og han har scoret utrolige 672 mål for klubben. 

Lionel Messi har netop spillet Copa América med Argentina, og her lykkedes det ham omsider at vinde en stor titel med det argentinske landshold, da de gik hele vejen i den prestigefyldte turnering. I finalen slog de Brasilien med 1-0 på et mål af Ángel Di María. 

Nu skal 34-årige Messi så finde ud af, hvor karrieren skal fortsætte henne. Vælger han at skrive under på en ny kontrakt med Barcelona, eller lykkes det for en anden klub at sikre sig verdensstjernens underskrift? 

BetXpert har fundet de bedste odds på, om Messi finder en ny klub i sommerens transfervindue, eller om han vælger at underskrive en ny kontrakt med Barça. 

Lionel Messi: Odds på næste klub

Herunder finder du de bedste odds på, hvor Messi spiller efter transfervinduet er smækket i. 

Hvor spiller Lionel Messi per 1. september 2021? Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona 1,03
Manchester City 7,00
Paris Saint-Germain 8,00
Newell's Old Boys 21,00
Manchester United 34,00
Inter 41,00

Odds på Messis næste klub er fra onsdag den 14. juli klokken 11.55. 

Odds på, om Messi skifter klub hos LeoVegas

Som oddstabellen viser, så er FC Barcelona storfavoritter til at sikre sig Messis underskrift. Du kan få odds 1,03 hos Mr Green* på, at Messi spiller i Barcelona per 1. september 2021. Tror du mere på en genforening mellem Messi og Guardiola, så kan du få odds 7,00 hos LeoVegas* på, at han spiller i Manchester City efter transfervinduets lukning. 

Den italienske transferspecialist Fabrizio Romano er dog ikke i tvivl om, hvor en af de allerstørste fodboldspillere i historien spiller efter sommerferien. Lionel Messi skriver under på en ny kontrakt med FC Barcelona, skrev han på Twitter for få dage siden. Nedenunder kan du læse tweetet, han skrev den 10. juli, hvor han afslører, at Messi underskriver en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.