Tottenhams topscorer Harry Kane kan være på vej til at forlade London-klubben, og meldingerne går på, at tyske Bayern München er næste stop for den engelske landsholdskaptajn. Vi har set nærmere på bookmakernes transferodds.

Se transfer-odds for Harry Kane her

All good thing must come to an end... men må Tottenham sige farvel til Harry Kane i sommerens transfervindue?

Den 7. april 2014 spillede Harry Kane sin første Premier League-kamp for Tottenham og kom også på måltavlen i sejren over Sunderland. Det er siden blevet til et hav af scoringer, og Kane er en af de bedste angribere i Premier Leagues historie.

Der er gang i rygterne på transfermarkedet, hvor sportspressen mener, at der er en aftale på plads mellem Bayern München og Harry Kane.

Harry Kane odds: Klub den 1/9 2023

Udvalgte odds Højeste odds Bookmaker
Bayern München 2,00
Tottenham 2,37
Real Madrid 11,00
Manchester United 13,00
PSG 15,00
Chelsea 21,00

Bemærk; hos Bet365* gælder spillet for hvilken klub Harry Kane spiler for den 3/9 2023.

Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Bliver Harry Kane målkongen på Old Trafford i næste sæson?

Det var en turbulent 22/23-sæson for Tottenham, der måtte fyre manager Antonio Conte efter skuffende resultater og intern uro i klubben. Ny træner er Ange Postecoglou, der nu skal have ført London-klubben tilbage på rette kurs.

Det lykkedes Harry Kane at score 30 mål i denne Premier League-sæson for Tottenham. Det er helt sikkert blevet bemærket i Manchester United-lejren. De hentede angriberen Wout Weghorst efter VM-slutrunden i Qatar, men den hollandske angriber har endnu ikke scoret i Premier League.

Harry Kane og Manchester United virker som et perfekt match, men for Tottenham vil det være et stort slag at miste deres topscorer og samtidig forstærke en af deres konkurrenter.

Harry Kane har kontraktudløb i sommeren 2024 og hvis ikke det lykkes Tottenham at overtale Kane til en forlængelse, så kan de blive presset til at sætte Kane på transferlisten denne sommer for at undgå at den engelske landsholdskaptajn skifter på en fri transfer.

Foto: Gabriel BOUYS / AFP

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvem har scoret flest mål i Premier League?
Rekorden for flest scorede Premier League-mål tilhører Allan Shearer, der scorede 260 mål i 441 kampe.

🔎Vil Harry Kane slå rekorden for flest scorede mål i Premier League?
Harry Kane har scoret 213 mål i Premier League og er sammen med Allan Shearer (260 mål) og Wayne Rooney (208 mål) de eneste der har scoret over 200 PL-mål. Harry Kane vil sandsynligvis overhale Shearer indenfor de næste to-tre sæsoner.