Mens Real Madrid virker for stærke for Dortmund, så er der mere spænding i returkampen mellem Chelsea og PSG. Vi har set på oddsene for returopgørene.

De største stjerner på den internationale scene skal igen i aktion, når de afgørende returkampe i CL-kvartfinalerne fløjtes igang. Sidste års finalister fra Dortmund er under stort pres og skal levere et mindre mirakel for at vende 0-3 resultatet mod mægtige Real Madrid. Men Chelsea ser også ud til at komme på en svær opgave, når de tager imod PSG i jagten på Champions League semifinalerne.

Vi skal have afgjort, hvilke hold der må forlade Champions League-festen.

Kan PSG modstå presset på Stamford Bridge?

Manager José Mourinho er under et stort pres og portugiseren kan ikke være helt tilfreds med, at Chelsea dummede sig i slutsekunderne af første kvartfinale mod franske PSG og indkasserede et 3-1 nederlag.

Chelsea skal derfor satse offensivt for at indhente PSG og vinde med minimum 2 mål. Mourinho har rutinerede spillere som Cech, Terry, Lampard og Torres/Eto´o til at lede tropper til sejr. De skal dog ikke bekymre sig om den svenske superstar Zlatan Ibrahimovic, der må melde fra med en skade.

Men den franske trup indeholder adskillige profiler og bl.a har den uruguayanske bomber Edinson Cavani vist gode takter, så det kan blive en tæt kamp om semifinalebilletterne.

Tirsdag 8. april kl. 20:45

Chelsea Uafgjort PSG
1,85 3,70 4,70
Ladbrokes
Danske Spil
Danske Spil

Hvem går videre?

Den sidste 3-1 scoring kan vise sig at blive altafgørende, men man skal ikke helt afskrive Chelsea og CL-specialisten José Mourinho. De har en erfaren trup med angrebsivrige profiler og der vil være god opbakning fra de engelske fans på Stamford Bridge.

På den anden side har Petr Cech og Chelsea-defensiven dog vist sig ikke at være uovervindelig og den forventede offensive satsning kan give målchancer til PSG-stjernene.

Chelsea PSG
3,75 1,28
Bet365
Unibet

Mirakel fra Dortmund eller nyt Ronaldo-show?

Med en sikker 3-0 sejr i bagagen fra første kvartfinale er der sikkert ikke den store nervøsitet i den stjernebesatte Real Madrid-trup.

Cristiano Ronaldo kan bruge denne returkamp på Signal-Iduna-Park til at slå en tyk streg under, at han er målkongen i Champions League-turneringen. Det er indtil videre blevet til 14 scoringer fra portugiseren i kun 8 CL-kampe.

Kan der skabes spænding om semifinale-billetterne?

Da Real Madrid besøgte Dortmund i sidste års Champions League lykkedes det bomberen Robert Lewandowski at score hele 4 gange mod Casillas, men det ser umiddelbart meget svært ud.

Dortmund kan ikke helt følge med de europæiske topklubber, men måske de kan slutte af med en sejr foran hjemmepublikum.

Tirsdag 8. april kl. 20:45

Dortmund Uafgjort Real Madrid
3,40 3,80 2,15
Bet365
Betsafe
Danske Spil

Scorer Ronaldo i kampen?

Der venter vigtige kampe for Real Madrid i en hektisk guldkamp om både Copa del Rey og La Liga-mesterskabet, så hvor meget krudt vil Ronaldo og de øvrige Madrid-stjerner fyre af mod Dortmund?

Cristiano Ronaldo måtte udgå i den første kvartfinale og sad over i 4-0 sejren over Real Sociedad i weekendens spillerunde i La Liga. Er han i topform til denne returkamp?

Med 45 mål i 41 kampe i denne sæson er der dog forventning om, at vi igen får Ronaldo på måltavlen.

Udvalgte Ronaldo-odds

Bedste odds Bookmaker
Første målscorer i kampen: Cristiano Ronaldo 4,50 Ladbrokes
Målscorer i kampen: Cristiano Ronaldo 1,95 Betsafe
Scorer ikke i kampen: Cristiano Ronaldo 1,76 Betsafe
Scorer 3 eller flere mål: Cristiano Ronaldo 13,00
Partybets
Topscorer i Champions League: Cristiano Ronaldo 1,08
Unibet

Hold øje med ekspertanalyser til Champions League-returkampene