VM i håndbold spilles i november. I denne artikel får du en oversigt over bookmakernes bedste odds på Danmarks turnering.

De danske håndboldherrer vandt VM for første gang nogensinde i 2019. For to år siden gentog vi bedriften, og nu skal vi se, om vi kan blive det første hold nogensinde til at vinde tre gange på stribe. I denne artikel får du de bedste odds på Danmarks VM-turnering i håndbold. 

VM i håndbold - Bedste odds på Danmark

Herunder finder du de bedste odds på Danmark som vinder VM i håndbold 2025.

Danmark er som forsvarende verdensmestre kæmpe favoritter til at vinde Mellemrunde Gruppe 4. Hvis Nikolaj Jacobsens drenge skal vinde turneringen igen, er det da også et krav, at holdet kan vinde over modstanderne på det her stadie af turneringen.

Ægypten og Kroatien kan måske godt drille os lidt, mens USA skal være en walkover. Bahrain og Belgien skal vi ikke møde igen.

Danmark ved håndbold VM – hvor langt rækker det?

Forhåbentlig går vi hele vejen og vinder turneringen, men som bekendt er intet sikkert. Her får du de bedste odds på, hvor langt Danmark når ved VM i håndbold. 

Hvis man ellers tror på bookmakernes evner til at sætte nogenlunde korrekte odds, så er ovenstående lækker læsning. Odds 2,40 på, at Danmark vinder VM 2025 fortæller en historie om, hvor gode vi egentlig er. Der er masser af virkelig gode håndboldlandshold på kvindesiden, hvorfor odds 2,40 på Danmark næsten skal ses som en cadeau. 

Heldigvis er intet sikkert i sport, end ikke endnu en dansk VM-triumf. Holdet har før skuffet stort ved slutrunder, så det er endnu alt, alt for tidligt at poppe champagnen. 

Se også vores artikel med de bedste odds bonusser.

VM 2025 i Håndbold: topscorer odds

Det skal blive utrolig spændende at følge med i, hvem der bliver VM topscorer 2025 i håndbold. Ifølge bookmakerne er Mikkel Hansen enten største eller næststørste favorit. Der er ikke helt enighed herom. 

Hvem bliver topscorer ved VM håndbold? Højeste odds Bookmaker
Mathias Gidsel (26) 3,95
Kay Smits (24) 4,20
Bjarki Már Elísson (26) 8,50
Mikkel Hansen (18) 11,75
Arkadiusz Moryto (21) 15,00
Juri Knorr (16) 18,25
Branko Vujović (25) 23,00
Miloš Vujović (24) 27,75

Danmark er favoritter til at vinde VM i håndbold 2025, og vi har en af de største og mest funklende stjerner. Mikkel Hansen har tidligere præsteret at blive VM-topscorer. Det gjorde han i 2011 og 2019. Skal de rød-hvide nå til tops for tredje gang i træk, har vi brug for, at hr. Hansen spiller op til sit bedste. 

Heldigvis har vi også andre store stjerner, som skal være med til at score en masse mål. Indtil videre har Mathias Gidsel vist sig fornemt frem, og han ligger da også p.t. på en delt 1.-plads på topscorerlisten. Som det ses, er han nu bookmakernes favorit til at blive topscorer ved VM i håndbold. 

Vi tager også lige et kig på oddsene for en intern danske topscorer.

Hvem bliver intern dansk topscorer? Højeste odds Bookmaker
Mathias Gidsel 1,70
Mikkel Hansen 2,30
Simon Pytlick 8,00
Emil Jakobsen 14,00
Lukas Jørgensen 15,00

Spil på intern dansk topscorer hos NordicBet

Mathias Gidsel er kommet forrygende fra land i turneringen. Han er blevet kåret til Man of the Match i alle tre kampe, og han deler 1.-pladsen på topscorerlisten. Kan han fortsætte takterne, eller kommer Mikkel Hansen bagfra og overhaler ham?

Spil på Mikkel Hansen hos bet365

Mikkel Hansen er ikke blot blandt favoritterne til at blive topscorer. Han er favoritten til at blive kåret til turneringens bedste spiller, MVP. Det er da også en titel, han tidligere har modtaget ved VM-slutrunder: 2013, 2019 og 2021. Herudover også ved OL i 2016.

Hansens største rival til titlen i år er, hvis vi skal tro på bookmakerne, hans landsholdskammerat Mathias Gidsel. Füchse Berlin-spilleren har da også for vane at gøre mere end godt opmærksom på sig selv ved slutrunderne. Således blev han faktisk hædret med prisen MVP ved OL i sommeren 2021.  

Odds på All Star Goalkeeper ved VM 2025

Vores førstemålmand Niklas Landin er bookmakernes favorit til at blive kåret til turneringens bedste målmand.

Hvem bliver All Star Goalkeeper (udvalgte spillere)? Højeste odds Bookmaker
Niklas Landin 4,50
Andreas Palicka 7,00
Vincent Gerrard 10,00
Viktor Gisli Hallgrimsson 12,00
Torbjørn Bergerud 21,00
Mikael Appelgren 31,00

Spil på All Star Goalkeeper hos Unibet

Danmarks Niklas Landin ved godt, hvad det vil sige at blive kåret til All Star Goalkeeper ved en VM-slutrunde. Det har han prøvet to gange tidligere; i 2013 og 2019.