Hvad skete der i uge 52? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen (plus et kig på de mest markante nyheder fra året der gik...

28/12: Israel vil blokere spillesider

Det nye år kan byde på blokeringer af uautoriserede spillesider i Israel. Det israelske justitsministerium har fremlagt et lovforslag tidligere på måneden, der kan give politiet tilladelse til at beordre internetudbydere at lukke ned for adgangen til spillesider.

Læs mere

28/12: Ladbrokes tabte stort på flere spil

Uddelingen af BBC Sports Personality of the Year - der blev givet til Bradley Wiggins (som også spået i et brugertip her på BetXpert) - markerede én af fem gange i 2012 hvor Ladbrokes tabte syv-cifrede millionbeløb (i pund). Manchester Citys engelske mesterskab kostede bookmakeren £5 mio.

Læs mere

30/12: Tysk delstat stemmer om spillelov

Slesvig-Holsten skal den 7. januar afgøre om man vil forkaste den forhenværende spillelov og tage skridtet mod den nationale lovgivning, der kun omhandler sportsbetting (som skal prøves ved en domstol den 24. januar).

Læs mere

30/12: Delstats-licens kan ikke bruges i hele Tyskland

Flere poker- og casinooperatører fik en tidlig julegave da Slesvig-Holsten uddelte 12 licenser. Flere forventede at man nu kunne udbyde spil i hele Tyskland, men det er ikke tilfældet lyder det fra delstatsregeringen; kun spillere bosiddende i staten kan der udbydes spil til.

Læs mere

Markante branchenyheder fra 2012

Sportingbet lukker Danbook og gør Scandic til skin

Den 28. oktober overtog Sportingbet den danske bookmaker Danbooks kunder og opkøbte også Scandic Bookmakers som man nu kører videre som et skin.

Læs mere og læs om Scandic her

Nordicbet* solgt til Betsson*

Betsson AB meddelte i april den svenske børs at de har indgået aftale om køb af Nordic Gaming Group, ejerne af bl.a. NordicBet. Pris: 65 mio. euro (prisen kan stige til 85 mio. kr., baseret på Nordic Gaming Group's resultater i løbet af 2012). Med købet blev Betsson det største privatejede spilleselskab i Norden.

Læs mere

Unibet* opkøbte Bet24

Unibet betalte 13,5 mio. € (ca. 100 mil. kr.) for Bet24, der hidtil har været ejet af Nordic Betting Ltd, et datterselskab i Modern Times Group (MTG), der også er moderselskabet bag Viasat. Unibet overtog desuden cirka 45 Bet24-medarbejdere.

Læs mere

Ladbrokes sponsorerede landsholdet

Fra 1. maj har Ladbrokes ageret sponsor for det danske fodboldlandshold og har i den forbindelse haft rettighederne til at benytte holdet i sin markedsføring. Aftalen udløber ved årets udgang.

Læs mere

24hPoker lukker for danske kunder

I forbindelse med et skifte i pokernetværk fra IGT Network til Migrogaming Network, stoppede 24hPoker i november med at kunne servicere danske kunder, da deres licens var opnået til det førstnævnte netværk.

Læs mere

TitanBet på vej til Danmark

TitanBet har lukket for danske kunder, men kun midlertidigt. Selskabet har nemlig ansøgt om en licens og er på vej ind på det danske marked.

Læs mere

TonyBet åbner i Danmark

Med den kendte pokerspiller Tony G som frontfigur, åbnede TonyBet i Danmark i oktober.

Læs mere