Betsson AB har i dag meddelt den svenske børs at de har indgået aftale om køb af Nordic Gaming Group, ejerne af bl.a. NordicBet*. Pris: 65 mio. euro (prisen kan stige til 85 mio. kr., baseret på Nordic Gaming Group's resultater i løbet af 2012). Med købet bliver Betsson det største privatejede spilleselskab i Norden.

Nordic Gaming Group (NGG) har gennem de seneste år øget deres indtjening, og regnskabsåret 2011 fremviser en stigning i indtægter på 37% i forhold til året før. I 2011 registrerede NGG driftindtægter på 11 mio. euro, og dermed svarer værdiansættelsen af selskabet til en faktor 5,9 baseret på seneste regnskabsår.

Med købet af NGG tilegner Betsson sig de 90.000 kunder som er registreret hos NordicBet*, Triobet og Tobet.

Af dagens meddelelse fra Betsson AB fremgår det at det umiddelbart er hensigten at NGG's brands (NordicBet*, Triobet og Tobet) føres videre i uændret form, men at der løbende skal ske en sammenlægning af de tekniske platforme.

Betsson AB inviterer til pressemøde i dag kl. 11.30 CET på deres Stockholm-kontor. Dette pressemøde sendes via webcast på Betsson AB's corporate website eller her.