TitanBet har lukket for danske kunder, men kun midlertidigt. Selskabet har nemlig ansøgt om en licens og er på vej ind på det danske marked...

Tidligere på ugen kunne vi fortælle om at Spillemyndigheden havde tilføjet otte sider til den danske blackliste. Blandt de spærrede sider var både titancasino.dk og .com, men nu tyder det på at sportsbookdelen af virksomheden - TitanBet - er på vej ind på det danske marked.

I en mail skriver de:

"As part of our commitment to ensure the best quality game and according to the Danish legislation, Titan Bet has decided to cease its activity in Denmark. We have applied for a License and very soon we will contact you to resume our activities."

Besøger man TitanBet.com mødes man af følgende meddelelse:

"I forbindelse med vores fortsatte engagement i at give dig en sikker online spil platform, og i henhold til de seneste ændringer af den lokale online spil regulering, har Titan Bet midlertidigt indstillet driften i Danmark. Driftstilladelser for en udvalgt gruppe af e-gaming leverandører vil efter planen blive godkendt i nærmeste fremtid, og vi vil genoptage aktiviteten når disse er modtaget.
I mellemtiden,er du velkommen til enten at foretage en udbetaling af et eventuelt resterende beløb på dinTitan Bet konto, ellerreservere dem, indtil vi genoptager aktiviteten."

Vi ser frem til at kunne byde TitanBet velkommen på det danske marked og vil naturligvis foretage en omfattende anmeldelse af bookmakeren til den tid.