Hvad skete der i uge 3? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

16/1: Oddset-spiller ramte odds 2.948

En spiller hos Danske Spil* havde sig en fin weekend da en kupon til odds 2.948 gik hjem. Kuponen bestod af otte kampe lige på, bl.a. to krydser fra både Premier League og La Liga, og med en tier satset kunne spilleren høste en gevinst på 29.482 kroner.

Læs mere

16/1: William Hill sponsorerer dartens Premier League

William Hill har travlt på sponsorfronten. Tidligere på måneden annoncerede spilleselskabet en aftale med onlineavisen The Global Herald og et sponsorat af FA Cuppen, og nu har man annonceret, at man bliver den officielle samarbejdspartner med Premier League dart-turneringen.

Læs mere

16/1: Spillebørs-betting i Italien på vej mod regulering

Exchange-betting i Italien kan de næste par måneder stå overfor en regulering. Et dekret er blevet forelagt den europæiske kommission, der nu har tre måneder til at gøre indsigelser mod foreslaget. Betfair*, der opererer i landet, byder forslaget velkommen.

Læs mere

16/1: Victor Chandler hedder nu BetVictor

Den traditionsrige engelske bookmaker blev stiftet i 1925 og har siden 1975 gået under navnet Victor Chandler. Det er et overstået kapitel nu hvor bookmakeren for fremtiden kaldes BetVictor.

Læs mere

16/1: Indtil videre intet dansk spil på Australien Open hos betfair*

Den nye spillelovgivning med effekt pr. 1. januar 2012, har skabt juridiske komplikationer i forhold til at spille på australsk sport hos Betfair*. Betfair* arbejder på sagen, men indtil videre er det ikke muligt at spille på fx. Australien Open.

Læs mere

16/1: PWC: Spilleindustrien vil vokse kraftigt

En ny rapport fra Price Waterhouse Cooper forudser en kraftig vækst i online spillemarkedet over de kommende år, hvilket ikke mindst skyldes en tiltro til en øget vækst i Asien, samt legaliseret spil flere steder i verden.

Læs mere

16/1: Tyske internetudbydere har retten på sin side

De tyske internetudbydere har nu rettens ord for, at de ikke er nødsaget til at lukke ned for adgangen til udenlandske spillesites, selvom disse anses som ulovlige i landet. Det fastslog retten i Düsseldorf der behandlede et tilfælde hvor Deutsche Telekom var blevet pålagt at spærre for adgangen.

Læs mere

18/1: PokerStars' direktør går af

Gabriel Campos, PokerStars' administrerende direktør, træder 1. februar tilbage efter mindre end to år på posten. Årsagen til fratrædelsen er endnu ukendt, men firmaet skriver i en pressemeddelelse, at Campos har søgt andre udfordringer.

Læs mere

18/1: Betsson konfiskerer €600 fra pokerspiller

Ifølge SportsbookReview.com har Betsson angiveligt konfiskeret €600 fra en pokerspiller, der skulle have spillet mod en ven. Spillefirmaet begrunder konfiskeringen med at der var tale om chipdumping, men det afviser spilleren selv.

Læs mere

18/1: Ofre for superbruger-skandalen hos Ultimate Bet søger erstatning

Otte pokerspillere påstår at have mistet sammenlagt 2 millioner dollars som følge af superuser-skandalen hos Ultimate Bet og sagsøger nu folkene bag selskabet.

Læs mere

18/1: Ladbrokes opkøber amerikansk betting-software

Ifølge eGamingReview skulle Ladbrokes have erhvervet sig 65% af aktierne i Stadium Technology Group, der leverer softwareløsninger til sportsbooks og livebetting til flere af casinoerne i Las Vegas. Hensigten er angiveligt at få foden indenfor på det amerikanske bettingmarked.

Læs mere

19/1: NemID: velsignelse eller plage?

Nogle bookmakere har fået en god start på det nye danske spillemarked. Andre halter efter, fx pga problemer med NemID – som myndighederne dog hylder.

Læs mere

19/1: bet365* og William Hill topper livebetting-liste

En undersøgelse foretaget af GamblingData har vist, at Bet365* i øjeblikket fører kampen om at have det største livebetting-udbud. William Hill indtog andenpladsen efterfulgt af Sportingbet, Ladbrokes og Unibet*.

Læs mere

20/1: TowerGaming udelukker spillere og konfiskerer overskud

SportsbookReview melder om to ikke-relaterede tilfælde af at en spiller er blevet udelukket fra TowerGaming. Bookmakeren har konfiskeret spillernes overskud og tilbagebetalt deres oprindelige indskud med begrundelsen om, at velkomstbonussen kun er for "fritids-spillere".

Læs mere