Kampagnehistorie: Du kan få odds 25 hos LeoVegas*, hvis både FC Midtjylland og Brøndby scorer i deres indbyrdes kamp torsdag d. 19. april. Tilbuddet gælder for nye kunder, der kan spille op til 10 kroner og få pengene 25 gange igen uden omsætningskrav. 

Har du endnu ikke en konto hos LeoVegas*, giver bookmakeren nu en ekstra god grund til at gøre det: Nye kunder kan nemlig hente odds 25 (uden omsætningskrav) på at både FC Midtjylland og Brøndby scorer i torsdagens topkamp mellem de to mandskaber for et indskud op til 10k kroner.

Brøndby har vundet begge opgør over FCM i denne sæson, men indtil videre er de det eneste hold, der har scoret i kampene. Den første kamp endte nemlig 4-0 i Brøndby og senest 0-1 i Herning. Men begge hold har brug for sejren, hvis de vil distancere det andet hold i kampen om det danske mesterskab, og det kan presse begge hold frem på banen og resultere i mål.

Læs blandt andet Rasmus Jørgensens faste Superliga-klumme, hvor han i denne uge sætter fokus på kampen. Her argumenterer han for, at udeholdet Brøndby fortjener at være favoritter i opgøret. 

Det er vigtigt, at nye kunder hos LeoVegas*, der deltager i denne kampagne, opretter sig direkte gennem et link i denne kampagnehistorie

LeoVegas*: Få odds 25 hvis både FCM og Brøndby scorer i topkampen:

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at begge hold scorer i topkampen mellem FCM-Brøndby, der spilles torsdag den 19. april klokken 20:00.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds 25 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Begge hold scorer) på din kupon.
  • Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Regler og vilkår gælder.
  • Denne kampagne er gyldig frem til kampstart den 19. april klokken 20:00. For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link i denne artikel, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i øvrige velkomsttilbud fra LeoVegas*. Bemærk endvidere, at indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill ikke kvalificerer til dette tilbud.

Bemærk, at det ordinære odds på at både FCM og Brøndby scorer kan variere, men det boostede odds hos LeoVegas* forbliver 25.