Kampagnehistorie: Caroline Wozniacki møder Venus Williams på dansk jord til tenniskampen Champions Battle 2018. Det fejrer bookmakeren Nordicbet* med en kampagne, hvor kan vinde billetter til Champions Battle, freebets og muligheden for at komme til at spille med to verdensstjerner.

Champions Battle 2018 er en tenniskamp mellem Caroline Wozniacki og Venus Williams, der afholdes på dansk jord den 30 april kl. 19:00 i Parken i København. Bookmakeren Nordicbet* har op til kampen lavet en kampagne, der kan give dig en tennisoplevelse for livet.

De sætter nemlig fire billetter til et pro-am-arrangement på højkant. Her møder vinderne Caroline Wozniacki og Venus Williams og får muligheden for at spille lidt med dem.

Alt det kræver er, at man deltager i deres nye kampagne, omsætter for mindst 200 kroner på tennis i kampagneperioden. Så har man ét lod i lodtrækningen. Hver person kan maksimalt have 10 lodder i lodtrækningen.

Derudover er der garanterede præmier på højkant, for alle der deltager og omsætter for 200 kroner. Præmierne er freebets og risikikofrie spil. Bookmakeren sætter ligeledes også 10x2 billetter til kampen på højkant.

Sådan deltager du i lodtrækningen om at spille tennis med Wozniacki og ekstra præmier:

  • Klik her og tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet.
  • Omsæt for 200 kr. på tennis i perioden fra 16. april kl. 12:00 til den 25. april kl. 23:59.
  • Du modtager et lod, hver gang du omsætter for 200 kr., og du kan maksimalt modtage 10 lodder.
  • Alle, der tilmelder sig kampagnen og omsætter for mere end 200 kr. på tennis, modtager en præmie: Billetter (der er 10x2 på højkant), freebets eller risk-free bets. Man kan dog kun vinde én præmie.
  • Der findes i alt fire vindere, der får muligheden for at spille med Caroline Wozniacki og Venus Williams, og de skal alle sikkerhedsgodkendes tidligt på dagen d. 30/4.
  • Vinder man en deltagelse i tennisarrangementet, har man 24 timer, fra man bliver kontaktet, til at bekræfte sin deltagelse.
  • Kan man ikke deltage, får man ikke en alternativ præmie. Billetterne kan afhentes fredag d. 27/4 på Nordicbets København-kontor, eller på samme dag som eventen afholdes.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Nordicbet* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.