Vi har forstærket vores NBA-team med den erfarne og dygtige tipper Casper Eriksen. God timing: Playoffs er lige om hjørnet.

Se hans første tip: Torsdag 02:00 Boston Celtics-Milwaukee Bucks (Asian: Mil +14) 2 1,90

 
(Bemærk: Vi beklager den sene udlæggelse - der skyldes dels at det var hans første eksperttip, dels at redaktøren ikke lige var på sin pind).
 

Og følg ham fremover på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/casper-eriksen

Husk også at skrive dig på hans mailingliste, så du får et praj når nye tips lægges ud. Alternativt: Brug RSS (http://www.betxpert.com/rss). 

Casper Eriksen:
Med et pas der siger 170 centimeter og et personligt fokus på fodbold, har jeg aldrig selv spillet basket, udover på hyggeplan med vennerne. Men jeg er passioneret San Antonio Spurs-fan, og har været det siden jeg kan huske. Jeg har altid elsket at snakke og skrive om basket og i særdeleshed NBA. Derfor er jeg blandt andet basketball-ansvarligt på Sofabold.dk, mens jeg også har formuleret et afsnit om "betting på basketball" til Steffen Dams odds-bog.

Efter tid som betalingsekspert: Savner debatten

Casper har været bruger af BetXpert siden 2008 og er i tidens løb kommet med mange kompetente forumindlæg, især om NBA.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.

Han har desuden lagt spilforslag op flere steder (noterede sig fx for 107% for 623 spil på Odds1) og har de seneste to sæsoner kørt som betalingsekspert (101% 328 spil i den første sæson; 97,4% for 281 spil i indeværende - første negative i 10 år - så han er sulten efter at rette op!), blandt andet på sin egen side.

Men nu tørner han altså ud som ekspert for BetXpert. Blandt andet pga interaktionen med brugerne.


Jeg har savnet alt det som man ikke får som betalingsekspert, nemlig feedbacken, snakken og diskussionerne om NBA.

Casper er 26 år, jyde og far. Til dagligt er han pædagogisk leder i en fritidsordning. 

Arbejdstiderne harmonerer rigtig godt med mit nat-kiggeri på den amerikanske basketball-liga, NBA.

Fra en kiosk-10'er til tusindvis af spil

Jeg startede min 'bettingkarriere' som så mange andre fra min generation, nemlig med at smide 10'ere afsted i kiosken i weekenderne. I en alder af 13-14 år begyndte jeg at tage betting seriøst. Jeg fandt ud af hvor min edge var, og det har siden udviklet sig til flere tusinde spil på den amerikanske basketball liga. Jeg har mit fokus på det store marked indenfor NBA, men specialspil kan snige sig ind, hvis jeg falder over dem. Jeg er meget match-up orienteret, mens jeg også elsker at dykke ned i stats, som på overfladen ikke fortæller alt.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.