eSport bliver mere og mere populært, og det skal man også kunne også mærke her på siden: Vi har hyret en ny ekspert, og flere er på vej.

Velkommen til Kevin Toftegaard der skal komme med spilforslag til DotA 2. 

Se hans første tip: Tirsdag 14:00 LGD.Forever Young-Team VG.J 1 2,35

Og følg ham fremover på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/kevin-toftegaard

Husk også at skrive dig på hans mailingliste, så du får et praj når nye tips lægges ud. Alternativt: Brug RSS (http://www.betxpert.com/rss). 

(Bemærk at vi regner med også snart at kunne præsentere en Counter Strike-ekspert eller to - som erstatning for Daniel Lindbaum der pga manglende tid måtte stoppe som ekspert i efteråret).

cand.merc (jur.) med bookmakerfokus

Kevin er 25 år og bor med sin kæreste og deres fire måneder gamle søn. Han studerer cand.merc (jur.) hvor han skriver speciale om bookmakerens standardvilkår (ikke uinteressant for BetXperts brugere, i øvrigt...).

DotA 2 (DotA står for Defense of the Ancients) er et computerspil der dyrkes af millioner af spillere (i juni sidste år var der 13 mio månedlige brugere), inkl professionelle udøvere i officielle turneringer. eSport tæller også fx Counter Strike og League og Legends, men Dota 2 er disciplinen med flest præmiepenge.

Kevin er selv ivrig udøver af DotA 2 (om end ikke professionelt), og han har i årevis fulgt med i de professionelle turneringer.

Han har været eSports-ekspert på Heavy Betting (217 tips/tilbagebetaling 111,78%), og han har desuden gjort sig på Twitter (500 tips/tilbagebetaling 111,89%). Men det er nu ikke en totalt fremmed vi lukker ind på BetXpert – han har nemlig været bruger siden 2011 og er da også kommet med en række brugertips (i 2015).

Kevin om sig selv: 

"Jeg har altid har en stor interesse for dota2, hvor jeg har spillet omkring 3000 timer, det har givet mig en kæmpe forståelse af spillet og en fordel ift. bookmakerne. Jeg prioriterer at få set en masse professionelle kampe, så jeg har en fornemmelse af deres nuværende niveau, det betyder ofte 6 til 8 kampe kørende på samme tid og nogle mærkelige sengetider når de f.eks. spiller i Kina, hvilket kan være en kæmpe udfordring med familieforøgelsen."