Den nye NBA-sæson er tippet i gang, og den største nyhed er, at LeBron James er skiftet fra Cleveland Cavaliers til Los Angeles Lakers. Hvis du i den kommende sæson vil se King James, Stephen Curry, James Harden og alle de andre stjerner folde sig ud, kan du livestreame NBA 2018/2019 nærmest uden at skulle have pungen op af lommen. Læs her hvordan.

Er du en af dem, der har siden juni har savnet NBA og måske ligefrem har haft abstinenser, så frygt ej. NBA ruller igen, og hvis du ikke føler for at betale for en amerikansk streamingtjeneste, er det muligt at livestreame NBA lovligt og næsten helt gratis.

Mange bookmakere tilbyder nemlig livestream af NBA, og hos flere af dem er det eneste, det kræver, at du har penge stående på din spillekonto, eller alternativt at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer

Livestream NBA 2018/2019 hos Bet365 her

Du kan altså streame NBA 2018/2019 lovligt og gratis ved at foretage en indbetaling hos en af flere bookmakere på det danske marked.

Her kan du livestreame NBA 2018/2019

I alt syv bookmakere tilbyder lives streaming af NBA:

Hos Bet365* kan du livestreame NBA uden at betale, hvis du har penge på din konto, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Hos bwin* gælder samme regler. Du kan se NBA live gratis, hvis du har penge stående på din konto, eller hvis du indenfor det seneste døgn har placeret et væddemål.

Hos Nordicbet* og Betsafe kan du gratis streame NBA live, hvis du har penge på din konto, eller hvis du har spillet på den specifikke kamp, du ønsker at se.

Hos Unibet* kan du som hos Bet365* og bwin* streame kampene fra NBA uden at tage pungen frem, hvis du har penge stående på din spillekonto eller har placeret et væddemål indenfor det seneste døgn.

Du kan også livestreame NBA hos Betfair* og Cashpoint*. Derudover vises nogle af kampene på TV2 Sport, og du kan også se kampene ved at købe et NBA Game Pass på ligaens officielle hjemmeside.

Bookmakere: Warriors er igen favoritter

Bookmakernes odds på NBA indikerer, at de regerende mestre fra Golden State Warriors bør tage endnu et mesterskab. Således giver Warriors odds 1,38 for at vinde Western Conference og omkring 1,60 for at genvinde NBA-mesterskabet.

Livestream NBA 2018/2019 hos bwin her

I Eastern Conference giver Boston Celtics 1,95 for at vinde, mens man kan få mere end odds 6 på, at de vinder mesterskabet.

Ikke overraskende har LeBron James' skifte øget Lakers' chance for at vinde titlen markant. Inden sidste sæson kunne man hente et trecifret odds på en NBA-titel til Lakers, mens det samme spil i denne sæson højest kan fås til odds 15.