BetXperts ekspertpanel dækker nu også Bundesligaen. Manden med tips her er 26-årige Lewanclutchski, der blev fanget af den tyske Bundesliga da han i konfirmationsgave fik en tur til Schalke 04 - Dortmund.

De store ligaer er vigtige for BetXpert, og derfor er der på det seneste blevet rustet op på Premier League-fronten. Nu er turen kommet til den tyske Bundesliga, som med en fantastisk fankultur og mange danskere spillere altid har været et trækplaster for danskere.

Således også for BetXperts nyeste ekspert, Lewanclutchski, der kan takke sin far for interessen for Bundesligaen.

“Interessen for Bundesligaen stammer helt tilbage da jeg var konfirmand, og fik en tur i konfirmationsgave af min far til en kamp med Schalke mod Dortmund. Stemningen var fuldstændig vanvittig. Generelt er det en håbløs kamp at fylde stadions i andre ligaer, men uanset hvad, så er de tyske stadions altid fyldte, uanset hvilke hold der møder hinanden”, siger Lewanclutchski.

“Min første kupon blev lavet som 14-årig sammen med min far på bet24. Vi tog ofte ind og se Køge spille i Superligaen, da vi begge var fascinerede af Tommy Olsen. Den skallede skarpretter. Da jeg fyldte 18, blev betting taget langt mere seriøst, og privatøkonomien og betting blev mere og mere adskilt. Nu er jeg 26, og har bettet seriøst i godt og vel seks år.”

Tidligt ude

For at være på forkant med de gode odds, forsøger Lewanclutchski at kigge lidt længere frem end de fleste, når han skal finde de gode spil.

“Jeg kigger altid to-tre uger frem i kampprogrammet, og prøver sætte en chancevurdering før oddsene er ude. Det kan være svært, da nogle spillere efterfølgende får skader, men det er typisk en god idé, at være tidligt ude. Jeg tager ofte ned og ser tysk fodbold, og har et godt øje til Bundesligaen.” 

“Generelt har jeg et åbent sind hvad angår markedet. Jeg holder mig til Bundesligaen, da jeg mener, den bliver negligeret noget så voldsomt fordi Premier League er så dominant i tv, og der derfor kan hives mere værdi ud af spillene.”

Vi glæder os til at følge Lewanclutchski på BetXpert. Du kan finde hans første tip, der er på Hoffenheim - Dortmund, her.