Nyeste skud på ekspertstammen hos BetXpert er 31-årige Peter Egelund, der har en forkærlighed for volleyball og badminton.

Betting er langt mere end de store sportsgrene som fodbold, tennis og håndbold. Der er ofte fine spil at finde i de sportsgrene, der har mindre mediebevågenhed, og netop to af de sportsgrene, følger BetXperts nyeste ekspert, Peter Egelund, tæt.

Peter Egelund vil fremover levere tips fra både volleyball og badminton, to sportsgrene han for begges vedkommende har en lang historik med.

“Jeg har selv spillet volleyball på et nogenlunde pænt niveau - en sprunget akillessene blev starten på nogle dumme skader over en træls periode. Jeg endte til sidst med, at jeg ikke kunne holde til det. Men interessen er vedvarende og jeg har fulgt en masse med, især internationalt. Jeg har en god finger på pulsen af hvad der sker i volleyball-verdenen.”

“Badminton har jeg altid været meget fascineret af, og det skyldes nok også, at jeg har nogle bekendtskaber lige siden gymnasietiden, som har spillet på højeste plan og faktisk stadigvæk gør det. Jeg kunne nævne sjove historier fra tiden i gymnasiet og årene efter - men det duer nok ikke et nævne nogle navne offentligt.”

Tommy Troelsen og dongbold

Kombinationen med de to sportsgrene og betting, er heller ikke ny for Peter Egelund.

“Jeg har haft interessen for betting lige siden der var Tipslørdag og dongbold på DR1 med Tommy Troelsen. Det startede med Tips 13 sammen min far. Da jeg blev 18 år tog det fart og interessen for betting bliver større og større.”

“Jeg synes det er super spændende, at finde det rigtige spil ved hjælp af at analysere sig frem til et udfald, man kan stå inde for. Jeg kommer frem til mine spil ved hjælp af diverse hjemmesider, statistikker og min egen viden.”

“Min tilgang til betting er meget seriøs. Jeg går meget op i det. og  overvejer virkelig mine spil. Men det er ikke sådan, at jeg sætter alt til side for, at finde et godt spil. Min familie, venner og arbejdskarriere kommer før betting. Og min betting er fuldstændig under kontrol og er meget opmærksom på, at det ikke overskygger alt andet.”

Du kan finde Peter Egelunds første ekspert-tip her: