Natten mellem torsdag og fredag indledes jagten på Super Bowl XLVI og Vince Lombardi trofæet når NFL sæsonen 2010/11 skydes i gang.

Premieren er intet mindre end en lækkerbisken i form af en reprise af sidste års dramatiske NFC Conference finale mellem de senere Super Bowl vindere fra New Orleans Saints og Minnesota Vikings. Efter nattens opgør venter yderligere 15 kampe hen over weekenden, og så er regular season 2010/11 for alvor i gang!

Alt omkring nattens "åbningskamp" - og en hel del meget mere - kan man nu læse meget mere om på vores søstersite, www.nflxpert.com, som efter et par års dvale er genopstået, og i dén grad er klar til den nye sæson!

Intens dækning af kampe og nyheder

BetXpert's hidtidige ankermand på NFL, Peter Jensen, har taget springet til NFLXpert, som gennem hele sæsonen (og off-season) vil byde på rendyrket, intens dækning af NFL.

NFLXpert har Peter samlet et hold af eksperter, der vil producere en lind strøm af tips og analyser, daglige nyheder fra NFL, blogs, mv. Herudover inviterer sitet - naturligvis - også brugerne helt indenfor i form af debatter og chatrum.

Det første store trækplaster på NFLXpert er naturligvis nattens premierekamp, men allerede nu kan man finde over en håndfuld forskellige sæson-tips, som er værd at kigge på inden alle hold skal i kamp hen over weekenden.

Stor guide til den nye sæson 

Endvidere har NFL-eksperterne også forfattet en yderst omfattende og tilbundsgående guide til den forestående sæson 2010/11. Hvert enkelt hold og division er blevet gået efter i sømmene, og det er der kommet intet mindre en 8 divisions-analyser og 32 hold-analyser ud af.

Guiden indeholder udover analyserne også den komplet kampplan, oversigter over til- og afgange for de enkelte hold, bud på slutstillinger og meget mere.

Tjen penge foran TV'et

Sidste år samarbejdede BetXpert med TV 2 SPORT og leverede hver uge tips til "Søndagskampen" på kanalen. For seerne var dette ikke en helt sårlig service, for efter 13 fuldtræffere på 20 tips kunne vores NFL-eksperter fremvise en tilbagebetaling på hele 143% for tippene på samtlige "Søndagskampen".

Samarbejdet med TV 2 SPORT fortsætter gennem hele regular season igen i år, nu med NFLXpert som fast leverandør, og selvom hovmod nogle gange har det med at stå for fald, bør man nok spidse ørerne ekstra når d'herrer Elming og Bøjgaard præsenterer tippene fra NFLXpert forud for kampene. Eller slet og ret bare gøre sig det til en vane at følge godt med på NFLXpert.

Vi ønsker Peter og Co. held og lykke med sæsonen 2010/11 - følg med på www.nflxpert.com