Kulturimperialisme eller -berigelse? Der er forskellige holdninger til amerikanske eksportvarer som burgere og Hollywood, men her på siden er vi i hvert fald begejstrede for NFL - denne fascinerende blanding af skak og aggressiv vold.

Som bekendt er bolden oval i amerikansk fodbold, og alt kan ske...

I søndags sluttede NFLs grundspil, og da røgen var lettet efter de sidste tacklinger og touchdowns, havde spillerunden budt både på et farvel til de forsvarende Super Bowl-vindere fra Pittsburgh Steelers og på odds 7,69 for Indianapolis Colts' samlede grundspils-score.

Den havde BetXperts NFL-ekspert Peter Jensen luret. Den 13. december, da Peyton Manning og co. stod med 12 sejre og 0 nederlag, udlagde han dette tip:

Indianapolis Colts´ endelige record
Tip: 13-3 eller 14-2

Argumentationen var at Colts efter at have sikret sig en førsteseedning i playoff, nok ville spare spillere og ikke gå så meget op i den endelige score. Og minsandten. Colts hamrede i første omgang videre hen over stepperne og havde før de sidste to spillerunder en score på 14-0. Men så kom nederlagene: 15-29 mod New York Jets, og i søndags 7-30 mod Buffalo Bills.

Og dermed fik Peter - og de BetXpert-læsere der havde fulgt tippet - et særdeles saftigt odds i hus. En god afslutning på grundspillet og et lovende varsel for playoff der jo starter i den kommende weekend (og slutter d. 7. februar, med Super Bowl i Land Shark Stadium i Miami).

Hold øje med BetXperts NFL-tips på
denne side .

God sæson af BetXperts eksperter

Nu vi taler om samlede scorer, så står Peter med en tilbagebetaling på 112% for denne sæson - efter 58 tip hvoraf 28 er gået hjem.

Hans co-ekspert Jonathan Morell noterer sig for en tilbagebetaling på 121%, efter 29 tips (16 fuldtræffere).

BetXperts momentum på TV2 Sport

Vores dygtige eksperter har brændt igennem i en grad, så det har kunnet mærkes, ikke bare på den anden side af computerskærmen, men også TV-skærmen.


Som bekendt har TV2 Sport hver søndag i grundspillet vist en udvalgt kamp fra NFL - præsenteret af d'herrer Elming & Bøjgaard.

Som led i kamp-optakten har studieværterne hver uge serveret et spilforslag til TV-kampen. Dette spilforslag blev leveret af os - BetXpert.com – og var udarbejdet af vores NFL-eksperter.

Og det er gået vældigt fremragende med vores TV-tips. I søndags ramte vi (med et Peter Jensen-tip) odds 2,37 for en vinder-marginal på 1-6 points i kampen mellem Miami Dolphins og Pittsburgh Steelers (opgøret endte 30-24 til Steelers).

TB på 143%
Det var tredje fuldtræffer i træk, og efter grundspillet står vi noteret for 13 rigtige ud af 20 afgivne spilforslag til TV2 Sport. Og endnu vigtigere: Tilbagebetalingen siger 143%...

 

TV2 Sport sluttede i øvrigt sin dækning af NFL med grundspillet (playoff kan ses på TV3) – og dermed sluttede (i hvert fald indtil videre) også BetXperts levering af TV-tips. Men vores NFL-tips fortsætter – her på siden.