Vi kan nu tælle på to hænder, hvor mange dage der er til, at NFL-sæsonen 2020 går i gang. Det bliver en sæson, der uden tvivl vil gå over i historiebøgerne, alene på grund af coronaen, men også fordi vi for første gang nogensinde får syv hold i slutspillet grundet det ekstra wild-card, som naturligvis spiller ind på de forskellige holds chancer. I denne optakt vil BetXperts kompetente NFL-ekspert Lasse Meineche give dig sin gennemgang af, hvordan han ser holdene i NFC-halvdelen, og hvem der kan vinde Super Bowl. 

Natten til fredag begynder NFL-sæsonen 2020/2021. I den anledning vil jeg komme med to optakter; én til NFC og én til AFC. Jeg lægger ud med NFC, og jeg regner med, at AFC-optakten kommer i løbet af i morgen. 

Jeg ser frem til, at vi forhåbentlig får en god NFL-debat, så tøv endelig ikke med at komme med input i kommentartråden. 

Gratis konkurrence for alle: Vind din favorit NFL-trøje 

 • Gå til Comeons hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Gæt 1X2-udfaldet af fem udvalgte NFL-kampe
 • Du skal ramme alle fem kampe for at have en chance for at vinde en NFL-trøje
 • Rammer flere end én person alle kampene, trækkes der lod om en vinder
 • Såfremt du vinder, får du en valgfri NFL-trøje til en værdi af 799 kroner.

Hent tilbud hos Comeon

NFC North

Hvem vinder NFC North? Højeste odds Bookmaker
Minnesota Viking 2,70
Green Bay Packers 2,88
Chicago Bears 5,20
Detroit Lions 7,50

OBS: Odds er fra tirsdag den 8. september klokken 10.05.

Green Bay Packers

Packers gik 13-3 i 2019 og var ifølge Teamranking.com’s luck-skala det hold, som havde mest held til at vinde kampe, der var tætte. Alene det kunne føre til, at man måske skulle være påpasselig med Packers i år. Men jeg har nu ganske fin fidus til dem i divisionen. 

Forsvaret synes jeg stadig ser fornuftigt ud. De har mistet flere mere eller mindre vigtige spillere, men der er ikke nogle huller, hvor jeg tænker, de er helt tabt bag en vogn. De har stadig nogle solide brikker i form af Za’Darius og Preston Smith på de to outside linebacker-pladser samt en Kenny Clark, der har udviklet sig til at være mere end blot den nose-tackle, som der står i hans jobbeskrivelse, og er nu også en faktor i pass-rushet.

De havde en draft, som blev kritiseret voldsomt af mange. Folk skreg på en ny receiver til Aaron Rodgers. I stedet valgte man running back AJ Dillion, der ikke er den store trussel på jorden, i anden runde. Men med Jamaal Williams, der var en af de bedste ud af backfielden sidste sæson, samt en tight end Jace Sternberger og Marcedes Lewis, der begge er gode i pass-protection også, så er det her Packers-angreb med Rodgers stadig det angreb, jeg stoler mest på i divisionen. Samtidig har den offensive linje godt nok sagt farvel til Bryan Bulaga, men de har stadig en af de mest solide linjer i ligaen. 

Minnesota Vikings

Der har været gang i svingdøren i Minnesota Vikings. I forsvaret er profiler som DT Linval Joseph, DE Everson Griffen og CB Xavier Rhodes ikke længere på holdet. Ethvert andet år havde jeg måske ikke været så nervøs, men lige i år med coronaen er jeg sgu ikke helt optimistisk. Forståelsen og de interne aftaler er noget, der kræver masser af tid på træningsbanen at bygge op. Under Mike Zimmers vinger tror jeg nok, de her spillere skal udvikle sig, men jeg tror, det kommer til at tage lidt tid.  

Gennem draften har Vikings hentet en del spændende spillere ind, og senest har man også tilføjet DE Yannick Ngakoue. Deres forsvar har da stadig også et hav af profiler. Eric Kendricks havde et fænomenalt 2019, og Anthony Barr alene med hans speed er altid god at have. Læg dertil ligaens måske bedste safety-duo i Anthony Davis og Harrison Smith. 

Til angrebet draftede man WR Justin Jefferson til at erstatte Steffon Diggs, og hvis han kan få en impact allerede i sit rookie-år, så har Vikings et supergiftigt angreb med Adam Thielen, Kyle Rudoplh og Dalvin Cook. Så helt skidt ser det altså ikke ud i vikingeland.  

Detroit Lions 

Modsat Packers så lå Lions i den helt modsatte ende af Teamrankings.com’s luck-skala. De var uheldig i flere kampe, og jeg sad efter de første fem spillerunder med en følelse af, at de i princippet kunne have været 5-0. Og det var endda mod kompetent modstand. Ydermere var Lions også hårdt ramt af skader. Ifølge Footballoutsiders’ “Adjusted games lost”, der kort sagt beskriver, hvor uheldige et hold har været med skader, så var Lions det hold der var 8. mest uheldig med netop skader - hvilket kom til udtryk blandt andet ved, at QB Matthew Stafford blev skadet for resten af sæsonen efter otte kampe. Men netop grundet det så fik Lions et højt draft pick, og det kombineret med en masse spændende nytilkomne profiler gør, at Lions kan få et eksplosivt angreb, hvis Stafford vil være lige så risikovillig som sidste år.

Jeg vil i øvrigt henvise til, at brugeren Zwei-Zwiebeln har skrevet en fantastisk optakt hvor Lions’ chancer sættes under kyndig lup. Du kan læse den her. 

Chicago Bears

Bears har meldt ud, at Mitch Trubisky starter som quarterback, og det alene gør, at jeg ikke har tiltro til Bears. Deres forsvar med Khalil Mack har selvfølgelig et rigtig højt loft, men især i en division som NFC North der skal du altså have en QB og et angreb, der kan sætte nogle point på tavlen. På den front har Mitch Trubisky ikke vist noget, som overbeviser mig om, han kan præstere kontinuerligt over en hel sæson.

Konklusion: 

Jeg ser NFC North som værende stærkere end sidste år samlet set. Især Lions er jeg spændt på, hvor stort et skridt de kan tage fremad. Jeg har dog stadig mest fidus til Packers, der med Aaron Rodgers ved roret har vundet divisionen i seks af de seneste ni år. Derfor synes jeg også, at der skal findes ganske fornuftig værdi i Packers til at nuppe divisionen igen i år til odds 2,88.

Packers vinder NFC North til odds 2,88 hos Betfair Sportsbook*

Draften af Jordan Love kan måske få det bedste frem i Aaron Rodgers igen. Vikings' forsvar var blandt de bedste sidste år, men Packers' ærkerivaler har mistet en del på secondary og oppe foran, hvilket er det område, hvor Green Bay er stærkest. 

Læs spilforslaget her.

Mit bud på stillingen:
1. Packers 
2. Vikings
3. Lions 
4. Bears

NFC East 

Hvem vinder NFC East? Højeste odds Bookmaker
Dallas Cowboys 1,95
Philadelphia Eagles 2,50
New York Giants 14,00
Washington Football Team 23,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 8. september klokken 10.05.

Dallas Cowboys 

For første gang i lang tid er det ikke Jason Garrett, der skal agere cheftræner for Cowboys, og det skal blive spændende at se, hvor langt man kan komme i det første år under Mike McCarthy.

Dak Prescott havde et kanon 2019, hvor Cowboys’ angreb var det bedste målt på flere statistikker, og Prescott selv var nummer tre i ligaen målt på Expected Points Added. Og ikke nok med at han har alle sine våben fra sidste sæson, så var de denondelynemig også heldige i draften. Deres angreb hedder nu CeeDee Lamb, Amari Cooper og Michael Gallop. Og nå ja, så har de også ham der Zeke, der i øvrigt løber bag en af ligaens fortsat bedste offensive linjer. Cowboys var ligaens bedste offensiv sidste år målt på yards per play, og det kunne meget vel blive den plads, de ender på igen i år.
Det gør mig især tryg, at McCarthy har udtalt, at Kellen Moore har rollen som playcaller i angrebet. Jeg kan godt lide hans filosofi, modsat McCarthy, som var meget konservativ i sin tid hos Packers. 

Især i forsvaret ser de forreste syv skræmmende ud. Gerald McCoy er desværre ude for sæsonen, men med Everson Griffen og Demarcus Lawrence som de to pass-rushere så bliver det ikke nemt for modstanderen. Det ekstra fede for Cowboys er ydermere, at ingen af de tre andre hold i divisionen har nogle sikre valg på begge tackle-positioner. Det er en stor fordel, da Cowboys’ største akilleshæl må siges at være deres secondary, da deres lockdown-cornerback Byron Jones er smuttet til Dolphins. Derfor skal Cowboys håbe på, at de forreste spillere kan genere nok pres til, at de bagerste ikke bliver udstillet. 

Philadelphia Eagles

Jeg havde egentlig gode forhåbninger til Eagles i år, men der er flere ting, der igen igen går imod Eagles. Sidste år var de uheldige med en del skader, og Carson Wentz tog i sin første fulde sæson alligevel holdet til slutspillet med nok NFL's ringeste receiver-gruppe, hvor samtlige tre startere røg ud med skader undervejs. Grunden til det kunne lade sig gøre, var blandet andet, fordi deres offensive linje var den bedste i ligaen sidste år. Men i år er guard Brandon Brooks væk, og Andre Dillard, der var den tiltænkte arvtager på left tackle, er ude for sæsonen. Men Lane Johnson er der stadig, og det samme er Jason Peters og Travis Kelce. Så den højre side af linjen ser stadig bomstærk ud. På skill-positionerne har de også fortsat utrolig meget talent, hvor de kan stille stærkt op i mange forskellige angrebsformationer. Så potentialet og det høje loft er der stadig. Det er dog i år forbundet med en del flere hvis’er end tidligere.

Forsvaret, derimod. Hu-hej, det kan blive godt! Linebacker stadig lidt et faresignal for mig, men deres secondary har fået Darius Slay og Nickel Robey-Coleman til, og det gør altså, at jeg synes, deres forsvar netop i Nickel-formation nu faktisk ser fornuftig ud. Kan Darius Slay komme op og blive en ægte lockdown-cornerback, så ændrer det alt for det her forsvar! Læg så dertil, at de har ligaens måske mest frygtindgydende defensive linje. Fletcher Cox og Javon Hargrave samt Malik Jackson på den indvendige linje bliver svær for samtlige hold at styre, og dertil har de stadig Brandon Graham på ydersiden og Derek Barnett. Eagles kan altså med andre ord være lidt kreative med, hvordan de liner op, og jeg er superspændt på at se den her front fire (eller fem) i aktion. 

New York Giants

Nå, så kom vi til mine Giants. De fleste herinde ved nok efterhånden, at jeg holder med Giants. Og det svinger meget, hvor stor optimistisk jeg er på Giants’ vegne. Tilkomsten af Joe Judge som cheftræner virker til at give Giants noget stabilitet og lederskab, som de ikke har haft siden Tom Coughlin-dagene. Jeg synes dog bare stadig, Giants mangler nogle ting for at kunne vinde. 

Jeg er ikke solgt på Daniel Jones endnu. Jeg synes, hans evne til at improvisere, når spilkoncepterne “bryder sammen”, ikke er god nok. Når hans første og andet read ikke er åben, så er han for langsom til at beslutte sig for, hvad der så skal ske. Men hans topniveau er absurd højt, hvilket vi så glimt af i sidste sæson. Den offensive linje har godt nok fået en opjustering, men de to tackles kan ende med begge at være rookies, og det lover ikke godt overfor både Cowboys og Eagles med deres defensive linjer.

Forsvaret er bedre i år, men ethvert godt forsvar har mindst én spiller, hvor man som modstander tænker: "Ham der skal vi passe på!" Det har Giants bare ikke, synes jeg. De har en lang række gode spillere, og om coaching så kan gøre til, at det er nok, bliver det helt store spørgsmål.

Tidligere nævnte, at bruger Zwei Zwiebeln har lidt mere tiltro til Giants, end jeg selv har. I kan læse hans spilforslag her.

Washington Football Team 

Jeg var faktisk lige ved at skrive Redskins her. Udover et ændret navn så har Redskins også fået ny cheftræner i Ron Rivera, hvilket er et rigtig godt valg for dem. Jeg kan egentlig godt lide mange af de ting, som de har gang i i hovedstaden. Deres forsvar ser efterhånden meget lovende ud, efter man helt rigtigt draftede Chase Young. Deres angreb mangler imidlertid noget mere talent, i og med atTerry McLaurin er eneste reelle trussel. Det, kombineret med at man samtidig har en elendig offensiv linje, gør, at jeg ikke tror på Washington i år. 

Konklusion: 

Historisk set har det her været en division, der har været næsten umulig at forudsige. Umiddelbart har jeg Cowboys som det stærkere hold, selvom de også har fået skiftet ud på den offensive linje, ligesom Eagles har det, men igen ser jeg bare Cowboys’ angreb som værende det stærkere. Jeg synes dog ikke, odds 1,80 på at de tager divisionstitlen frister. Derimod synes jeg faktisk godt, der kan findes værdi i at tage Eagles med deres erfarne trænerstab til odds 2,50 hos Unibet*. Især også fordi Eagles har et det 3. nemmeste kampprogram i de fire første kampe. 

Mit bud på stillingen:
1. Cowboys
2. Eagles
3. Giants
4. Washington

Eksklusivt for danske kunder: Vind en rejse til NFL Playoffs hos ComeOn* 

 • Gå til ComeOns hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Tilmeld dig kampagnen ved at skrive din ComeOn-mail ved feltet med den grønne knap, hvor der står "Deltag"
 • Spil for 50 kroner på en hvilken som helst liga
 • Du er nu med i konkurrencen om et rejsegavekort til en værdi på 25.000 kroner
 • Konkurrencen slutter den 30. sepember, og den er eksklusivt for danske kunder
 • Der udtrækkes en vinder den 2. oktober
 • Alle danskere kan deltage, så længe de er minimum 18 år og har eller opretter en konto hos ComeOn*

Hent tilbud hos ComeOn

NFC West 

Hvem vinder NFC West? Højeste odds Bookmaker
San Francisco 49ers 2,05
Seattle Seahawks 3,30
Los Angeles Rams 6,60
Arizona Cardinals 9,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 8. september klokken 10.05.

San Francisco 49ers

49ers tabte som bekendt Super Bowl imod Chiefs, og normalt klarer hold med Super Bowl-tømmermænd sig ikke særlig godt i den efterfølgende sæson. 49ers har sagt farvel til en række profiler og startere i form af DT DeForrest Buckner, WR Emmanuel Sanders og Marquise Goodwin samt Joe Staley og Mike Person på den offensive linje. Men under draften hentede 49ers left tackle Trent Williams i Washington. Han har været en meget stabil left tackle. Dermed har 49ers fortsat potentialet til at få en top-10 offensive linje, hvilket bør være nok. Deres angreb fik tilføjet Bradnon Aiyuk, der var vanvittig til at kreere yards after catch, ligesom ligaens måske bedste tight end George Kittle er det. Samtidig ser backfielden også stadig rigtig potent ud. 

Forsvaret har med tilføjelsen af Javon Kinlaw, der var et bæst som pass-rusher, også fået en fin erstatning for DeForrest Buckner, og resten af forsvaret ser ellers intakt ud. 

49ers skal håbe på, at deres forsvar igen kan levere på et højt niveau, og at Kyle Shanahan kan holde sit vanvittige trylleshow kørende, hvor han trækker flotte spilkoncepter op af hatten til Jimmy Garoppolo. Sker det, så bør 49ers igen i år blive rigtig farlige. 

Seattle Seahawks 

Seahawks er et hold, jeg har rigtig svært ved at vurdere, hvor høj jeg skal være på. De har en fremragende quarterback i Russell Wilson, og med gode skill-position-spillere omkring sig bør deres angreb igen i år kunne blive skarpt. Deres offensive linje siger vi næsten hvert år er et spørgsmålstegn, og det er det igen i år, selvom de har fået en kanon LT i Duane Brown, og resten bestemt er bedre end det har været i tidligere år. DK Metcalf viste også sine evner sidste år i sin rookie-sæson, og sammen med Tyler Lockett så udgør de en farlig duo, som Wilson virker til at stole meget på. 

Min største bekymring er dog stadig deres forsvar. Især deres defensive linje synes jeg virkelig mangler talent, og det kan blive et kæmpe problem imod et hold som 49ers. Deres secondary og linebacker er dog en helt anden historie. De har fortsat en kanon linebacker duo i KJ Wright og Bobby Wagner, samtidig med de har en top-10 CB i Shaquill Griffin. Det gør, at Seahawks formentlig kan være lidt mere fleksible. Lige nu står de til at spille med et 4-3-forsvar, men jeg kunne sagtens forestille mig, at vi ser dem stille med en 5-2-front for netop at kompensere for manglende pass-rush. Også her kan nytilkomne supersafety Jamal Adams være et vigtigt våben, til at Seahawks igen kan få et vildt forsvar. 

Los Angeles Rams 

Et hold, der virker til at blive forbigået en del, synes jeg er Los Angeles Rams. I en sæson med corona kan det rent faktisk være en fordel, at der ikke er tilskuere på stadion - ihvertfald i første omgang - da Rams sidste år ikke havde den store opbakning fra lægterne, ligesom LA Chargers heller ikke havde det.

Men den største tvivl - og grunden til jeg i sidste ende ikke tror på Rams - det er stadig Jared Goff. Han tog et skridt ned i 2019 og var noget svingende i sine præstationer. Det skyldtes til dels, at den offensive linje var noget haltende, i forhold til hvad den var i 2018. Men at Rams nu går ind til 2020-sæsonen uden Todd Gurley i backfielden, gør mig nervøs på en QB som Goffs vegne. Den offensive linje er ydermere stadig ikke noget, der bare minder om god. Sidste år sluttede den som den næstdårligste, og igen i år er der flere spørgsmålstegn, og det gør, at jeg ikke finder værdi i Rams. 

Arizona Cardinals

Et hold, jeg til gengæld finder værdi i, det er Cardinals. Jeg har allerede lagt et spilforslag op på Cardinals til at vinde divisionen. Udover de har fået tilføjet DeAndre Hopkins til angrebet, så er tilføjelsen af Isaiah Simmons på linebacker fænomenal. Han løser flere af de store problemer, Cardinals havde sidste år, og bør kunne få både OLB Chandler Jones og ILB Jordan Hicks til at hæve deres niveau gevaldigt. Sker det, så vil Cardinals have et stærkt forsvar, og kombineret med deres på papiret giftige angreb så kan de godt komme op at bide skeer med de andre. 

Arizona Cardinals vinder NFC West til odds 9,50 hos Tipwin*

Cardinals har et nemt startprogram, og de kan derfor få momentum tidligt i sæsonen. I Hopkins har de fået en af ligaens bedste WRs, og de har forhåbentlig forbedret sig defensivt i forhold til sidste år.

Læs hele spilforslaget her

Konklusion: 

Jeg ser fortsat 49ers som værende det stærkeste hold i divisionen, og Seahawks lige efter dem. At jeg placerer Cardinals på en 3.-plads, kan selvfølgelig virke ulogisk, når jeg nu anbefaler at spille på, de vinder divisionen. Jeg har dog den her division til at ende forholdsvis tæt, hvor jeg især tror, de indbyrdes kampe kommer til at få afgørende betydning. Værdien ligger dog, som jeg ser det, på Cardinals, selvom jeg naturligvis har 49ers og Seahawks som favoritterne. 

Mit bud på stillingen:

 1. 49ers 
 2. Cardinals
 3. Seahawks
 4. Rams

NFC South

Hvem vinder NFC South? Højeste odds Bookmaker
New Orleans Saints 1,90
Tampa Bay Buccaneers 2,60
Atlanta Falcons 10,00
Carolina Panthers 26,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 8. september klokken 10.05.

New Orleans Saints 

Den sidste division i denne optakt er også utvivlsomt den, jeg glæder mig mest til. Hold nu fast det her matchup mellem Saints og Bucs bliver vanvittigt! Lad os begynde med Saints.

Bliver i år endelig året, hvor det lykkes for Saints? Jeg føler, jeg har sagt næsten de sidste tre år i træk, at Saints er det stærkeste hold i hele NFL. Men alle år er de snublet på den ene eller den anden måde. I år ser de igen vanvittig stærke ud, og jeg synes igen, de ligner et verdensklassehold. Det største spørgsmålstegn for mig er Drew Brees. Han er en QB, der er fantastisk til at tage beslutninger, men vi har også set, hvordan de store wauw-kast stille og roligt bliver færre og færre. Men han er stadig den mest præcise QB i ligaen og har en evne til at læse banen, som få kan det. De har fået Emmanuel Sanders til angrebet, og sammen med Alvin Kamara, Michael Thomas og Jared Cook omkring sig så kan Brees snart ikke få bedre betingelser for succes, når han endda fortsat spiller bag en af ligaens absolut bedste offensive linjer. 

Forsvaret ser ligeledes fortsat bomstærkt ud. Cameron Jordan er den åbenlyse superstjerne, mens Malcolm Jenkins er vendt hjem til New Orleans. Hvis Demario Davis samtidig bare nogenlunde kan vedligeholde det niveau, han viste sidste år, så skal Drew Brees i hvert fald ikke score over 30 point i hver eneste kamp, for at de vinder. 

Tampa Bay Buccaneers 

Denne sæsons nok mest hypede hold, og det er der en grund til: Tom Brady er kommet til Tampa, og det har efterladt en nærmest dreamteam-agtig aura omkring holdet, der har trukket den ene spiller til efter den anden. Størst af alle dem er nok Rob Gronkowski - Bradys bedste våben fra New England-tiden. Han har godt nok siddet ude i et år, men jeg tror ikke, han var kommet tilbage, hvis ikke han selv mente, han stadig havde en masse tilbage i tanken.
Ydermere så bliver Brady omgivet af de nok bedste våben, han nogensinde har haft med Mike Evans og Chris Goodwin samt en backfield, der nu tæller Lesean McCoy, Ronald Jones og Leonard Fournette, som får lov til at løbe bag en ganske habil offensiv linje. 

Når jeg kigger på det her arsenal af våben, så har jeg virkelig svært ved at se, hvordan Bucs skal stoppes. Jeg kan ikke umiddelbart komme på et hold, der spiller for spiller kan matche det her angreb. Så det hele kommer formentlig til at afhænge af Brady, og hvordan ikke mindst den offensive linje præsterer. Sidste år sluttede de som 7. bedste i ligaen ifølge Pro Football Focus (PFF), og kommer de derop igen, så skal meget gå galt, for vi ikke ser Brady brænde banen af. Det, som mange er i tvivl om med Brady, er, om han kan kaste dybt. Men ifølge PFF så var Brady altså blandt de mest præcise på de dybe kast sidste år, så det er jeg ikke så bekymret for.

Atlanta Falcons

Falcons er et hold, der ikke snakkes så forfærdeligt meget om grundet de to mastodonter i divisionen. Men Falcons har altså potentialet til at have et vanvittigt angreb. Falcons’ offensive linje præsterede i sidste sæson det dårligste spil, som QB Matt Ryan har været vidne til i sin tid i Falcons. Men efter en fuldstændig håbløs 1-7-start på sæsonen fik Falcons vendt sæsonen og slog båd 49ers og Saints (begge på udebane!) i anden halvdel af sæsonen. At de så nu har fået RB Todd Gurley samt TE Hayden Hurst, som har utrolig gode hænder, betyder, at det her altså blive et Falcons-hold, som godt kan drille de andre i divisionen.

Det, der nok især gør mig optimistisk på Falcons' vegne, er, at Dirk Koetter nu har haft et år til at “lære” Falcons’ offensive wide-zone-system, som man valgte at bibeholde, efter Kyle Shanahan tog til 49ers. Jeg tror godt, Gurley kan passe godt ind i det system, og samtidig har alle haft et år nu til at vænne sig til det.

Falcons starter hårdt ud med Seahawks, Cowboys, Bears og Packers i de første fire kampe og har generelt et hårdt program. Men med det nye system med syv hold, der kommer i playoffs, kunne jeg faktisk godt se dem blive relevante i år. 

Carolina Panthers

Panthers har solgt utrolig meget ud og virker som et hold, der er i en genopbygningsfase, og er ved at gøre sig klar til tiden, hvor Tom Brady og Drew Brees er gået på pension, hvilket vil gøre livet noget nemmere for Panthers. Jeg føler mig ret sikker på, at Carolina-holdet slutter sidst i divisionen, endda med et ret stort hul op til nummer tre. 

Konklusion: 

Som nævnt er jeg spændt på at se det her Falcons-angreb, men jeg tror, de blandt andet på grund af forsvaret og den offensive linje får svært ved at vinde de indbyrdes kampe mod Saints og Bucs. Især det at Falcons’ to kampe mod Bucs ligger til sidst i sæsonen er skidt, da jeg forventer, Bucs godt kan tage nogle kampe om at spille sig helt varm. Jeg har Saints som favoritter til at vinde divisionen, men det er langtfra lige så suverænt, som oddsene lige p.t. indikerer. 

Mit bud på stillingen:

 1. Saints
 2. Buccanneers
 3. Falcons
 4. Panthers

De kommer i Super Bowl: New Orleans Saints

Jeg synes, der er virkelig mange stærke hold i NFC-konferencen i år, og der skal nok komme en overraskelse, ligesom der gør i stort set hver eneste NFL-sæson. Netop den overraskelse har jeg fidus til bliver Cardinals, og derfor synes jeg også, det odds med bedste værdi må være odds 26 på Cardinals til at nå Super Bowl hos Unibet*. Men mit bud på, hvem der kommer i Super Bowl, det er altså Saints. Betfair* Sportsbook stikker faktisk lidt ud her, da de tilbyder odds 7,00 for, at de når Super Bowl. Jeg synes, at i en division med Panthers og i år, hvor der er syv hold, der kommer i slutspillet, så er Saints næsten sikret at komme i slutspillet. Og at stå med odds 7, når slutspillet går i gang - især hvis de får 1st seed i konferencen - bør være rigtig godt, når vi når til januar.