18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NFL odds 2023/24

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Herhjemme er NFL blevet udbredt særligt grundet værterne Claus Elming og Jimmy Bøjgaard. NFL-sæsonen startede natten til fredag den 7. september. På denne side får du en gennemgang af årets hold, sæsonens opbygning og NFL odds 2023/24.

Odds på NFL 2023/24

Herunder finder du de bedste odds på NFL.


Som det kan ses herover, så er det ifølge bookmakerne Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers , der er de største favoritter til at vinde Super Bowl.

Det er igen muligt at blive oppe til langt ud på natten for at følge NFL på TV. der med stor entusiasme har guidet natteravnene igennem mange fantastiske NFL-kampe.

Conferences og ligastruktur i NFL

For dem, der ikke er bekendt med systemet, består NFL af et relativt kompliceret ligasystem. Det er hovedsageligt baseret på to konferencer, AFC og NFC. Disse er igen opdelt i geografiske områder i nord, vest, syd og øst, med fire hold i hver af disse.

I grundspillet spiller hvert hold to gange mod hinanden inden for divisionerne, hjemme og ude, i alt otte kampe. Derudover spiller de mod de fire hold fra en anden division i samme konference. Der er fire kampe, hvoraf to er hjemme og to ude.

Baseret på resultatet fra sidste sæson spiller de også en hjemme- og udekamp mod et hold fra en af de resterende divisioner i deres konference.

Endelig spiller de fire kampe, to hjemme og to ude, mod en division fra den anden konference. Hvilken division det er, varierer fra år til år.

AFC 2023/24

AFC (American Football Conference) er den ene af to konferencer i NFL. Den består af 16 hold opdelt i fire divisioner baseret på holdenes geografiske tilhørsforhold: North, East, South og West.

NFC 2023/24

NFC (National Football Conference) er den anden af to konferencer i NFL. Ligesom AFC består den af 16 hold, der er inddelt i fire divisioner baseret på holdenes geografiske tilhørsforhold, North, East, South og West.

Ofte stillede spørgsmålm om NFL

Hvornår starter NFL?

NFL-sæsonen 23/24 startede natten til fredag 7. september.

Hvem sætter NFL-oddsene?

NFL-odds sættes af bettingsider, som normalt justerer deres odds, når spillerne begynder at satse penge. Oddsene kan også flyttes på grund af ting som skader eller vejrudsigter.

AFC

NFC

Kommentarer

Feedback