Vi skal endelig til det igen. Den nye sæson i NFL 2015/16 begynder natten til fredag og markerer samtidig et comeback på BetXpert. Læs vores store optakt til den amerikanske fodbold-sæson anno 2015/16. I denne anden del har eksperttipper og NFL-skribent Peter Jensen beskæftiget sig med AFC-konferencen. Her er både odds, holdstatus, startopstillinger og spiltanker.

Natteravne, kom frem! I skal igen sidde oppe hele natten og se amerikansk verdensklasse-football, mens kæresten/konen, børnene og naboerne ligger trygt og sover.

Dette er anden del af Peter Jensens NFL-optakt, som beskæftiger sig med AFC-konferencen. Første del, der så på NFC-konferencen, kan findes her.

2015-sæsonen - den 50. i Super Bowl-æraen - markerer også en tilbagevenden for NFL-tips på BetXpert, der kan byde velkommen tilbage til Peter Jensen, der siden 2010 har kørt vores søstersite NFLXpert.com og udlagt tips dér, men altså nu vil komme med sine spilforslag her på BetXpert.

Han får selskab af Anita Pedersen, den første kvinde i BetXperts ekspertpanel nogensinde.

Gennem hele sæsonen kan du følge deres tips her:

Anita Pedersen

Peter Jensen

Sæsonens første tip er allerede lagt op - Peter anbefaler et spil på at New England Patriots besejrer Pittsburgh Steelers i premierekampen i nat. Analysen og tippet kan findes her

Spiludbud - NFL 2015/16

Efterhånden som NFL har vundet frem er spiludbuddet blevet større, og de fleste bookmakere har efterhånden udvidet sortimentet til at inkludere mere end "bare" Moneyline, Asian og Over/Under. Vindermargin, Team Points, HT/FT mm. er en del af udvalget hos flere bookmakers, og nogle tilbyder også over/under-spil på spillerpræstationer.

I den forbindelse er det ærgerligt at have sagt farvel til Ladbrokes på det danske spillemarked, da de havde et af de bredeste udvalg - ofte med ganske pæne odds - på markedet.

AFC 2015/16 - NFL odds

Vinder

Bedste odds Bookmaker
New England Patriots 4,50
Bet365
Indianapolis Colts 5,00
Sportingbet
Denver Broncos 7,00
Bet365
Baltimore Ravens 11,00
Partybets
Pittsburgh Steelers 13,00
Unibet
Miami Dolphins 15,0
Unibet
San Diego Chargers 17,00 Bet365
Cincinnati Bengals 19,00 Bet365
Buffalo Bills 19,00 Sportingbet
Kansas City Chiefs 21,00
Sportingbet
Houston Texans 26,0
Bet365
New York Jets 41,0
Unibet
Cleveland Browns 41,00 Sportingbet
Tennessee Titans 81,0
Sportingbet
Jacksonville Jaguars 100,00
Danske Spil
Oakland Raiders 101,0
Sportingbet

Struktur - Sådan spilles NFL-sæsonen 2015/16

NFL - National Football League - er delt op i to konferencer; NFC (National Football Conference) og AFC (American Football Conference). Hver af disse konferencer består af 16 hold fordelt på fire divisioner - East, West, North og South - á hver fire hold.

Der spilles 17 runder, hvor alle hold spiller 16 kampe og har én friuge (for alle hold er friugen placeret et sted fra og med Week 4 til og med Week 11). Hvert hold møder sine tre divisionsmodstandere ude og hjemme (seks kampe), mens hver division er "parret" med to andre divisioner - én fra hver konference - og har to hjemme- og to udekampe mod holdene i hver af disse divisioner hjemme (otte kampe). På dette tidspunkt har et hold kun mødt hold fra to divisioner i egen konference - de sidste to kampe er mod et hold fra hver af de sidste to divisioner i konferencen; det hold der endte på samme plads i sin division året forinden.

Et konkret eksempel for nemheds skyld: Arizona Cardinals sluttede sidste år som nummer to i NFC West. Den division er i år parret med NFC North og AFC North. Cardinals har dermed seks kampe mod divisionsmodstanderne og yderligere otte kampe mod holdene fra de to North-divisioner. De sidste to kampe er så mod holdene, der sluttede som nummer to i NFC South og NFC East.

Fra hver division går divisionsvinderen videre til slutspillet, mens de to bedste ikke-divisionsvindere i hver konference får et wild card til slutspillet. Slutspillet er delt op i fire runder, Wild Card Weekend, Divisional Playoffs, Conference Championships og så naturligvis den store finale, Super Bowl.

De første tre runder i slutspillet afvikles hver for sig i konferencerne, således at hver konference får én vinder, som deltager i Super Bowl. Ved indgangen til slutspillet seedes de seks slutspilsdeltagere i hver konference fra 1 til 6, baseret på hvordan de klarede sig i slutspillet. De fire divisionsvindere er sikret seedningerne fra 1 til 4, baseret på antallet af sejre (ved samme antal sejre vil tiebreakers, startende med evt. indbyrdes møde, tages i brug), mens de to wild cards får femte- og sjetteseedningen. Det vil også gøre sig gældende hvis et wild card-mandskab har flere sejre end en divisionsvinder.

Gennem hele slutspillet vil det højestseedede hold i et opgør altid have hjemmebane og møde det lavestseedede hold, der er til rådighed.

I Wild Card Weekend sidder de to topseedede mandskaber over, mens holdet, der er seedet tre på hjemmebane møder holdet der er seedet seks. Det fjerdeseedede hold tager samme weekend imod det femteseedede hold.

I Divisional Playoffs træder de to topseedede hold ind, og førsteseedningen spiller hjemme mod vinderen fra Wild Card Weekend, der er seedet lavest, mens andenseedningen tager imod den højest seedede vinder. Vinderne af disse to opgør mødes i konferencefinalen.

Super Bowl vil i denne sæson blive spillet på San Francisco 49ers' hjemmebane Levi's Stadium i Santa Clara, Californien. Kampen afvikles natten mellem den 7. og 8. februar.

TV-dækning NFL 2015/16 - Her kan du se kampene

Vi har her i Danmark længe været forkælet med masser af NFL i fjernsynet, og denne sæson er ingen undtagelse. Viasat ejer rettighederne og kampene bliver vist TV3 Sport 1 og 3+.

Thursday Night Football (torsdag nat kl. 2.25) sendes på 3+ (amerikanske kommentatorer)

Den tidlige søndagskamp (søndag kl. 19.00) sendes på TV3 Sport 1 (danske kommentatorer)

Den sene søndagskamp (søndag kl. 22.25) sendes på 3+ (danske kommentatorer)

Sunday Night Football (søndag nat kl. 2.30) sendes på 3+ (amerikanske kommentatorer)

Monday Night Football (mandag nat kl. 2.30) sendes på TV3 Sport 1 (amerikanske kommentatorer)

Foruden disse stort set faste kampe (der spilles fx ikke torsdag og mandag i 17. spillerunde) er der nogle specialtilfælde:

- I første runde spilles to kampe mandag nat, hvorfor den første kamp spilles kl. 1.10 og den anden kl. 4.20.

- 4. oktober mødes Miami Dolphins og New York Jets på Wembley i en kamp, der allerede starter kl. 15.30. Denne vil formentlig også blive sendt. Også opgøret 25. oktober mellem Jacksonville Jaguars og Buffalo Bills har tidligere kampstart og vil med al sandsynlighed også blive vist.

- Thanksgiving - 26. november i år - byder på tre kampe, der også alle bliver sendt på dansk tv, startende fra kl. 18.30.

- 15. og 16. spillerunde byder begge på én lørdagskamp, der også vil blive vist.

Jeg lavede efter kampprogrammet blev udsendt i april en oversigt over alle Primetime-kampene - den kan findes her. Her kan også findes oversigt over bye weeks og Wembley-kampene.

Jeg har ikke hørt andet end at de danske kommentatorer  igen i år vil være Tommy Kjærsgaard og Anders Rune Jansen (typisk på den tidlige kamp) og Henrik Levysohn og Anton Bodilsen (på den sene).

Gennemgang af alle hold i AFC-conference

Læs om Peter Jensens forventninger til samtlige 16 hold i AFC-konferencen. Og se hvilke spillere han vurderer som sikre startere.

AFC WEST:

Denver Broncos

Forventningerne er store hos John Elway. Det måtte head coach John Fox sande, da han i offseason blev fyret (officielt nåede parterne til enighed om at han stoppede) til trods for at han for fjerde gang på fire år havde ført Broncos i slutspillet, herunder til en enkelt Super Bowl-optræden. Men for Elway er det ikke nok at nå slutspillet - der skal vindes Super Bowls, og mindre end ét år efter Super Bowl-ydmygelsen mod Seahawks var Fox væk trods endnu en divisionstitel.

Peyton Manning blev hentet til Broncos i 2012 for at hente Super Bowl-triumfer, og Broncos giver det endnu et skud med Manning under center i denne sæson, selvom han for noget nær første gang i karrieren - med undtagelse af den 2011-sæson han tilbragte på sidelinjen - virkede til at være hæmmet af skader mod slutningen af sidste sæson.

Gary Kubiak, der var offensiv koordinator og quarterbackcoach da John Elway vandt sine to Super Bowl-titler som spiller, er blevet hentet ind for at få holdet til at gå det sidste stykke vej mod Lombardi-trofæet. Med sig har han taget en stor kapacitet i form af defensive coordinator Wade Phillips, der skal få et allerede stærkt forsvar til at hæve niveauet yderligere, mens Kubiak vil forsøge at aflaste Manning en smule med et stærkt løbeangreb. På papiret er Broncos en af de største Super Bowl-kandidater i AFC, men har Manning ramt muren, som der blev spekuleret i efter holdets slutspilsexit i januar, så er det - trods et potentielt særdeles stærkt forsvar og løbeangreb - svært at se dem gå hele vejen. Det kan såmænd blive svært nok at vinde divisionen hvis det er tilfældet.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Peyton Manning - Brock Osweiler
RB: C.J. Anderson - Ronnie Hillman - Juwan Thompson
FB: James Casey (FB/TE)
WR: Demaryius Thomas - Emmanuel Sanders (slot) - Cody Latimer - Andre Caldwell
TE: Owen Daniels - Virgil Green - Mitchell Henry (r)
LT: Ty Sambrailo (r)
LG: Evan Mathis - Max Garcia (r)
C: Matt Paradis - James Ferentz
RG: Louis Vasquez - Shelley Smith
RT: Ryan Harris - Michael Schofield

DE: Derek Wolfe - Malik Jackson - Vance Walker/Antonio Smith
NT: Sylvester Williams - Darius Kilgo (r)
OLB: Von Miller - DeMarcus Ware - Shane Ray (r) - Lerentee McCray
ILB: Brandon Marshall - Danny Trevathan - Corey Nelson
CB: Aqib Talib - Chris Harris (slot) - Bradley Roby (CB(FS) - Kayvon Webster
FS: Darian Stewart- Josh Bush
SS: T.J. Ward - David Bruton

K: Brandon McManus

?P: Britton Colquitt

KR: Omar Bolden

PR: Omar Bolden

Spiltanker - Denver Broncos

Hold øje med over-/under-linjen. Mannings aftagende armstyrke, en mere løbeorienteret head coach og en af ligaens bedste defensive koordinatorer kan give lavtscorende kampe. Angrebet er dog stadig stærkt besat, så vær ikke bange for at slå til på et overspil, hvis linjen sættes for langt ned.

Se uddybende optakt for Denver Broncos på NFLXpert.com

Kansas City Chiefs

Fra ligaens dårligste hold i 2012 til slutspilsmandskab i 2013 - Andy Reid leverede en flot comebacksæson for Chiefs, da han overtog ansvaret for holdet forud for forrige sæson. I 2014 så det også længe ud til at hans mandskab skulle vende tilbage til slutspillet, men efter en 7-3-start blev det til tre nederlag på stribe, og det var for lang en nedtur til at få vendt bøtten.

Selvom der er blevet sagt farvel til nogle mærkbare navne i denne offseason, er der dog potentiale for fremskridt i år. Det bageste forsvar er blevet styrket af bl.a. Eric Berrys tilbagevenden efter en kamp mod kræft, inside linebacker Derrick Johnsons og defensive end Mike DeVitos tilbagevenden fra de skader, der kostede dem det meste af sidste sæson, og på angrebet er receiverkorpset blevet ommøbleret.

I en svær division skal Chiefs dog kæmpe hårdt for sin slutspilsplads, og med et angreb, der formentlig stadig vil blive styret af et stærkt løbeangreb, kan det vise sig problematisk at holdet ikke fik re-signet center Rodney Hudson.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Alex Smith - Chase Daniel
RB: Jamaal Charles - Knile Davis - Charcandrick West (r)
FB: Anthony Sherman
WR: Jeremy Maclin - Albert Wilson - Jason Avant (slot) - Chris Conley (r) - De’Anthony Thomas (slot)
TE: Travis Kelce - Demetrius Harris - James O’Shaughnessy (r)
LT: Donald Stephenson
LG: Ben Grubbs
C: Eric Kush/Mitch Morse (r)
RG: Jeff Allen - Zach Fulton
RT: Eric Fisher - Derek Sherrod

DE: Allen Bailey - Mike DeVito - Nicholas Williams
NT: Dontari Poe - Jaye Howard
OLB: Justin Houston - Tamba Hali - Dee Ford
ILB: Derrick Johnson - Josh Mauga - Ramik Wilson (r)
CB: Sean Smith - Marcus Peters (r)/Phillip Gaines (slot) - Steven Nelson (slot) (r) - Jamell Fleming
FS: Husain Abdullah - Eric Berry
SS: Ron Parker - Tyvon Branch

K: Cairo Santos

P: Dustin Colquitt

KR: Knile Davis - Chris Conley (r)

PR: De’Anthony Thomas - Jeremy Maclin

Spiltanker: Virker generelt fair prissat i AFC. Finder Alex Smith kemien med Jeremy Maclin kan de score flere point end folk forventer, så der kan spekuleres i overlinjen tidligt, hvor cornerbackgruppen også mangler Sean Smith.

Se uddybende optakt for Kansas City Chiefs på NFLXpert.com

Oakland Raiders

Dennis Allen gik ind til 2014-sæsonen med et pres på sine skuldre. Ovenpå to 4-12-sæsoner, skulle der være fremskridt at spore i hans tredje sæson som head coach. Efter fire runder var Raiders 0-4 på vej ind mod friugen, og her blev stikket så trukket. Tony Sparano tog over, men sejrene udeblev indtil holdet stod med en 0-10-record midt i november. Herfra ændrede det sig, og Raiders gik 3-3 i de sidste tre kampe, med sejre i tre hjemmekampe på stribe - til gengæld blev udekampene tabt med bravour; 0-52, 13-31 og 14-47.

Efter nogle fine år som defensiv koordinator hos Broncos, er den tidligere Jaguars-head coach Jack Del Rio hentet ind som ny cheftræner, og han har overtaget et hold, der stadig står med flere store spørgsmålstegn - men også et hold, der på mange positioner er mere talentfuldt besat end længe set.

Raiders har ikke været i slutspillet siden de tabte Super Bowl i 2002-sæsonen, og det er et gigantisk projekt Jack Del Rio har sagt ja til at prøve at gennemføre. I de tolv sæsoner siden Super Bowl-nederlaget har Raiders ikke haft én eneste winning season - og kun da de i 2010 og 2011 gik 8-8 er de kommet gennem en sæson med flere end fem sejre. I en stærk division kan det blive svært at finde mange sejre, men til gengæld vil små forbedringer i sejrstotalen reelt set være store fremskridt for holdet.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Derek Carr - Matt McGloin
RB: Latavius Murray - Roy Helu - Taiwan Jones
FB: Marcel Reece
WR: Amari Cooper (r) - Michael Crabtree (slot) - Rod Streater - Andre Holmes
TE: Mychal Rivera - Clive Walford (r) - Lee Smith
LT: Donald Penn - Khalif Barnes
LG: Gabe Jackson - Jon Feliciano (r)
C: Rodney Hudson - Tony Bergstrom
RG: J’Marcus Webb - Matt McCants
RT: Austin Howard

DE: Khalil Mack - Justin Tuck - Mario Edwards Jr. (r) - Benson Mayowa
DT: Dan Williams - Justin Ellis - Stacy McGee
WLB: Malcolm Smith - Neiron Ball (r)
MLB: Curtis Lofton - Ben Heeney (r)
SLB: Ray-Ray Armstrong - Lorenzo Alexander
CB: T.J. Carrie (slot) - D.J. Hayden - Neiko Thorpe - Keith McGill
FS: Nate Allen - Keenan Lambert (r)
SS: Charles Woodson - Larry Asante

K: Sebastian Janikowski
P: Marquette King
KR: T.J. Carrie
PR: T.J. Carrie

Spiltanker - Oakland Raiders

Raiders har været blandt ligaens dårligste hold i flere år. De er stadig tættere på bunden end toppen, men det går fremad. De virker til at blive undervurderet lidt.

Se uddybende optakt for Oakland Raiders på NFLXpert.com

San Diego Chargers

Med en 8-4-record ved indgangen til december stod Chargers, trods et svært program i den sidste måned, med gode kort på hånden i jagten på en tilbagevenden til slutspillet i sidste sæson. Efter to nederlag på stribe leverede holdet et forrygende comeback mod 49ers og gav sig selv muligheden for at tage AFCs sjetteseedning med en sejr i sidste runde mod et Chiefs-mandskab, der måtte starte backupquarterback Chase Daniel. Men Chargers floppede. En i 2014 ellers velspillende Philip Rivers kastede to interceptions og mistede en fumble, og Chiefs sejrede og sendte rivalerne ud i kulden.

Offseason har været fyldt med spekulationer om såvel holdets som Philip Rivers’ fremtid. I Chargers’ tilfælde spekulation om hvorvidt holdet forbliver i San Diego eller vil rykke til Los Angeles, og i Rivers’ tilfælde om hvorvidt han vil blive hos holdet hvis de flytter. Mens der fortsat er tvivl om Chargers’ fremtid, har Rivers dog forlænget sin aftale med holdet.

Mike McCoys mandskab har altså fastholdt sin stjernequarterback og med Rivers på plads er Chargers næsten automatisk førsteudfordrer i AFC West. Kan holdet skære bare lidt ned på de dumme nederlag de har lidt de seneste år, især først på sæsonen, kan de snildt skabe tæt kamp i toppen af divisionen, i den sæson, der kan blive Chargers’ sidste i San Diego.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Philip Rivers - Kellen Clemens
RB: Melvin Gordon (r) - Danny Woodhead - Branden Oliver
FB: David Johnson
WR: Keenan Allen - Malcom Floyd - Stevie Johnson (slot) - Jacoby Jones
TE: Antonio Gates - Ladarius Green - Kyle Miller
LT: King Dunlap - Chris Hairston
LG: Orlando Franklin
C: Chris Watt - Trevor Robinson
RG: D.J. Fluker - Johnnie Troutman
RT: Joe Barksdale

DE: Corey Liuget - Kendall Reyes - Ricardo Mathews
NT: Sean Lissemore - Ryan Carrethers
OLB: Melvin Ingram - Jeremiah Attaochu - Kyle Emanuel (r) - Cordarro Law
ILB: Donald Butler - Denzel Perryman (r) - Manti Te’o
CB: Brandon Flowers - Jason Verrett (slot) - Patrick Robinson - Craig Mager (r)
FS: Eric Weddle - Darrell Stuckey
SS: Jahleel Addae - Jimmy Wilson (slot)

K: Josh Lambo (r)

P: Mike Scifres

KR: Jacoby Jones

PR: Jacoby Jones

Spiltanker - San Diego Chargers

Jeg har ikke noget godt read på Chargers. De har tidligere smidt nogle kampe først på året, som de ikke burde, men jeg vil hellere afvente hvad der sker end at kaste mig ud i noget hovedløst omkring dem, medmindre et odds virkelig stikker ud.

Se uddybende optakt for San Diego Chargers på NFLXpert.com

AFC NORTH:

Baltimore Ravens

I syv sæsoner under head coach John Harbaugh har Ravens præsteret seks slutspilsoptrædener, uden at gå one-and-done én eneste gang. Få hold i ligaen er mere skræmmende at stå overfor på den store scene. Efter et misset slutspil i 2013, ovenpå Super Bowl-triumfen sæsonen forinden, var Ravens tilbage hvor det var sjovt i januar i år, og efter en flot sejr i Pittsburgh, tog holdet til Foxborough, og havde to gange Patriots i sækken. De fik dog ikke snøret den, og måtte se sig besejret 31-35.

Denne offseason har budt på en afsked med et par prominente navne i form af defensive lineman Haloti Ngata og wide receivers Torrey Smith, mens den unge og lovende pass rusher Pernell McPhee også er skiftet væk. Det lægger noget ekstra pres på nogle unge spillere, der står til at skulle overtage fra disse profiler, men i det store hele er stammen på holdet fortsat den samme.

Også på trænersiden er der sket en udskiftning efter at offensive coordinator Gary Kubiak, der fik styr på et skrantende løbeangreb i sidste sæson, er blevet hyret som ny head coach hos Broncos. Erstatningen er fundet i den fyrede Bears-head coach Marc Trestman, der skal forsøge at forbedre enheden ovenpå de bedste rangeringer i både yards og point fra et Ravens-angreb siden holdets første sæson i ligaen, 1996.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Joe Flacco - Matt Schaub
RB: Justin Forsett - Lorenzo Taliaferro - Buck Allen (r)
FB: Kyle Juszczyk
WR: Steve Smith - Breshad Perriman (r) - Kamar Aiken (slot) - Marlon Brown (slot) - Michael Campanaro (slot)
TE: Dennis Pitta (PUP) - Crockett Gillmore - Maxx Williams (r)
LT: Eugene Monroe - James Hurst
LG: Kelechi Osemele
C: Jeremy Zuttah - Ryan Jensen
RG: Marshal Yanda - John Urschel
RT: Ricky Wagner

DE: Timmy Jernigan - Chris Canty - Lawrence Guy - Kapron Lewis-Moore
NT: Brandon Williams - Carl Davis (r)
OLB: Terrell Suggs - Courtney Upshaw/Elvis Dumervil - Za’Darius Smith (r)
ILB: C.J. Mosley - Daryl Smith - Albert McClellan
CB: Jimmy Smith - Lardarius Webb - Kyle Arrington (slot) - Rashaan Melvin
FS: Kendrick Lewis - Terrence Brooks
SS: Will Hill - Anthony Levine

K: Justin Tucker
P: Sam Koch
KR: Michael Campanaro
PR: Michael Campanaro

Spiltanker - Baltimore Ravens

Fjerdefavorit i AFC. Det er som sådan fair nok, men det er mest i kraft af hvor stærke de er i slutspillet. Bekymringer omkring kasteangrebet tidligt på året og afsked med nogle defensive nøglespillere gør at det kan være værd at overveje på spil imod Ravens tidligt på året.

Se uddybende optakt for Baltimore Ravens på NFLXpert.com

Cincinnati Bengals

Fire år i træk har Cincinnati Bengals fundet vej til slutspillet - fire år i træk er de blevet ekspederet ud i første forsøg. 10,25 point i snit har holdets angreb blot snittet i de fire slutspilsnederlag.

Bengals havde sin første sæson i ligaen i 1968, og havde forud for 2011 aldrig tidligere præsteret to slutspilssæsoner på stribe, og havde kun to slutspilsoptrædener siden 1991. På den baggrund må Bengals' seneste fire sæsoner siges at have været massive succeser, da de nu har fået etableret sig som et mandskab, der kæmper med om slutspilspladserne hvert år.

Forudsætningerne for at bygge videre på disse sæsoner er på mange punkter på plads i denne sæson. Størstedelen af holdets startere returnerer fra sidste år, og efter at have skiftet ud på begge koordinatorpositioner i sidste offseason, vender både Hue Jackson og Paul Guenther tilbage for at styre hhv. angrebet og forsvaret. Især på angrebet er der potentiale for fremgang med receiverkorpset fri af skader og mere rutine i systemet.

Om det er nok til endelig at bryde stimen af nederlag i Wild Card-runden afhænger formentlig af om holdet - og ikke mindst quarterback Andy Dalton - kan hæve sit niveau på den store scene. Der er efterhånden ingen undskyldninger for ikke som minimum at yde kompetent modstand i en slutspilskamp, og ender 2015-sæsonen atter med et brag af et exit i første forsøg, skal det ikke afvises at det kan få store konsekvenser. De senere års relative succes forpligter, og kan Bengals’ front office leve med nok engang “bare” at nå i slutspillet? De kan blive tvunget til at foretage en vurdering efter denne sæson om de kan nå deres mål med Marvin Lewis som head coach og/eller Andy Dalton som quarterback.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Andy Dalton - A.J. McCarron
RB: Jeremy Hill - Gio Bernard - Rex Burkhead
FB: Ryan Hewitt
WR: A.J. Green - Marvin Jones - Mohamed Sanu (slot) - Brandon Tate
TE: Tyler Eifert - Tyler Kroft (r)
LT: Andrew Whitworth - Jake Fisher (OT/OG) (r)
LG: Clint Boling
C: Russell Modine - T.J. Johnson
RG: Kevin Zeitler
RT: Andre Smith - Eric Winston

DE: Carlos Dunlap - Michael Johnson - Wallace Gilberry - Margus Hunt
DT: Geno Atkins - Domata Peko - Brandon Thompson - Pat Sims
WLB: Vontaze Burfict (PUP) - A.J. Hawk
MLB: Rey Maualuga - Paul Dawson (r)
SLB: Vincent Rey - Emmanuel Lemur
CB: Leon Hall (slot) - Dre Kirkpatrick - Adam Jones - Darqueze Dennard
FS: George Iloka - Derron Smith (r)
SS: Reggie Nelson - Shawn Williams

K: Mike Nugent
P: Kevin Huber
KR: Brandon Tate - Adam Jones
PR: Adam Jones - Brandon Tate

Spiltanker - Cincinnati Bengals

Altid et svært hold at spå om fra kamp til kamp, men der er potentiale for flere højtsorende kampe i år med et skadesfrit angreb. Forsvaret er ganske stærkt, men de bedste angreb har jævnligt vist sig i stand til at score på dem. 

Se uddybende optakt for Cincinnati Bengals på NFLXpert.com

Cleveland Browns

I 16 sæsoner siden Cleveland Browns gjorde comeback i NFL har holdet præsteret at nå slutspillet blot én gang - hvor det blev til et nederlag i Wild Card Weekend. To gange på de 16 sæsoner har holdet mønstret .500+ - 9-7 i slutspilssæsonen i 2002 og 10-6 i 2007 - og holdet har snittet sølle 5,25 sejre pr. sæson.

Med syv sejre markerede sidste sæson den bedste for Browns siden 2007, og det burde være blevet til endnu mere. Efter 11 kampe var Browns 7-4, men fem nederlag på stribe sikrede en skuffende afslutning på sæsonen. I de fem kampe nåede både Brian Hoyer, førsterundevalget Johnny Manziel og undraftede Connor Shaw alle at starte - og de tre quarterbacks kombinerede for blot ét touchdown mod otte interceptions i disse opgør.

Browns har med tilføjelsen af Josh McCown søgt at finde en rutineret løsning på quarterbackpositionen, og angrebet omkring ham er ligeledes blevet adresseret med flere tilføjelser. Forsvaret har været et fokuspunkt i såvel free agency som draft, og bør i år 2 under head coach Mike Pettine kunne vise fremskridt. Men er det nok til at forbedre sidste års sejrstotal i en division, hvor Browns fortsat ligner det klart svageste mandskab?

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Josh McCown - Johnny Manziel
RB: Isaiah Crowell - Duke Johnson (r) - Glenn Winston (PUP)
FB: Malcolm Johnson (r)
WR: Andrew Hawkins (slot) - Brian Hartline - Taylor Gabriel - Dwayne Bowe
TE: Gary Barnidge - Jim Dray - Rob Housler
LT: Joe Thomas
LG: Joel Bitonio
C: Alex Mack
RG: John Greco/Cameron Erving (OG/C) (r)
RT: Mitchell Schwartz - Austin Pasztor

DE: Randy Starks - Desmond Bryant - John Hughes - Billy Winn - Xavier Cooper (r)
NT: Danny Shelton (r) - Jamie Meder
OLB: Paul Kruger - Scott Solomon - Barkevious Mingo - Nate Orchard (r)
ILB: Karlos Dansby - Chris Kirksey - Craig Robertson
CB: Joe Haden - Tramon Williams - K’Waun Williams - Pierre Desir/Justin Gilbert
FS: Tashaun Gipson - Jordan Poyer
SS: Donte Whitner - Johnson Bademosi

K: Travis Conns
P: Andy Lee
KR: Marlon Moore - Justin Gilbert
PR: Travis Benjamin

Spiltanker - Cleveland Browns

Klare offensive bekymringer, men forsvaret ser stærkt ud. Hold øje med underlinjen. Kig evt. på handicaplinjen i kampe mod svage angreb - ikke mindst hvis deres løbeforsvar også halter.

Se uddybende optakt for Cleveland Browns på NFLXpert.com

Pittsburgh Steelers

Ovenpå to 8-8-sæsoner på stribe genfandt Steelers niveauet i 2014. Fire sejre i træk til at lukke sæsonen sikrede en 11-5-record, divisionssejr og hjemmebanefordel i slutspilskampen mod Ravens. Her blev det dog til et noget skuffende 17-30-nederlag til de slutspilsstærke divisionsrivaler.

Der er sagt farvel til en af holdets største stjerner nogensinde, safety Troy Polamalu, der efter 12 sæsoner i ligaen har indstillet karrieren. Også cornerback Ike Taylor har efter 12 sæsoner valgt at gå på footballpension. Det afslutter i det store hele generationsskiftet på forsvaret - hvor også defensive coordinator Dick LeBeau er stoppet - men efterlader også en defensiv, hvor nye spillere og trænere skal træde i karakter som ledere. Det er ikke nødvendigvis dårligt, men blot årsag til en vis usikkerhed.

Offensiven scorede i sidste sæson 30 point syv gange, men havde omvendt også tre kampe hvor det blev til 13 eller færre point. Angrebet rangerede som nummer to i ligaen i yards og nummer syv i point, og returnerer i stort set intakt tilstand til denne sæson, hvilket giver begrundet optimisme om fortsat fremgang, også selvom center Maurkice Pouncey er ude i min. de første otte kampe. Angrebet er dog ramt af karantæner til vigtige spillere i de første uger af sæsonen.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Ben Roethlisberger - Michael Vick
RB: Le’Veon Bell - DeAngelo Williams - Dri Archer
FB: Will Johnson
WR: Antonio Brown - Markus Wheaton (slot) - Martavis Bryant - Darrius Heyward-Bey - Sammie Coates (r)
TE: Heath Miller - Matt Spaeth
LT: Kelvin Beachum - Mike Adams (PUP) - Alejandro Villanueva
LG: Ramon Foster - Chris Hubbard
C: Maurkice Pouncey (IR/dfr) - Cody Wallace - Doug Legursky
RG: David DeCastro
RT: Marcus Gilbert

DE: Cameron Heyward - Stephon Tuitt - Leterrius Walton (r)
NT: Steve McLendon - Cam Thomas (NT/DE) - Daniel McCullers
OLB: James Harrison - Arthur Moats - Bud Dupree (r) - Jarvis Jones
ILB: Lawrence Timmons - Ryan Shazier - Vince Williams
CB: William Gay (slot) - Cortez Allen - Antwon Blake/Brandon Boykin (slot)
FS: Mike Mitchell - Shamarko Thomas
SS: Will Allen - Robert Golden

K: Josh Scobee
P: Jordan Berry
KR: Dri Archer - Markus Wheaton
PR: Antonio Brown - Dri Archer

Spiltanker - Pittsburgh Steelers

Defensiv omstilling og offensive fravær tidligt på året kan give nogle problemer for Steelers, så det kan give mening at kigge i retning af spil imod dem, trods Roethlisberger. Le’Veon Bells tilbagevenden i Week 3 vil dog være et boost for dem.

Se uddybende optakt for Pittsburgh Steelers på NFLXpert.com

  

AFC SOUTH:

Houston Texans

Året efter at have været ligaens dårligste mandskab, tog Texans i den første sæson under head coach Bill O’Brien et stort skridt fremad. Med fire sejre i de sidste fem runder, sluttede holdet 9-7, lige udenfor slutspillet.

Der har været gang i svingdøren i Houston i denne offseason, og mens holdets mangeårige stjernereceiver Andre Johnson er skiftet til divisionsrivalerne Colts, er der blevet hentet spændende spillere ind i form af bl.a. nose tackle Vince Wilfork og safety Rahim Moore. Samtidig bør sidste års topvalg, Jadeveon Clowney, efter en rookiesæson, der blev ødelagt af en skade, være klar til at prøve at leve op til de store forventninger.

Det store spørgsmål ligger dog på angrebet, hvor quarterbackpositionen ser tvivlsomt besat ud, mens running back Arian Foster er ude i den første del af sæsonen med en skade. Kan forsvaret levere stærkt nok spil til at kompensere for angrebets mangler, kan Texans dog blive en særdeles svær modstander for mange hold i år.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Brian Hoyer - Ryan Mallett
RB: Arian Foster - Alfred Blue - Chris Polk - Jonathan Grimes
FB: Jay Prosch
WR: DeAndre Hopkins - Cecil Shorts (slot) - Nate Washington - Jaelen Strong (r)
TE: Garrett Graham - C.J. Fiedorowicz - Ryan Griffin
LT: Duane Brown - Chris Clark
LG: Xavier Su’a-Filo - Jeff Adams
C: Ben Jones - Greg Mancz (r)
RG: Brandon Brooks
RT: Derek Newton

DE: J.J. Watt - Jared Crick - Jeoffrey Pagan
NT: Vince Wilfork - Christian Covington (r)
OLB: Jadeveon Clowney - Whitney Mercilus - John Simon
ILB: Brian Cushing - Benardrick McKinney (r) - Mike Mohamed
CB: Johnathan Joseph - Kareem Jackson (slot) - Kevin Johnson - A.J. Bouye
FS: Rahim Moore - Quintin Demps
SS: Eddie Pleasant - Andre Hal

K: Randy Bullock
P: Shane Lechler
KR: Keshawn Martin
PR: Keshawn Martin

Spiltanker - Houston Texans

Kan Brian Hoyer levere kompetent spil kan Texans være et godt hold at bakke da de fleste modstandere vil være bedre besat på quarterbackpositionen og Texans dermed kan blive undervurderet. Omvendt kan forsvarets potentiale gøre at Texans bliver overvurderet, selv hvis ikke Hoyer for alvor præsterer. Texans har været notorisk dårlige uden Arian Foster på banen, så der kan være logik i at gå imod dem først på året - og forsvaret er stærkt nok til at det ikke nødvendigvis bliver højtscorende kampe.

Se uddybende optakt for Houston Texans på NFLXpert.com

Indianapolis Colts

Siden general manager Ryan Grigson, head coach Chuck Pagano og quarterback Andrew Luck gjorde deres indtog i Indianapolis i 2012 har holdet vist fremgang år for år. Alle tre sæsoner har ganske vist kastet 11 sejre og fem nederlag af sig i den regulære sæson, men i slutspillet er holdet år for år kommet ét trin tættere på Super Bowl.

2012 bød på et exit i Wild Card Weekend, i 2013 nåede sæsonen sin afslutning i Divisional Playoffs og i sidste sæson blev det for anden sæson i træk til et brag af et nederlag til New England Patriots, da Colts kom på besøg i den efterhånden famøse AFC Championship Game, der kickstartede Deflategate.

Forventningerne er store i Indianapolis, og mens det næppe er en Super Bowl-or-bust-sæson for holdet, skal de med tilføjelser af stærke veteraner som running back Frank Gore, wide receiver Andre Johnson og pass rusher Trent Cole kæmpe med dybt i slutspillet. Lokale medier har spekuleret i at Chuck Pagano kan miste jobbet hvis ikke Colts er med til det sidste - og et tredje ydmygende slutspilsexit på stribe (de seneste to slutspilsnederlag er tabt med samlet 29-88) kan såmænd også være nok, selv hvis holdet når AFC-finalen.

Colts kan ikke se sig fri for at være storfavoritter i AFC South og en af de helt store favoritter til at repræsentere AFC i Super Bowl - og mens topniveauet er stort, skal holdet vise sig i stand til at hæve bundniveauet betragteligt.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Andrew Luck - Matt Hasselbeck
RB: Frank Gore - Josh Robinson (r) - Vick Ballard
WR: T.Y. Hilton - Andre Johnson (slot) - Phillip Dorsett (slot) (r) - Donte Moncrief
TE: Dwayne Allen - Coby Fleener - Jack Doyle
LT: Anthony Castonzo - Joe Reitz
LG: Lance Louis - Hugh Thornton
C: Khaled Holmes - Jonotthan Harrison
RG: Todd Herremans - Robert Myers (r)
RT: Jack Mewhort - Denzelle Good (r)

DE: Kendall Langford - Henry Anderson (r) - Earl Okine - T.Y. McGill (r)
NT: David Parry (r) - Zach Kerr
OLB: Trent Cole - Erik Walden - Robert Mathis - Jonathan Newsome - Björn Werner
ILB: Jerrell Freeman - D’Qwell Jackson - Nate Irving - Sio Moore
CB: Vontae Davis - Greg Toler - Darius Butler (slot) - D’Joun Smith (r)
FS: Dwight Lowery - Clayton Geathers (r)
SS: Mike Adams - Winston Guy

K: Adam Vinatieri
P: Pat McAfee
KR: Phillip Dorsett (r)
PR: Phillip Dorsett (r)

Spiltanker - Indianapolis Colts

En af topkandidaterne til at være ligaens højestscorende offensiv. Forsvaret er bedre end mange anser det for, men mod de bedste angreb kniber det stadig. Vær ikke nødvendigvis bange for overlinjen i de kampe; sidste år havde Colts seks kampe med 60 eller flere point. I år er deres eget angreb bedre.

Se uddybende optakt for Indianapolis Colts på NFLXpert.com

Jacksonville Jaguars

Det forventede skridt fremad udeblev i år 2 under head coach Gus Bradley. Efter fire sejre i 2013 blev det blot til tre i 2014, og mens en omstillingsfase var forventet med et næsten spritnyt angreb, formåede Jaguars aldrig for alvor at få det til at klikke for offensiven. Alt var dog ikke skidt, og mens det blot blev til tre sejre, formåede holdet at holde kampe mod slutspilskandidater tætte i slutningen af sæsonen.

Med syv sejre på to sæsoner under Bradley og generel manager Dave Caldwell, er tiden dog kommet for Jaguars til at løfte sig fra dyndet. Holdet har ikke haft en winning season siden 2007, og ikke vundet flere end fem kampe i fire sæsoner på stribe. Det kan virke som meget at kræve en winning season, men det kan efterhånden være hvad der er nødvendigt for Bradley - der skal uanset hvad ses en klar forbedring i antallet af sejre. Angrebet har fået tilføjet nogle nye, spændende spillere og de mange unge spillere, der sidste år var rookies, har haft endnu en offseason til at få styr på systemet.

Forsvaret blev adresseret i første runde af årets draft, men et overrevet korsbånd på første træningsdag har sendt pass rusher Dante Fowler Jr. ud for sæsonen. Der er dog kommer flere andre tilføjelser til enheden, og det skal klikke for defensiven i år. Jaguars tabte de første otte kampe i sæsonen i 2013 og de første seks i 2014. I år skal der en bedre start på sæsonen til. Hvis ikke det sker kan Gus Bradley være fortid i klubben - potentielt allerede inden sæsonen er slut.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Blake Borthes - Chad Henne
RB: T.J. Yeldon (r) - Denard Robinson - Toby Gerhart
WR: Allen Robinson - Allen Hurns (slot) - Marqise Lee - Rashad Greene (slot) (r)
TE: Julius Thomas - Marcedes Lewis - Clay Harbor
LT: Luke Joeckel
LG: Zane Beadles - A.J. Cann (r)
C: Stefen Wisniewski - Luke Bowanko
RG: Brandon Linder
RT: Jermey Parnell - Sam Young

DE: Jared Odrick - Tyson Alualu
DT: Sen’Derrick Marks - Roy Miller - Ryan Davis (LEO/DT) - Ziggy Hood
LEO: Chris Clemons - Andre Branch - Chris Smith
WLB: Telvin Smith - John Lotulelei
MLB: Paul Posluszny - Thurston Armbrister (r)
SLB: Dan Skuta - LaRoy Reynolds
CB: Davon House - Aaron Colvin (slot) - Demetrius McCray - Dwayne Gratz
FS: Sergio Brown - James Sample (r)
SS: Johnathan Cyprien - Josh Evans

K: Jason Myers
P: Bryan Anger
KR: Denard Robinson - Corey Grant (r)
PR: Rashad Greene (r) - Nick Marshall (r)

Spiltanker - Jacksonville Jaguars

Bør være fremskridt i år. Prissat på niveau med Titans og Raiders og som et dårligere hold end Browns i AFC. Jeg ser Jaguars som det bedste af de fire hold. De taber nok stadig flere end de vinder, men det kan blive tættere end formodet, så kig på handicaplinjen. 

Se uddybende optakt for Jacksonville Jaguars på NFLXpert.com

Tennessee Titans

Titans tog et skridt tilbage i den første sæson under Ken Whisenhunt, og afsluttede sæsonen med ti nederlag på stribe på vej mod en 2-14-record - den dårligste record siden holdet rykkede til Tennessee i slut-90’erne.

En solid draft, anført af quarterback Marcus Mariota i første runde, og nogle spændende tilføjelser i free agency giver dog begrundet håb om fremskridt for Titans. Holdets roster var allerede til mere end sidste års record indikerede og med et på papiret styrket mandskab bør Titans vise mere kompetent spil i år. Tilføjelsen af den tidligere Steelers-koordinator Dick LeBeau som assisterende head coach og assistent for defensive coordinator Ray Horton bør styrke holdet yderligere.

Ken Whisenhunt er blot 3-25 i sine seneste 28 kampe som head coach - 1-11 hos Cardinals ovenpå en 4-0-start i 2012, og så 2-14 sidste år - og man kan sagtens stille spørgsmålstegn ved om han er den rette mand til jobbet. I de to sæsoner havde han dog ikke en quarterback af Mariotas kaliber, og med en potentiel franchisequarterback på plads bør Whisenhunt have sikret sig i hvert fald én ekstra sæson til at få skik på holdet - så længe der er positive takter at spore i år.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Marcus Mariota (r) - Zach Mettenberger
RB: Bishop Sankey - Davis Cobb (IR/dfr) (r) - Terrance West - Dexter McCluster
FB: Jalston Fowler (r)
WR: Kendall Wright (slot) - Harry Douglas - Justin Hunter - Dorial Green-Beckham (r)
TE: Delanie Walker - Anthony Fasano - Craig Stevens
LT: Taylor Lewan - Byron Stingily
LG: Byron Bell - Jamon Meredith
C: Brian Schwenke - Andy Gallik (r)
RG: Chance Warmack
RT: Jeremiah Poutasi (r)

DE: Jurrell Casey - DaQuan Jones - Ropati Pitoitua - Karl Klug
NT: Sammie Lee Hill - Al Woods - Angelo Blackson (r)
OLB: Brian Orakpo - Derrick Morgan - Deiontrez Mount (r) - David Bass
ILB: Avery Williamson - Zach Brown - Wesley Woodyard
CB: Jason McCourty - Perrish Cox - Coty Sensabaugh (slot) - Blidi Wreh-Wilson
FS: Michael Griffin - Marqueston Huff
SS: Da’Norris Searcy - Daimion Stafford

K: Ryan Succop
P: Brett Kern
KR: Dexter McCluster
PR: Dexter McCluster

Spiltanker - Tennessee Titans

Der vil være growing pains med en quarterback som Marcus Mariota, så Titans er svære at stole på den ene eller anden vej i år. Forsvaret virker dog på vej i den rigtige retning. Men er det nok til at kigge på lavtscorende kampe? 

Se uddybende optakt for Tennessee Titans på NFLXpert.com

AFC EAST:

Buffalo Bills

To sæsoner som cheftræner for Bills blev det til for Doug Marrone, der efter sidste sæson fratrådte sin stilling. Den tidligere Jets-head coach Rex Ryan har overtaget jobbet og skal forsøge at bygge videre på den 9-7-record holdet opnåede i sidste sæson.

Bills har ikke været i slutspillet siden 1999 - den længste slutspilstørke i ligaen - og i de femten sæsoner siden har de blot to gange haft en winning record; begge gange 9-7. Uden et førsterundevalg i årets draft og med et hul på quarterbackpositionen var det dog en stor opgave at påtage sig for Rex Ryan, der har søgt at styrke løbeangrebet med en handel for running back LeSean McCoy hos Eagles.

Med ni sejre sidste år trods usikkerhed på quarterbackpositionen, står det dog klart at Bills er et hold, der skal tages alvorligt, og kan de få det meste ud af Tyrod Taylor, der er kommet til som quarterback, er de en klar outsider til en plads i slutspillet. Falder Taylor igennem kan Bills dog stå foran endnu en lang sæson.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Tyrod Taylor - Matt Cassel, EJ Manuel
RB: LeSean McCoy - Karlos Williams (r) - Anthony Dixon
FB: Jerome Felton
WR: Sammy Watkins - Robert Woods - Percy Harvin (slot) - Marquise Goodwin/Chris Hogan (slot)
TE: Charles Clay - MarQueis Gray/Matthew Mulligan
LT: Cordy Glenn
LG: Richie Incognito
C: Eric Wood - Gabe Ikard
RG: John Miller (r) - Kraig Urbik
RT: Seantrel Henderson - Cyrus Kouandjio

DE: Mario Williams - Jerry Hughes - Corbin Bryant
DT: Marcell Dareus - Kyle Williams - Stefan Charles - Alex Carrington
WLB: Manny Lawson - A.J. Tarpley (r)
MLB: Preston Brown - Tony Steward (r)
SLB: Nigel Bradham - Randell Johnson
CB: Stephon Gilmore - Ronald Darby (r) - Nickell Robey (slot) - Leodis McKelvin (NFI) - Ron Brooks
FS: Aaron Williams - Bacarri Rambo
SS: Corey Graham - Duke Williams

K: Dan Carpenter
P: Colton Schmidt
KR: Percy Harvin
PR:Marcus Thigpen

Spiltanker - Buffalo Bills

Bookmakerne har tilsyneladende øje for potentialet hos Bills - måske endda i et omfang, der gør at de bliver overvurderet lidt.

Se uddybende optakt for Buffalo Bills på NFLXpert.com

Miami Dolphins

Efter tre sæsoner, der har kastet blot 7, 8 og 8 sejre af sig, er tiden kommet for head coach Joe Philbin til at tage Miami Dolphins skridtet videre. Få cheftrænere overlever fire sæsoner uden slutspilsdeltagelse, og efter Dolphins smed tre af de sidste fire kampe i 2014, var Philbins sæde anset for at være ganske varmt. Alt peger i retning af at han som minimum skal få dirigeret Dolphins til slutspillet i år for også at være head coach for holdet i 2016.

Der er foretaget flere investeringer på begge sider af bolden. Offensivt har fokus været på kasteangrebet, der har fået tilgang af tre free agent-signings, mens holdets førsterundevalg også blev brugt på en pass catcher. På forsvaret er defensive tackle Ndamukong Suh kommet til, og kan han fortsætte det spil han har vist de seneste år hos Lions, vil han give en stærk opgradering af indersiden af den defensive linje.

Mens det er svært at se Dolphins fravriste New England Patriots AFC East-tronen, er skytset kørt i stilling til et angreb på slutspilspladserne. Kampen om wild cards kan blive tæt, men Dolphins står med bedre kort på hånden end længe set. Efter blot én slutspilsoptræden siden divisionsomlægningen i 2002 - 2008-sæsonen hvor Tom Brady sad ude med en skade - bør motivationen i hvert fald ikke fejle noget. Spørgsmålet er så om holdet kan undgå nogle af de dumme nederlag de led sidste år.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Ryan Tannehill - Matt Moore
RB: Lamar Miller - Damien Williams - Jay Ajayi (IR/dfr) (r) - LaMichael James
WR: Jarvis Landry (slot) - Greg Jennings - Kenny Stills - Rishard Matthews - DeVante Parker (r)
TE: Jordan Cameron - Dion Sims
LT: Branden Albert - Jason Fox
LG: Dallas Thomas
C: Mike Pouncey - Sam Brenner
RG: Jamil Douglas (r) - Billy Turner
RT: Ja’Wuan James

DE: Cameron Wake - Olivier Vernon - Derrick Shelby
DT: Ndamukong Suh - Earl Mitchell - Jordan Phillips (r) - C.J. Mosley
WLB: Jelani Jenkins - Spencer Paysinger
MLB: Kelvin Sheppard - Jordan Tripp
SLB: Koa Misi - Chris McCain
CB: Brent Grimes - Jamar Taylor - Brice McCain (slot) - Zackary Bowman - Bobby McCain (slot) (r)
FS: Walt Aikens - Michael Thomas
SS: Reshad Jones - Don Jones

K: Andrew Franks (r)
P: Matt Darr (r)
KR: Jarvis Landry - Damien Williams
PR: Jarvis Landry - Rishard Matthews

Spiltanker - Miami Dolphins

Prissætningen slår mig som lidt høj, så måske Dolphins bliver undervurderet en smule hos bookmakerne. Back-to-back udekampe som favorit til at åbne sæsonen er dog ikke nødvendigvis stedet hvor jeg har lyst til at teste den formodning.

Se uddybende optakt for Miami Dolphins på NFLXpert.com

New England Patriots

For fjerde gang i dette årtusinde kunne New England Patriots i februar løfte Vince Lombardi-trofæet. En dramatisk afslutning i Super Bowl mod Seahawks kastede den længe ventede sejr af sig og ti år efter Tom Brady og Bill Belichick vandt deres tredje Super Bowl på fire sæsoner, var der atter forløsning i Foxborough.

Ingen Super Bowl-vinder har gentaget triumfen siden Patriots vandt to år på stribe i 2003-2004, og mens Patriots er en af de store favoritter igen i år, er der spørgsmålstegn i flere enheder. Der er sagt farvel til de tre topcornerbacks fra sidste sæson og receiverkorpset har været ramt af skader gennem offseason og training camp. Som sidste sæson dog tydeligt viste, er det ikke hvordan man starter sæsonen der er afgørende - det er hvordan man afslutter den, og der er god tid til at få sammenspillet den bageste enhed og få receiverne klar.

Deflategate har raset siden AFC-finalen og først kort før sæsonstart nåede den sin - foreløbige - afslutning, da Tom Bradys karantæne på fire kampe blev ophævet. Med den tredobbelte Super Bowl-MVP under center fra starten af sæsonen er Patriots’ status som en absolut topfavorit til at nå Super Bowl kun blevet styrket.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Tom Brady - Jimmy Garoppolo
RB: LeGarette Blount - Dion Lewis - Brandon Bolden - James White
WR: Julian Edelman (slot) - Brandon LaFell (PUP) - Danny Amendola - Aaron Dobson/Chris Harper (r)
TE: Rob Gronkowski - Scott Chandler - Michael Hoomanawanui
LT: Nate Solder - Marcus Cannon
LG: Josh Kline - Shaq Mason (r)
C: Bryan Stork (IR/dfr)
RG: Ryan Wendell - Tre Jackson (r)
RT: Sebastian Vollmer

DE: Chandler Jones - Rob Ninkovich - Jabaal Sheard - Trey Flowers (r)
DT: Dominique Easley - Malcom Brown (r) - Sealver Siliga - Alan Branch
WLB: Jerod Mayo - Jonathan Freeny
MLB: Dont’a Hightower - Eric Martin
SLB: Jamie Collins - Geneo Grissom (r)
CB: Malcolm Butler - Tarell Brown - Logan Ryan (slot) - Bradley Fletcher
FS: Devin McCourty - Tavon Wilson
SS: Pat Chung - Duron Harmon

K: Stephen Gostkowski
P: Ryan Allen
KR: Danny Amendola
PR: Julian Edelman - Danny Amendola

Spiltanker - New England Patriots

Virker fair prissat. Der er bekymringer på begge sider af bolden, men de har ligaens bedste head coach og en af de bedste quarterbacks, og det hjælper til at overkomme meget. Svært at pege på noget specifikt

Se uddybende optakt for New England Patriots på NFLXpert.com

New York Jets

Efter seks sæsoner er der blevet sagt farvel til head coach Rex Ryan, der for fjerde sæson på stribe ikke formåede at føre New York Jets i slutspillet. Otte nederlag på stribe tidligt på sæsonen satte Ryan og co. under pres og trods to sejre i de sidste tre kampe, blev det blot til en 4-12-record - en tangering af holdets dårligste sæson siden de gik 1-15 i 1996.

Også general manager John Idzik røg ud, og et nyt regime har taget over. General manager Mike Maccagnan er kommet til fra Texans og han har ansat Todd Bowles som ny head coach. Efter en forfærdelig halvsæson som defensiv koordinator hos Eagles i 2012, formåede Bowles at søsætte et stærkt forsvar hos Cardinals i de seneste to sæsoner og derigennem gøre sig fortjent til en ny chance som cheftræner - tilbage i 2011 agerede han midlertidig head coach hos Dolphins efter fyringen af Tony Sparano.

Jets kan bl.a. kan byde velkommen tilbage til både Darrelle Revis og Antonio Cromartie, og brugte et højt draftvalg på defensive lineman Leonard Williams. Således vil Jets også under Bowles forsøge at dominere defensivt for at kompensere for de offensive mangler. Angrebet er ikke uden potentiale, men er uden quarterback Geno Smith i starten af sæsonen efter han fik brækket kæben af en holdkammerat i training camp. Kan løbeangrebet trække læsset har afløser Ryan Fitzpatrick dog gode betingelser for at kunne finde succes. I en division hvor Patriots er storfavoritter, Dolphins er på vej frem og Bills på flere pladser ser bedre besat ud end Jets, kan det dog blive særdeles svært at nå slutspillet i år for Bowles’ mandskab.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Ryan Fitzpatrick/Geno Smith - Bryce Petty (r)
RB: Chris Ivory - Bilal Powell - Zac Stacy - Stevan Ridley (PUP)
FB: Tommy Bohanon
WR: Brandon Marshall (slot) - Eric Decker - Quincy Enunwa - Jeremy Kerley (slot) - Devin Smith (r)
TE: Jeff Cumberland - Kellen Davis
LT: D’Brickashaw Ferguson - Ben Ijalana
LG: James Carpenter - Oday Aboushi
C: Nick Mangold
RG: Willie Colon - Brian Winters
RT: Breno Giacomini

DE: Muhammad Wikerson - Sheldon Richardson - Leonard Williams (r) - Stephen Bowen
NT: Damon Harrison - Leger Douzable
OLB: Quinton Coples - Calvin Pace - Lorenzo Mauldin (r)
ILB: David Harris - Demario Davis - Jamari Lattimore
CB: Darrelle Revis - Antonio Cromartie - Buster Skrine (slot) - Dexter McDougle
FS: Marcus Gilchrist - Darrin Walls
SS: Calvin Pryor - Jaiquawn Jarrett

K: Nick Folk
P: Ryan Quigley
KR: Chris Owusu
PR: Jeremy Kerley

Spiltanker - New York Jets

De er ikke så langt efter Bills som prissætningen indikerer. Forsvaret bør være stærkt og Ryan Fitzpatrick har vist at han kan flytte bolden når angrebet omkring ham er på plads - og mens det ikke er i topklasse, er der fin med kvalitet på både running back og wide receiver.

Se uddybende optakt for New York Jets på NFLXpert.com