Vi skal endelig til det igen. Den nye sæson i NFL begynder natten til fredag og markerer samtidig et comeback på BetXpert. Læs vores store optakt til den amerikanske fodbold-sæson anno 2015/16. I denne første del har eksperttipper og NFL-skribent Peter Jensen beskæftiget sig med NFC-konferencen. Her er både odds, holdstatus og startopstillinger.

Natteravne, kom frem! I skal igen sidde oppe hele natten og se amerikansk verdensklasse-football, mens kæresten/konen, børnene og naboerne ligger trygt og sover. 

Natten til fredag den 11. september kl. 2.30 dansk tid går det nemlig atter løs i den amerikanske footballliga NFL, når de forsvarende Super Bowl-mestre New England Patriots, anført af quarterback Tom Brady, indleder sit titelforsvar hjemme på Gillette Stadium mod Ben Roethlisberger og Pittsburgh Steelers.

2015-sæsonen - den 50. i Super Bowl-æraen - markerer også en tilbagevenden for NFL-tips på BetXpert, der kan byde velkommen tilbage til Peter Jensen, der siden 2010 har kørt vores søstersite NFLXpert.com og udlagt tips dér, men altså nu vil komme med sine spilforslag her på BetXpert.

Han får selskab af Anita Pedersen, den første kvinde i BetXperts ekspertpanel nogensinde.

Gennem hele sæsonen kan du følge deres tips her:

Anita Pedersen

Peter Jensen

Optakten til den kommende NFL-sæson er delt op i to dele. Denne første optakt beskæftiger sig med NFC-konferencen og i løbet af de kommende dage følger optakten til AFC-konferencen.

Spiludbud - NFL 2015/16

Efterhånden som NFL har vundet frem er spiludbuddet blevet større, og de fleste bookmakere har efterhånden udvidet sortimentet til at inkludere mere end "bare" Moneyline, Asian og Over/Under. Vindermargin, Team Points, HT/FT mm. er en del af udvalget hos flere bookmakers, og nogle tilbyder også over/under-spil på spillerpræstationer.

I den forbindelse er det ærgerligt at have sagt farvel til Ladbrokes på det danske spillemarked, da de havde et af de bredeste udvalg - ofte med ganske pæne odds - på markedet.

NFC 2015/16 - vinderodds

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Seattle Seahawks 3,50
Cashpoint
Green Bay Packers 4,50
Bet365
Dallas Cowboys 10,00
Sportingbet
Philadelphia Eagles 12,00
Danske Spil
Arizona Cardinals 19,00 Sportingbet
Detroit Lions 19,00
Unibet
New York Giants 21,00 Unibet
Atlanta Falcons 21,00 Unibet
New Orleans Saints 21,00 Sportingbet
St. Louis Rams 25,00
Danske Spil
Carolina Panthers 26,00 Sportingbet
Minnesota Vikings 30,00 Danske Spil
San Francisco 49ers 34,00 Sportingbet
Chicago Bears 34,00 Sportingbet
Washington Redskins 67,00 Sportingbet
Tampa Bay Buccaneers 70,00
Tipico

Struktur - Sådan spilles NFL-sæsonen 2015/16

NFL - National Football League - er delt op i to konferencer; NFC (National Football Conference) som vi behandler i denne optakt, og AFC (American Football Conference). Hver af disse konferencer består af 16 hold fordelt på fire divisioner - East, West, North og South - á hver fire hold.

Der spilles 17 runder, hvor alle hold spiller 16 kampe og har én friuge (for alle hold er friugen placeret et sted fra og med Week 4 til og med Week 11). Hvert hold møder sine tre divisionsmodstandere ude og hjemme (seks kampe), mens hver division er "parret" med to andre divisioner - én fra hver konference - og har to hjemme- og to udekampe mod holdene i hver af disse divisioner hjemme (otte kampe). På dette tidspunkt har et hold kun mødt hold fra to divisioner i egen konference - de sidste to kampe er mod et hold fra hver af de sidste to divisioner i konferencen; det hold der endte på samme plads i sin division året forinden.

Et konkret eksempel for nemheds skyld: Arizona Cardinals sluttede sidste år som nummer to i NFC West. Den division er i år parret med NFC North og AFC North. Cardinals har dermed seks kampe mod divisionsmodstanderne og yderligere otte kampe mod holdene fra de to North-divisioner. De sidste to kampe er så mod holdene, der sluttede som nummer to i NFC South og NFC East.

Fra hver division går divisionsvinderen videre til slutspillet, mens de to bedste ikke-divisionsvindere i hver konference får et wild card til slutspillet. Slutspillet er delt op i fire runder, Wild Card Weekend, Divisional Playoffs, Conference Championships og så naturligvis den store finale, Super Bowl.

De første tre runder i slutspillet afvikles hver for sig i konferencerne, således at hver konference får én vinder, som deltager i Super Bowl. Ved indgangen til slutspillet seedes de seks slutspilsdeltagere i hver konference fra 1 til 6, baseret på hvordan de klarede sig i slutspillet. De fire divisionsvindere er sikret seedningerne fra 1 til 4, baseret på antallet af sejre (ved samme antal sejre vil tiebreakers, startende med evt. indbyrdes møde, tages i brug), mens de to wild cards får femte- og sjetteseedningen. Det vil også gøre sig gældende hvis et wild card-mandskab har flere sejre end en divisionsvinder.

Gennem hele slutspillet vil det højestseedede hold i et opgør altid have hjemmebane og møde det lavestseedede hold, der er til rådighed.

I Wild Card Weekend sidder de to topseedede mandskaber over, mens holdet, der er seedet tre på hjemmebane møder holdet der er seedet seks. Det fjerdeseedede hold tager samme weekend imod det femteseedede hold.

I Divisional Playoffs træder de to topseedede hold ind, og førsteseedningen spiller hjemme mod vinderen fra Wild Card Weekend, der er seedet lavest, mens andenseedningen tager imod den højest seedede vinder. Vinderne af disse to opgør mødes i konferencefinalen.

Super Bowl vil i denne sæson blive spillet på San Francisco 49ers' hjemmebane Levi's Stadium i Santa Clara, Californien. Kampen afvikles natten mellem den 7. og 8. februar.

TV-dækning NFL 2015/16 - Her kan du se kampene

Vi har her i Danmark længe været forkælet med masser af NFL i fjernsynet, og denne sæson er ingen undtagelse. Viasat ejer rettighederne og kampene bliver vist TV3 Sport 1 og 3+.

Thursday Night Football (torsdag nat kl. 2.25) sendes på 3+ (amerikanske kommentatorer)

Den tidlige søndagskamp (søndag kl. 19.00) sendes på TV3 Sport 1 (danske kommentatorer)

Den sene søndagskamp (søndag kl. 22.25) sendes på 3+ (danske kommentatorer)

Sunday Night Football (søndag nat kl. 2.30) sendes på 3+ (amerikanske kommentatorer)

Monday Night Football (mandag nat kl. 2.30) sendes på TV3 Sport 1 (amerikanske kommentatorer)

Foruden disse stort set faste kampe (der spilles fx ikke torsdag og mandag i 17. spillerunde) er der nogle specialtilfælde:

- I første runde spilles to kampe mandag nat, hvorfor den første kamp spilles kl. 1.10 og den anden kl. 4.20.

- 4. oktober mødes Miami Dolphins og New York Jets på Wembley i en kamp, der allerede starter kl. 15.30. Denne vil formentlig også blive sendt. Også opgøret 25. oktober mellem Jacksonville Jaguars og Buffalo Bills har tidligere kampstart og vil med al sandsynlighed også blive vist.

- Thanksgiving - 26. november i år - byder på tre kampe, der også alle bliver sendt på dansk tv, startende fra kl. 18.30.

- 15. og 16. spillerunde byder begge på én lørdagskamp, der også vil blive vist.

Jeg lavede efter kampprogrammet blev udsendt i april en oversigt over alle Primetime-kampene - den kan findes her. Her kan også findes oversigt over bye weeks og Wembley-kampene.

Jeg har ikke hørt andet end at de danske kommentatorer  igen i år vil være Tommy Kjærsgaard og Anders Rune Jansen (typisk på den tidlige kamp) og Henrik Levysohn og Anton Bodilsen (på den sene).

Gennemgang af alle hold i NFC-conference

Læs om Peter Jensens forventninger til samtlige 16 hold i NFC-konferencen. Og se hvilke spillere han vurderer som sikre startere.

NFC WEST: 

Arizona Cardinals

De senere års 49ers- og Seahawks-dominans i toppen af NFC West blev brudt i 2014, hvor dels en flot start på sæsonen af Cardinals, dels et 49ers-nedbrud, sikrede Bruce Arians’ mandskab en plads i slutspillet. Fire nederlag i sæsonens sidste seks kampe - stærkt “hjulpet” på vej af et skadeshelvede på quarterbackpositionen - kostede divisionstitlen, men deres 11-5-record var nok til at nå slutspillet. Her var en stærk defensiv præstation mod Panthers ikke nok til at kompensere for et aldeles ineffektivt angreb.

Defensive coordinator Todd Bowles har i denne offseason overtaget cheftrænerjobbet hos New York Jets, og hans plads er blevet overtaget af James Bettcher, der har trænet holdets outside linebackers de seneste år, men ingen tidligere koordinatorerfaring har i NFL.

Med et fortsat stærkt Seahawks-mandskab som favoritten i NFC West, har Cardinals en hård opgave foran sig i jagten på en slutspilsplads, men Bruce Arians har vist sig som en af NFLs bedste trænere, og mens holdet spiller for spiller og enhed for enhed måske ikke er helt i top i ligaen, har Arians en evne til at få sit mandskab til at levere sit bedste i hver kamp. Holdånden betyder noget, og kan Arians fortsætte med at bringe den frem, skal en tilbagevenden til slutspillet ikke udelukkes.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Carson Palmer - Drew Stanton - Matt Barkley
RB: Andre Ellington - David Johnson (r) - Chris Johnson - Stepfan Taylor
WR: Larry Fitzgerald (slot) - Michael Floyd - John Brown - Jaron Brown/J.J. Nelson (r)
TE: Jermaine Gresham - Darren Fells - Troy Niklas
LT: Jared Veldheer
LG: Mike Iupati - Ted Larsen
C: A.Q. Shipley
RG: Jonathan Cooper
RT: Bobby Massie - Earl Watford - D.J. Humphries (r)

DE: Calais Campbell - Frostee Rucker - Cory Redding - Ed Stinson
NT: Rodney Gunter (r)/Alameda Ta’amu
OLB: Alex Okafor - LaMarr Woodley - Markus Golden (r)
ILB: Sean Weatherspoon - Kevin Minter - Kenny Demens
CB: Patrick Peterson - Jerraud Powers - Justin Bethel (slot) - Jimmy Legree
FS: Tyrann Mathieu (slot) - Rashad Johnson
SS: Tony Jefferson - Deone Bucannon

K: Chandler Catanzaro


P: Drew Butler
KR: J.J. Nelson - John Brown
PR: J.J. Nelson - Patrick Peterson

Spiltanker: Risiko for overvurdering. Cardinals er uhyre velcoachet og har jævnligt overgået forventningerne, men jeg har svært ved at købe dem som femtefavorit i NFC.

Se uddybende optakt for Arizona Cardinals på NFLXpert.com

San Francisco 49ers

Tre sæsoners kæmpesucces - med tre NFC-finaleoptrædener og én Super Bowl-optræden - blev afløst af en slem skuffelse i 2014 for det hæderkronede 49ers-franchise, der afsluttede sæsonen med fire nederlag i de sidste fem kampe, sluttede 8-8 og missede slutspillet.

Head coach Jim Harbaugh er blevet løst fra sin aftale og begge koordinatorer - Greg Roman og Vic Fangio - har fundet koordinatorjobs andetsteds i ligaen. Defensive line-coach Jim Tomsula, der har en stor stjerne i organisationen, har overtaget jobbet som cheftræner og han har forfremmet quarterbackcoach Geep Chryst til offensiv koordinator og gjort Eric Mangini - tidl. defensiv koordinator hos Patriots, head coach hos Jets og Browns og senest tight end-coach hos 49ers - til defensiv koordinator.

Udskiftningen i trænerstaben var dog kun den første bekymring i en omtumlet offseason for 49ers, der har måttet se fire profiler indstille karrieren, i form af right tackle Anthony Davis, defensive end Justin Smith, samt linebackers Patrick Willis og unge Chris Borland. Dertil kommer stærke spillere som bl.a. Frank Gore og Chris Culliver, der skiftede væk i free agency og en fyring af Aldon Smith.

Kvaliteten af general manager Trent Baalkes mange draftvalg fra de senere år står foran en test i de kommende år, og har han set rigtigt med disse investeringer kan 49ers hurtigt finde vej tilbage til toppen, mens holdet i modsat fald står foran et større genopbygningsprojekt.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Colin Kaepernick - Blaine Gabbert
RB: Carlos Hyde - Reggie Bush - Mike Davis (r) - Jerryd Hayne (r)
FB: Bruce Miller
WR: Anquan Boldin (slot) - Torrey Smith - Quinton Patton - Bruce Ellington (slot)
TE: Vernon David - Vance McDonald - Garrett Celek
LT: Joe Staley
LG: Alex Boone
C: Marcus Martin - Daniel Kilgore (PUP) - Nick Easton
RG: Ian Silberman (r) - Jordan Devey
RT: Erik Pears - Trent Brown (r)

DE: Quinton Dial - Glenn Dorsey - Arik Armstead (r) - Tank Carradine
NT: Ian Williams - Mike Purcell
OLB: Ahmad Brooks - Aaron Lynch - Corey Lemonier - Eli Harold (r)
ILB: Navorro Bowman - Michael Wilhoite - Nick Moody
CB: Tramaine Brock - Keith Reaser (slot) - Kenneth Acker - Shareece Wright
FS: Eric Reid - Jimmie Ward (slot)
SS: Antoine Bethea - Jaquiski Tartt (r)

K: Phil Dawson

P: Bradley Pinion (r)

KR: Reggie Bush

PR: Reggie Bush - Bruce Ellington

Spiltanker: 49ers’ offseason fra helvede er ikke gået ubemærket hen hos bookmakerne og 49ers er bookmakernes klare favorit til at være dårligste hold i NFC West. Jeg er ikke uenig, og umiddelbart slår de mig at være fair prissat. Kan de dog få etableret løbeangrebet og kan Kaepernick finde sine receivers, kan de overraske, og så kan det være om at være klar til at slå til.


Se uddybende optakt for San Francisco 49ers på NFLXpert.com

Seattle Seahawks

Med to Super Bowl-optrædener på stribe har Seahawks efterhånden fået etableret sig som et af 10’ernes dynastier. Sidste år brød holdet en årelang stime, da de som det første mandskab siden Patriots anno 2005 formåede at vinde en slutspilskamp sæsonen efter at have vundet Super Bowl - i denne sæson skal de så prøve som det blot andet hold i historien, og det første siden Cowboys for 44 år siden, at gå fra Super Bowl-taber til Super Bowl-vinder.

Forsøget skal ske uden Dan Quinn, der efter to svært succesfulde år som defensiv koordinator, har overtaget cheftrænerstillingen hos Atlanta Falcons. Kris Richard, der har været positionstræner for “Legion of Boom” - holdets defensive backs - de seneste tre sæsoner, har overtaget koordinatorjobbet, og han skal løfte en svær arv efter Quinn.

Kernen på mandskabet er dog stort set intakt på begge sider af bolden, og med NFLs vel nok største hjemmebanefordel oveni hatten, er det uhyre svært at argumentere mod dem, der anser Seahawks for Super Bowl-favorit i år - medmindre altså, at man tager de historiske briller på og konstaterer at kun én af de 48 tidligere Super Bowl-tabere har taget titlen i den efterfølgende sæson; eller medmindre man betvivler Russell Wilsons evner til at bære holdet, da han formentlig vil stå foran en større rolle i år med et opgraderet kasteangreb.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Russell Wilson - Tarvaris Jackson
RB: Marshawn Lynch - Fred Jackson - Christine Michael
FB: Derrick Coleman
WR: Doug Baldwin - Jermaine Kearse - Tyler Lockett (slot) (r) - Paul Richardson (PUP) - Ricardo Lockette (slot)
TE: Jimmy Graham - Luke Willson - Cooper Helfet
LT: Russell Okung - Alvin Bailey
LG: Justin Britt - Terry Poole (r)
C: Drew Nowak - Patrick Lewis
RG: J.R. Sweezy
RT: Garry Gilliam

DE: Michael Bennett - Cliff Avril - Frank Clark (r)
DT: Brandon Mebane - Jordan Hill - Ahtyba Rubin
WLB: K.J. Wright - Kevin Pierre-Lewis
MLB: Bobby Wagner - Brock Coyle
SLB: Bruce Irvin - Michael Morgan
CB: Richard Sherman - Cary Williams - Marcus Burley (slot) - Tharold Simon - Jeremy Lane (PUP)
FS: Earl Thomas - Deshawn Shead
SS: Kam Chancellor - Dion Bailey

K: Steven Hauschka
P: Jon Ryan
KR: Tyler Lockett (r) - Doug Baldwin
PR: Tyler Lockett (r) - Doug Baldwin

 
Spiltanker: Bookmakernes Super Bowl-favoritter - og det bør de også være. Der kan komme flere point på tavlen end tidligere fra Seahawks’ side med tilføjelsen af Jimmy Graham. Kommer der en “venlig” handicaplinje på hjemmebane, så vær klar til at slå til - Seahawks er 18-6 mod spreadet på hjemmebane siden 2012, herunder 5-4 ved tocifret handicap.

Se uddybende optakt for Seattle Seahawks på NFLXpert.com

St. Louis Rams

Ovenpå nogle horrible år under Scott Linehan og Steve Spagnuolo, hvor det kun én gang på fem sæsoner lykkedes Rams at vinde flere end tre kampe, har Jeff Fisher over de seneste tre sæsoner fået bragt noget stabilitet ind på sejrskontoen hos Rams.

Desværre har stabiliteten ikke været at spore på samme måde i spillet, hvor Rams - på sin vis i lighed med Fishers tidligere klub Titans, da han var dér - ofte leverer storspil i de svære kampe, men smider for mange af de på papiret lette kampe. 2012-handlen med Redskins, der sendte Robert Griffin III til hovedstaden, og tilførte Rams en bunke høje draftvalg, har ikke formået at sikre holdet det løft, der skal til for at komme over .500.

Talentet er stort på mange positioner, men det er for sjældent at holdet har vist sig i stand til at spille op til det høje potentiale, og spørgsmålstegn på flere vigtige positioner har afholdt Rams fra for alvor at bryde igennem. Trods en tilbagegang i holdets record under Fisher - fra 7-8-1 over 7-9 til 6-8 sidste år - var der tendenser i den rigtige retning i 2014-sæsonen, men de blev holdt nede af skader.

Med en ny quarterback, en ung og spændende running back og holdets bedste receiver i sidste sæson tilbage fra skade, er spørgsmålet om angrebet endelig kan levere dét, der har manglet de seneste år, og hjælpe holdet tilbage til slutspillet for første gang siden 2004 - og hvis ikke det sker, er Jeff Fisher så head coach igen efter denne sæson?

Startere og vigtigste reserver:
QB: Nick Foles - Case Keenum
RB: Todd Gurley (r) - Tre Mason - Benny Cunningham
FB: Cory Harkey
WR: Brian Quick - Kenny Britt - Stedman Bailey (slot)/Tavon Austin (slot)
TE: Jared Cook - Lance Kendricks
LT: Greg Robinson
LG: Rodger Saffold
C: Tim Barnes
RG: Jamon Brown (r) - Garrett Reynolds
RT: Rob Havenstein (r) - Andrew Donnal (r)

DE: Robert Quinn - Chris Long - William Hayes - Eugene Sims
DT: Aaron Donald - Michael Brockers - Nick Fairley
WLB: Alec Ogletree - Daren Bates
MLB: James Laurinaitis - Marshall McFadden
SLB: Akeem Ayers - Jo-Lunn Dunbar
CB: Janoris Jenkins - Trumaine Johnson - Lamarcus Joyner (FS/slot) - Marcus Roberson
FS: Rodney McLeod - Cody Davis
SS: T.J. McDonald - Mark Barron

K: Greg Zuerlein
P: Johnny Hekker
KR: Benny Cunningham
PR: Tavon Austin

Spiltanker: Overvurderet af bookmakerne. De burde ikke give mindre end Vikings som NFC-vinder noget sted. Ustabilt mandskab med et pænt topniveau og et horribelt bundniveau. De er 4-2 mod spreadet mod Seahawks siden 2012, herunder 3-0 på hjemmebane - hav for øje, at Jeff Fisher stort set altid har sine mandskaber sat op til kampene mod de stærkeste hold; især indenfor divisionen.

Se uddybende optakt for St. Louis Rams på NFLXpert.com

NFC NORTH:

Chicago Bears

Ovenpå en lovende første sæson for Bears’ angreb under head coach Marc Trestman, faldt offensiven sammen sidste år, og da forsvaret ikke viste sig i stand til at forbedre sig ovenpå 2013-sæsonen, tabte Bears de sidste fem kampe - og otte af de sidste ti - på vej mod en skuffende 5-11-sæson, der kostede jobbet for Trestman og general manager Phil Emery.

Emery er erstattet af Ryan Pace, der blev hentet hos Saints, og Trestmans job gik til veteranen John Fox, der blev sendt på porten af Broncos. Fox har taget offensive coordinator Adam Gase med sig fra Denver og hentet Vic Fangio hos 49ers til at rette op på forsvaret. Det er en spændende og rutineret stab, der dog også har en stor opgave foran sig med at rette op på et hold, der siden Super Bowl-nederlaget i 2006-sæsonen kun har været i slutspillet én gang - og har misset slutspillet fire år på stribe.

Der er klare spørgsmålstegn på begge sider af bolden. Kan Adam Gase få rettet op på Jay Cutler, hvis spil faldt sammen sidste år? Kan Vic Fanio rette op på et forsvar, der to år i træk er sluttet blandt de dårligste tre i ligaen i både yards og point? Kan forsvaret gennemføre et systemskifte til 3-4 og et generationsskifte efter afskeden med Lance Briggs og Charles Tillman efter deres 12 sæsoner i klubben? Hvis ja, så kan Bears være værd at holde øje med i år. De har playmakers på såvel angreb som forsvar og måske en mere rutineret stab vil kunne være et frisk pust til enhederne.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Jay Cutler - Jimmy Clausen
RB: Matt Forté - Jacquizz Rodgers/Jeremy Langford (r) - Ka’Deem Carey
WR: Alshon Jeffery - Kevin White (r) (PUP) - Eddie Royal (slot) - Marquess Wilson - Josh Bellamy
TE: Martellus Bennett - Dante Rosario - Khari Lee
LT: Jermon Bushrod - Charles Leno
LG: Matt Slauson - Vlad Ducasse
C: Will Montgomery - Hroniss Grasu (r)
RG: Kyle Long
RT: Jordan Mills

DE: Ego Ferguson - Jarvis Jenkins - Will Sutton
NT: Jay Ratliff - Eddie Goldman - Terry Williams
OLB: Pernell McPhee - Jared Allen - Lamarr Houston - Willie Young - Sam Acho
ILB: Christian Jones - Shea McClellin - Jon Bostic
CB: Kyle Fuller - Alan Ball - Sherrick McManis - Terrance Mitchell
FS: Adrian Amos (r) - Brock Vereen
SS: Antrel Rolle - Sherrod Martin

K: Robbie Gould
P: Pat O’Donnell
KR: Marc Mariani
PR: Marc Mariani

Spiltanker: Prissat som et af NFCs dårligste hold og det virker i det store hele retfærdigt. Der er dog noget potentiale i angrebet og forsvaret er ikke uden talent. De bliver nok ustabile, men lider de et stort nederlag, så overvej med det samme om der overreageres på handicaplinjen i den efterfølgende kamp.

Se uddybende optakt for Chicago Bears på NFLXpert.com

Detroit Lions

23 sæsoner er der gået siden Detroit Lions senest vandt en slutspilskamp - men ovenpå en slutspilstørke på 11 år, har holdet dog fundet vej til slutspillet i to af de seneste fire sæsoner.

I Jim Caldwells første sæson som head coach fik han vendt om på et hold, der efter slutspilssæsonen i 2011 var gået ned i niveau. Seks nederlag i de sidste syv kampe formøblede den flotte 6-3-start i 2013-sæsonen og kostede Jim Schwartz jobbet. Caldwell fik straks vendt rundt på holdet i 2014, til trods for at det produktive angreb, der tre år i træk havde været i top 10 i yards, sluttede i ligaens dårligste halvdel, målt på både yards og point. Spørgsmålet er nu om Caldwell kan få genrejst angrebet i sin anden sæson på sidelinjen.

Kan angrebet hæve niveauet, står Lions med gode kort på hånden i jagten på en tilbagevenden til slutspillet - men kan forsvaret, der rangerede i top 3 i sidste sæson, fastholde sit høje niveau efter at have mistet sine tre bedste defensive tackles - Ndamukong Suh, Nick Fairley og C.J. Mosley - i løbet af denne offseason?

Startere og vigtigste reserver:
QB: Matthew Stafford - Dan Orlovsky
RB: Joique Bell/Ameer Abdullah (r) - Theo Riddick - Zach Zenner (r)
FB: Mike Burton (r)
WR: Calvin Johnson - Golden Tate (slot) - Corey Fuller - Lance Moore
TE: Eric Ebron - Brandon Pettigrew - Tim Wright
LT: Riley Reiff
LG: Laken Tomlinson (r)/Manny Ramirez (OG/C)
C: Travis Swanson
RG: Larry Warford
RT: LaAdrian Waddle (PUP) - Cornelius Lucas - Xavier Proctor

DE: Ziggy Ansah - Jason Jones - Darryl Tapp - Devin Taylor
DT: Haloti Kgata - Tyunn Walker - Caraun Reid - Gabe Wright (r)
WLB: DeAndre Levy - Josh Bynes
MLB: Stephen Tulloch - Travis Lewis
SLB: Tahir Whitehead - Kyle Van Noy
CB: Darius Slay - Rashean Mathis - Josh Wilson (slot) - Nevin Lawson - Quandre Diggs (slot) (r)
FS: Glover Quin - Don Carey
SS: James Ihedigbo - Isa Abul-Quddus

K: Matt Prater
P: Sam Martin
KR: Ameer Abdullah (r)
PR: Ameer Abdullah (r)

Spiltanker: Forsvaret er ikke ligeså stærkt som sidste år (og nu er der også rygter om at DeAndre Levy kan stå foran en længere pause) og angrebet ser stærkere ud. Har bookmakerne for stor tiltro til defensiven baseret på sidste år, så kan der være nogle gode overspil i vente.

Se uddybende optakt for Detroit Lions på NFLXpert.com

Green Bay Packers

Få hold har lidt mere hjerteskærende nederlag end dét, der afsluttede Green Bay Packers’ sæson i slutningen af januar. Med kurs mod en sikker sejr på den svære udebane i Seattle - foran 16-0 ved pausen, og 19-7 med fire minutter tilbage - kollapsede holdet og tabte 22-28 efter overtid i NFC-finalen og missede muligheden for en tilbagevenden til Super Bowl.

Packers kom lidt sløvt fra start i sidste sæson, men elleve sejre i de sidste tretten kampe - herunder en sejr i sidste runde over de værste konkurrenter, Lions - var nok til at sikre sig divisionstitlen og NFCs andenseedning. Igen i år er Packers favoritter i NFC North, og én af topfavoritterne til at repræsentere NFC i den 50. udgave af Super Bowl.

Der er sagt farvel til nogle defensive profiler og wide receiver Jordy Nelson misser sæsonen med en skade, men stammen er i det store hele fastholdt på begge sider af bolden, og med NFLs måske bedste quarterback på plads, vil det være en stor overraskelse hvis ikke Packers er blandt ligaens bedste hold igen i den kommende sæson, og en skuffelse hvis ikke de kæmper med dybt i slutspillet.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Aaron Rodgers - Scott Tolzien - Brett Hundley (r)
RB: Eddie Lacy - James Starks
FB: John Kuhn
WR: Randall Cobb (slot) - Davante Adams - Ty Montgomery (r) - Jeff Janis
TE: Richard Rodgers - Andrew Quarless
LT: David Bakhtiari
LG: Josh Sitton - Lane Taylor
C: Corey Linsley - J.C. Tretter
RG: T.J. Lang
RT: Bryan Bulaga - Don Barclay

DE: Mike Daniels - Josh Boyd - Datone Jones - Bruce Gaston
NT: B.J. Raji - Letroy Guion
OLB: Julius Peppers - Mike Neal - Nick Perry
ILB: Clay Matthews - Sam Barrington - Nate Palmer/Jake Ryan (r)
CB: Sam Shields - Casey Hayward (slot) - Damarious Randall (r) - Quinten Rollins (slot) (r)
FS: HaHa Clinton-Dix - Micah Hyde
SS: Morgan Burnett - Sean Richardson

K: Mason Crosby
P: Tim Masthay
KR: Ty Montgomery - Micah Hyde
PR: Micah Hyde - Ty Montgomery

Spiltanker: Umiddelbart fair prissat. Med eller uden Jordy Nelson bør Packers score masser af point i størstedelen af deres kampe. Og det ved bookmakerne.

Se uddybende optakt for Green Bay Packers på NFLXpert.com

Minnesota Vikings

År 2 i Mike Zimmer-æraen står for døren for Minnesota Vikings, der leverede en flot første sæson under den nye cheftræner. Holdet viste fremgang som sæsonen skred frem, kulminerende med fem sejre i de sidste ni kampe, og tætte nederlag i tre af de fire kampe, der blev tabt.

Nu venter så opgaven at bygge videre på den lovende sæson, og med Adrian Peterson tilbage i folden, Teddy Bridgewater i sin anden sæson - og denne gang som den ubestridte starter - og et forsvar, der har fået tilføjet flere stærke kræfter, burde det være muligt at hente flere sejre end de syv det blev til sidste år.

I en division med Green Bay Packers som favorit og et stærkt hold i Detroit Lions, kan det blive svært at finde vej til slutspillet, og det er muligt at det endnu er for tidligt for Vikings til for alvor at give kamp til stregen i toppen af NFC North. Kan de defensive fremskridt og den offensive udvikling fortsætte, vil Vikings dog blive et svært hold at tage kampen op imod for mange hold i den kommende sæson.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Teddy Bridgewater - Shaun Hill
RB: Adrian Peterson - Jerick McKinnon - Matt Asiata
FB: Zach Line
WR: Charles Johnson - Mike Wallace - Jarius Wright (slot) - Cordarrelle Patterson
TE: Kyle Rudoph - MyCole Pruitt (r) - Rhett Ellison
LT: Matt Kalil
LG: Brandon Fusco - David Yankey
C: John Sullivan - Joe Berger
RG: Mike Harris - Tyrus Thompson
RT: T.J. Clemmings (r) - Austin Shepherd (r)

DE: Everson Griffen - Brian Robison - Scott Crichton/Justin Trattou - Danielle Hunter (r)
DT: Sharrif Floyd - Linval Joseph - Tom Johnson
WLB: Chad Greenway - Gerald Hodges
MLB: Eric Kendricks (r) - Audie Cole
SLB: Anthony Barr - Brandon Watts
CB: Xavier Rhodes - Terence Newman - Captain Munnerlyn (slot) - Trae Waynes (r)
FS: Harrison Smith
SS: Robert Blanton - Andrew Sandejo - Antone Exum

K: Blair Walsh
P: Jeff Locke
KR: Cordarrelle Patterson - Marcus Sherels
PR: Marcus Sherels - Jarius Wright

Spiltanker: Sleeperhold til denne sæson. Klart undervurderet hos enkelte bookmakere - det er muligt det er et år for tidligt, men de bør ikke prissættes som det femtedårligste hold i NFC. Håb evt. på en præstation på det jævne hos 49ers i første runde, så det kan udnyttes i de efterfølgende hjemmekampe.

Se uddybende optakt for Minnesota Vikings på NFLXpert.com

NFC SOUTH:

Atlanta Falcons

En sejr i sidste runde kunne have sikret Atlanta Falcons slutspilsdeltagelse med en 7-9-record. Med hjemmebanefordel mod Panthers og en 30-14-udesejr hos Saints i bagagen, lå Falcons lunt i svinget mod et Panthers-hold, der nok havde vundet sine seneste kampe, men kun med stort besvær mod svage modstandere i de to foregående uger.

Falcons tabte 3-34. Det betød et farvel til head coach gennem syv sæsoner, Mike Smith. Smith var den første træner i holdets historie, der førte Falcons til back-to-back slutspilssæsoner, back-to-back 10-win sæsoner, men også manden, der var på sidelinjen i både 2013 og 2014 hvor Falcons blot hentede samlet 10 sejre, mens forsvaret faldt fra hinanden.

Ind er kommet Dan Quinn, der ovenpå to succesfulde sæsoner som defensiv koordinator for NFLs bedste forsvar, Seattle Seahawks, skal forsøge at genrejse Falcons. Kyle Shanahan er hentet ind som offensiv koordinator, og han skulle gerne få styr på et løbeangreb, der har været blandt ligaens dårligste over de seneste sæsoner. Talentmassen er til stede til at få vendt bøtten allerede i år, men der er også fortsat klare spørgsmålstegn på begge sider af bolden, så kan den nye trænerstab få Falcons tilbage til slutspillet i den division, der sidste år var NFLs klart svageste?

Startere og vigtigste reserver:
QB: Matt Ryan - Sean Renfree
RB: Devonta Freeman - Tevin Coleman - Antone Smith
FB: Patrick DiMarco
WR: Julio Jones - Roddy White (slot) - Leonard Hankerson - Justin Hardy (slot) (r)/Devin Hester (slot)
TE: Jacob Tamme - Tony Moeaki - Levine Toilolo
LT: Jake Matthews
LG: Mike Person/Andy Levitre
C: Joe Hawley - James Stone
RG: Chris Chester - Jon Asamoah
RT: Ryan Schraeder - Lamar Holmes (PUP)

DE: Tyson Jackson - Adrian Clayborn
DT: Paul Soliai - Jonathan Babineaux - Ra’Shede Hageman
LEO: Vic Beasley - Kroy Biermann (LEO/SLB)
WLB: Justin Durant - Joplo Bartu
MLB: Paul Worrilow - Allen Bradford
SLB: Brooks Reed - Kroy Biermann (LEO/SLB) - O’Brien Schofield
CB: Desmond Trufant - Jalen Collins (r) - Robert Alford (slot) - Dezmon Southward
FS: Charles Godfrey - Ricardo Allen
SS: William Moore - Kemal Ishmael

K: Matt Bryant
P: Matt Bosher
KR: Devin Hester
PR: Devin Hester


Spiltanker: Falcons virker umiddelbart fair prissat. Hold evt. øje med over-spil. Angrebet bør være en del bedre i år end sidste år og forsvaret kan have brug for lidt tid til at blive spillet sammen.

Se uddybende optakt for Atlanta Falcons på NFLXpert.com

Carolina Panthers

I Carolina Panthers’ tyvende NFL-sæson lykkedes det NFC South-mandskabet at levere sin første back-to-back slutspilsssæon, da holdet for andet år i træk vandt sin division og avancerede til slutspillet. Det markerede første gang siden divisionsomlægningen i 2002, at et NFC South-hold genvandt divisionstitlen, og efter blot én gang mellem 2006 og 2012 at have nået slutspillet noterede Panthers altså sin anden slutspilsdeltagelse på stribe.

Spillet lod meget tilbage at ønske i løbet af sæsonen og divisionstitlen blev sikret trods en losing record - 7-8-1. En stærk afslutning på sæsonen med fire sejre i de sidste fire kampe - herunder deciderede ydmygelser på udebane mod begge de direkte konkurrenter i kampen om divisionstitlen, Saints og Falcons. Slutspillet bød på en sikker sejr over et Cardinals-mandskab, der ikke havde de offensive evner til at byde op til dans, men besøget hos Seattle Seahawks i Divisional Playoffs blev endestationen for Ron Riveras mandskab.

Størstedelen af holdet returnerer til denne sæson, og Panthers’ styrker og svagheder ligner i høj grad de samme som prægede holdet i 2014-sæsonen. En sæsonafsluttende skade til topreceiver Kelvin Benjamin kan dog få stor indflydelse på holdets præstation i år. Der skulle i forvejen vises forbedringer på flere fronter hvis Panthers skulle vende tilbage til slutspillet igen i denne sæson, og nu skal det så ske uden et af de bedste våben i kastespillet. Den sidste del af sidste sæson understregede dog, at Panthers er et hold, der skal tages alvorligt.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Cam Newton - Derek Anderson
RB: Jonathan Stewart - Cameron Artis-Payne (r) - Fozzy Whittaker
FB: Mike Tolbert (FB/RB)
WR: Devin Funchess - Jerricho Cotchery (slot) - Philly Brown - Kevin Norwood/Ted Ginn Jr.
TE: Greg Olsen - Ed Dickson - Brandon Williams
LT: Michael Oher - Nate Chandler
LG: Andrew Norwall - Amini Silatolu
C: Ryan Kalil - Brian Folkerts
RG: Trai Turner
RT: Mike Remmers - Daryl Williams (r)

DE: Charles Johnson - Kony Ealy - Mario Addison - Wes Horton
DT: Star Lotulelei - Kawann Short - Colin Cole - Dwan Edwards
WLB: Shaq Thompson (WLB/SS) - David Mayo
MLB: Luke Kuechly - Ben Jacobs
SLB: Thomas Davis - A.J. Klein
CB: Josh Norman - Charles Tillman - Bené Benwikere (slot) - Teddy Williams
FS: Tre Boston - Kurt Coleman
SS: Roman Harper - Colin Jones

K: Graham Gano
P: Brad Nortman
KR: Ted Ginn Jr.
PR: Ted Ginn Jr.

Spiltanker: Stærkt forsvar, men offensive bekymringer. Over/Under-linjerne vil nok være ret lave, men måske der er værdi at finde. Indtil der kommer styr på angrebet kan der evt. kigges i retning af spil mod Panthers.


Se uddybende optakt for Carolina Panthers på NFLXpert.com

New Orleans Saints

Det hører sjældenhederne til, at et NFL-roster gennemgår en så stor makeover som Saints’ har gjort i denne offseason, uden at trænerstaben, og/eller general manageren er blevet skiftet ud.

Et sandt caphelvede har tvunget Saints til at foretage flere svære beslutninger siden afslutningen på sidste sæson, og ovenpå den anden 7-9-sæson på tre år, har der været et fokus på at styrke forsvaret. Samtidig har angrebet har sagt farvel til den stærke tight end Jimmy Graham og den unge, lovende wide receiver Kenny Stills, og offensiven ser dermed ud til i højere grad at skulle styres af et velfungerende løbeangreb.

Saints var kun én sejr fra at nå slutspillet i sidste sæson, men 8-8 vil næppe være nok til at tage en slutspilsplads i år. Så spørgsmålet er om svækkelsen af kasteangrebet, bliver opvejet af styrkelserne af løbeangrebet og forsvaret, og om de kan hjælpe holdet til at finde de ekstra sejre, der skal til for at vende tilbage til slutspillet i denne sæson.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Drew Brees - Luke McCown/Ryan Griffin
RB: Mark Ingram - C.J. Spiller - Khyri Robinson
FB: Erik Lorig
WR: Brandin Cooks (slot) - Brandon Coleman - Marques Colston (slot) - Joe Morgan
TE: Ben Watson - Josh Hill
LT: Terron Armstead
LG: Tim Lelito - Mike McGlynn
C: Max Unger - Senio Kelemete
RG: Jahri Evans
RT: Zach Strief - Andrus Peat (r)

DE: Cam Jordan - Akiem Hicks - Kasim Edeball - Davis Tull (r)
DT: John Jenkins - Kevin Williams - Tyeler Davison (r)
WLB: David Hawthorne - Ramon Humber
MLB: Stephone Anthony (r) - Jerry Franklin
SLB: Hau’oli Kikaha (r) - Dannell Ellerbe
CB: Keenan Lewis - Brandon Browner - Delvin Breaux (slot) - Damian Swann (slot) (r) - Kyle Wilson (slot)
FS: Jairus Byrd - Rafael Bush
SS: Kenny Vaccaro - Jamarca Sanford

K: Zach Hocker
P: Thomas Morstead
KR: C.J. Spiller/Brandin Cooks
PR: C.J. Spiller/Brandin Cooks

Spiltanker: Virker en smule overvurderet for mig. Offensiv omstilling og defensive spørgsmålstegn er ikke en optimal kombination. Drew Brees er god, men han er ikke “garant” for en winning record, a la Aaron Rodgers, Tom Brady og Peyton Manning.

Se uddybende optakt for New Orleans Saints på NFLXpert.com

Tampa Bay Buccaneers

Et væld af store investeringer gav intet nævneværdigt afkast for Buccaneers i sidste sæson, og Lovie Smiths første år som træner i Tampa blev en fæl skuffelse, der endte i en 2-14-sæson for NFLs dårligste hold anno 2014.

Flere af de spillere, der blev hentet ind på store kontrakter forud for sidste sæson er allerede væk igen, og med tilføjelsen af draftens topvalg, quarterback Jameis Winston, er håbet at Buccaneers har fået vendt skuden, og kan drive sikkert i havn med den tidligere Heisman Trophy-vinder som styrmand.

I en division, der sidste år blev vundet på sølle 7-9-1, skal der umiddelbart ikke meget til før Buccaneers kan blande sig i kampen om divisionen - kan Winston allerede i år vise hvorfor holdet brugte et så højt valg på ham, vil de være nået langt på kort tid.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Jameis Winston (r) - Mike Glennon
RB: Doug Martin - Charles Sims - Bobby Rainey
FB: Jorvorskie Lane
WR: Mike Evans - Vincent Jackson - Louis Murphy (slot) - Russell Shepard
TE: Austin Seferian-Jenkins - Brandon Myers
LT: Donovan Smith (r) - Kevin Pamphile
LG: Logan Mankins - Kadeem Edwards
C: Evan Dietrich-Smith
RG: Garrett Gilkey - Ali Marpet (r)
RT: Demar Dotson - Gosder Cherilus

DE: George Johnson - Jacquies Smith - William Gholston
DT: Gerald McCoy - Clinton McDonald - Henry Melton/Tony McDaniel
WLB: Lavonte David - Larry Dean
MLB: Kwon Alexander (r) - Jason Williams
SLB: Danny Lansanah - Bruce Carter
CB: Alterraun Verner - Johnthan Banks - Tim Jennings (slot) - Sterling Moore (slot)
FS: Bradley McDougald - Chris Conte
SS: D.J. Swearinger - Major Wright

K: Kyle Brindza
P: Jake Schum
KR: Bobby Rainey
PR: Bobby Rainey

Spiltanker: Den offensive linje er ét stort rod og defensiven lader en del tilbage at ønske. Det er svært at stole på Buccaneers lige nu. Hold dog øje med Jameis Winstons præstationer - begynder han at vise kontinuerlige fremskridt, så vær klar til at slå til hvis handicaplinjen er favorabel. Et dårligt hold med et stærkt forsvar - ikke mindst pass rush - kan man overveje at bakke mod Buccaneers først på året.

Se uddybende optakt for Tampa Bay Buccaneers på NFLXpert.com

NFC EAST:

Dallas Cowboys

Trods fire sæsoner med max. otte sejre og nul slutspilsoptrædener, valgte Cowboys’ ejer Jerry Jones at lade head coach Jason Garrett beholde sit job forud for 2014-sæsonen. Den beslutning gav pote, da holdet endelig fik spillet til at gå op i en højere enhed, ikke mindst på baggrund af et bedre præsterende forsvar under den nye defensive koordinator Rod Marinelli.

Med fire sejre på stribe til at lukke sæsonen - med over 41 scorede point i snit - sikrede Cowboys sig en 12-4-record, og divisionstitlen i NFC East. Slutspillet bød på to tætte opgør - en snæver sejr over Lions og et tæt nederlag til Packers; to opgør, der begge bød på kontroversielle dommerkald.

En stor del af Cowboys’ roster returnerer i forsøget på at gentage - og forbedre - sidste års præstation, men running back DeMarco Murray, NFLs Offensive Player of the Year i sidste sæson, er skiftet til divisionsrivalerne Eagles, og kan offensiven være ligeså stærk uden et af sine bedste våben? Og kan forsvaret atter spille over evne, som det virkede til at gøre i sidste sæson?

Startere og vigtigste reserver:
QB: Tony Romo - Brandon Weeden
RB: Joseph Randle - Darren McFadden - Lance Dunbar
FB: Tyler Clutts
WR: Dez Bryant - Terrance Williams - Cole Beasley (slot) - Devin Street
TE: Jason Witten - Gavin Escobar/James Hanna
LT: Tyron Smith
LG: Ronald Leary - La’el Collins (r)
C: Travis Frederick - Mackenzy Bernadeau
RG: Zack Martin
RT: Doug Free

DE: Greg Hardy - Demarcus Lawrence - Jeremy Mincey/Randy Gregory (r)
DT: Tyrone Crawford - Nick Hayden - Terrell McClain
WLB: Sean Lee - James Anderson
MLB: Rolando McClain - Jasper Brinkley
SLB: Anthony Hitchens - Kyle Wilber
CB: Brandon Carr - Morris Claiborne - Tyler Patmon (slot) - Byron Jones (r)
FS: Barry Church - Jeff Heath
SS: J.J. Wilcox - Danny McCray

K: Dan Bailey
P: Chris Jones
KR: Lucky Whitehead (r) - Lance Dunbar
PR: Lucky Whitehead (r) - Cole Beasley

Spiltanker: Hold øje med overlinjen. Kasteangrebet ser fortsat stærkt ud og mens løbeangrebet er svækket, kan det give modstanderne flere chancer for at sætte point på tavlen mod et forsvar, der mangler sin bedste cornerback.

Se uddybende optakt for Dallas Cowboys på NFLXpert.com

New York Giants

To gange under Tom Coughlin har New York Giants vundet Super Bowl - som afslutning på 2007-sæsonen og som afslutning på 2011-sæsonen. Skal statistikken holde, er tiden altså kommet til igen at løfte Lombardi-trofæet når denne sæson afsluttes i Santa Clara i februar.

Det vil dog kræve markant bedre spil end de seneste sæsoner har budt på. Tre sæsoner på stribe har Giants misset slutspillet, samtidig med at sejrstotalen er dykket fra 9 til 7 og senest 6. Super Bowl-titlen i 2011 er den eneste gang i de seneste seks sæsoner hvor Giants har fået spillet sig videre til slutspillet. Et fjerde misset slutspil på stribe kan være mere end de ellers tålmodige ejere er villige til at acceptere, og på den baggrund står Giants formentlig foran en afgørende sæson.

Der er dog grund til optimisme. Ovenpå seks nederlag på stribe sluttede holdet af med at vinde tre af de sidste fire kampe i sidste sæson. Dertil kommer, at offensiven står foran år 2 under offensive coordinator Ben McAdoo og ser styrket ud i forhold til sidste sæson. Der er nogle stærke profiler på forsvaret og en stærk defensiv front bør kunne kompensere for nogle af manglerne i de bageste enheder. Det kan være nok til at tilkæmpe sig en plads i slutspillet, men i en topstærk division er det bestemt ikke garanteret, og det kan ligeså godt ende med endnu en middelmådig sæson.

Startere og vigtigste reserver:
QB: Eli Manning - Ryan Nassib
RB: Rashad Jennings - Shane Vereen - Andre Williams
FB: Nikita Whitlock
WR: Odell Beckham Jr. - Rueben Randle - Victor Cruz (slot) - Dwayne Harris
TE: Larry Donnell - Daniel Fells
LT: Will Beatty (PUP) - Ereck Flowers (r)
LG: Justin Pugh
C: Weston Richburg - Dallas Reynolds
RG: Geoff Schwartz - John Jerry
RT: Ereck Flowers (r) - Marshall Newhouse

DE: Jason Pierre-Paul - Kerry Wynn - Robert Ayers - Owamagbe Odighizuwa (r)
DT: Johnathan Jenkins - Cullen Jenkins - Jay Bromley - Markus Kuhn
WLB: J.T. Thomas - Jonathan Casillas
MLB: Jon Beason - Jameel McClain
SLB: Devon Kennard - Mark Herzlich
CB: Dominique Rodgers-Cromartie - Prince Amukamara - Trumaine McBride (slot) - Jayron Hosley
FS: Stevie Brown - Brandon Meriweather
SS: Landon Collins (r) - Justin Currie

K: Josh Brown
P: Brad Wing
KR: Dwayne Harris
PR: Dwayne Harris

Spiltanker: De bør kunne sætte en del point på tavlen, og forsvaret har nogle bekymringer, så det kan tale for højtscorende kampe - men der er samtidig fravær på angrebet og stadig noget kvalitet på forsvaret. Det korte af det lange, og så enkelt jeg kan sige det: Jeg aner ikke hvor jeg har Giants.

Se uddybende optakt for New York Giants på NFLXpert.com

Philadelphia Eagles

Efter en stor magtkamp har head coach Chip Kelly i denne offseason sikret sig den komplette kontrol over Philadelphia Eagles’ roster. Det har medført en større udskiftning i spillertruppen, hvor der er sagt farvel til indtil flere profiler.

Et vovet sats for Kelly, der står med alle muligheder for at præge og sammensatte holdet præcis som han ønsker det. Hvis det giver pote, vil æren vil være hans, men slår det fejl vil skylden hurtigt falde tilbage på Kelly. Han har således bare på angrebet handlet holdets startende running back og quarterback væk, fritstillet en All-Pro guard og undladt at re-signe holdets topreceiver. På forsvaret er en af ligaens bedste slot corners blevet handlet væk, mens en af holdets bedste pass rushers blev fritstillet og to startende defensive backs blev tilladt at skifte i free agency.

Ind er kommet flere masse gamle kendinge, i form af spillere Kelly trænede hos Oregon, samt spillere der passer perfekt ind i holdets system. På mange måder logisk - men det er en stor chance at tage, at undlade at tilpasse systemet til de dygtige spillere man har. På den anden side er det måske netop hvad han har prøvet - med moderat succes - i sine første to år. I år bliver der gået all-in - det bliver spændende at følge.

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Sam Bradford - Mark Sanchez
RB: DeMarco Murray - Ryan Mathews - Darren Sproles
WR: Jordan Matthews (slot) - Nelson Agholor (r) - Riley Cooper/Josh Huff
TE: Brent Celek - Zach Ertz - Trey Burton
LT: Jason Peters
LG: Allen Barbre
C: Jason Kelce - David Molk
RG: Andrew Gardner - Matt Tobin
RT: Lane Johnson - Dennis Kelly

DE: Fletcher Cox - Cedric Thornton - Vinny Curry
NT: Bennie Logan - Beau Allen
OLB: Brandon Graham - Connor Barwin - Marcus Smith - Bryan Braman
ILB: Kiko Alonso - Mychal Kendricks - DeMeco Ryans - Brad Jones
CB: Byron Maxwell - Nolan Carroll - Eric Rowe (slot) (r) - E.J. Biggers
FS: Walter Thurmond III
SS: Malcolm Jenkins - Chris Maragos

K: Cody Parkey

P: Donnie Jones

KR: Josh Huff - Darren Sproles

PR: Darren Sproles - Nelson Agholor (r)

Spiltanker: Prissætningen virker ikke helt skæv, men måske overvurderet lidt. Forsvaret virker ikke til at være løst endnu, og kan Sam Bradford undgå skader, bør angrebet score godt med point. Jeg forventer dog at bookmakerne er helt med på at linjen skal sættes højt i Eagles’ kampe, så overspil er næppe attraktive.

Se uddybende optakt for Philadelphia Eagles på NFLXpert.com

Washington Redskins

Siden årtusindskiftet har hovedstadens hold blot tre gange fundet vej til slutspillet, og efter en lovende 2012-sæson, der bød på ti sejre og divisionstitel i NFC East, er holdet atter faldet tilbage til jorden. Siden 2009 er 2012-sæsonen den eneste, der har budt på flere end 6 sejre, og 2014 gav kun en ringe fremgang fra tre til fire sejre efter ansættelsen af head coach Jay Gruden.

Offensiven tog et skridt tilbage, mens forsvaret atter engang var at finde i ligaens tunge ende, og det har kostet defensive coordinator Jim Haslett jobbet. Ind er kommet Joe Barry, der senest bestred et koordinatorjob i 2007-2008 hos Lions - hvor han mistede jobbet efter den famøse 0-16-sæson.

Offensiven står foran sin anden sæson i Jay Grudens system, og forsvaret har fået tilføjet flere prominente navne i løbet af offseason, og samlet skulle det gerne udmønte sig i flere sejre. Spørgsmålet er dog om Redskins kan få nok produktion ud af quarterbackpositionen til at sikre sig flere sejre end de foregående sæsoner - og sker det ikke, vil beslutningstagerne så se sig nødsaget til at finde både en ny quarterback og en ny head coach, selvom Gruden kun har haft to år i organisationen?

Startere og de vigtigste reserver:
QB: Kirk Cousins - Robert Griffin III - Colt McCoy
RB: Alfred Morris - Matt Jones (r) - Chris Thompson
FB: Darrel Young
WR: DeSean Jackson - Pierre Garcon - Andre Roberts (slot) - Ryan Grant
TE: Jordan Reed - Derek Carrier
LT: Trent Williams
LG: Shawn Lauvao - Arie Kouandjio (r)
C: Kory Lichtensteiger - Josh LeRibeus
RG: Brandon Scherff (r) - Spencer Long
RT: Morgan Moses - Tom Compton

DE: Jason Hatcher - Stephen Paea - Ricky Jean-Francois
NT: Terrance Knighton - Robert Thomas
OLB: Ryan Kerrigan - Trent Murphy - Preston Smith (r) - Jackson Jeffcoat
ILB: Perry Riley - Keenan Robinson - Will Compton
CB: Chris Culliver - DeAngelo Hall - Bashaud Breeland (slot) - David Amerson
FS: Dashon Goldson - Trent Robinson
SS: Duke Ihenacho - Jeron Johnson

K: Kai Forbath

P: Tress Way

KR: Andre Roberts - Jamison Crowder (r)

PR: Andre Roberts - Jamison Crowder (r)

Spiltanker: Der er lidt kvalitet på forsvaret og angrebet er ikke uden talent, så mens en prissætning som et af ligaens dårligste mandskaber næppe er helt unfair, så er det ikke et hold, der uden videre bør blive tromlet kamp efter kamp. Måske der kan komme nogle attraktive handicaplinjer for NFLs rodebutik nummer ét.

Se uddybende optakt for Washington Redskins på NFLXpert.com