Den argentinske superstjerne Lionel Messi har valgt at fortsætte sin imponerende karriere i Inter Miami CF, hvor han skal føre den amerikanske klub til storhed. Du kan følge eventyret på nærmeste hold via gratis stream. BetXpert giver dig her et overblik over, hvor du kan livestreame Lionel Messi i MLS, Leagues Cup, US Open Cup og CONCACAF Champions Cup.

Se direkte Lionel Messi stream her

Det bliver spændende at følge Lionel Messi i Miami FC og han har lokket et par tidligere Barca-kammerater til Miami og spiller nu igen sammen med stjerner som Luis Suárez og Sergio Busquets.

Lionel Messi livestream hos Bet365 

Den populære bookmaker Bet365 er på banen, når det gælder gratis livestream af Lionel Messi´s kampe. Det kræver, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det gratis og nemt at oprette en.

På Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen af en spillekonto. Det er ikke kompliceret, og det tager under fem minutter.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Husk at du skal være minimum 18 år for at have tilladelse til at oprette en konto. Det er et krav, at du har penge på din konto for at få adgang til livestream af Messis kampe hos Bet365. Det er dog nok at have én øre stående på kontoen for at kunne se Miami FC og Lionel Messi.

Her finder du livestream til Lionel Messi

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Leagues Cup" --> Inter Miami CF.

Du kan også finde kampene i liveoddsmenuen ved kampstart. 

Livestream Messi gratis hos Unibet

Det er også muligt at se alle de store fodboldkampe via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Proceduren er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365 og det er både nemt og brugervenligt sat op. Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af din spillekonto.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos Unibet, er det blot at finde kampen, enten pre-match- eller i liveodds-sektionen og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, at du har minimum én øre stående på din konto.

Hvis du ikke har penge på kontoen, skal du foretage en indbetaling. Hos Unibet lyder minimumsbeløbet for indbetalinger på 40 kroner.

Heller ikke hos Unibet trækkes der penge, når du livestreamer hos dem, ligesom det er også frivilligt om du vil livebette.

Top 10 mål fra Lionel Messi

Se også vores store fodbold TV guide

Facts om Lionel Messi

  • Messi har spillet for Inter Miami FC siden juli 2023. Inden da spillede den argentinske troldmand for PSG og Barcelona i hhv. to og 16 sæsoner
  • Lionel Messi er den fodboldspiller, som har vundet flest titler i karrieren (43)
  • Messi har vundet Ballon D´Or flest gange (8)
  • Lionel Messi har vundet VM, Copa América, OL samt U20-VM med Argentina
  • Messi er alletiders topscorer i El Clásico med 26 mål for Barcelona i opgørene mod ærkerivalen Real Madrid

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår spiller Lionel Messi næste kamp?

Lionel Messi skal i aktion igen for sit klubhold d. 22. februar kl. 02.00, hvor Inter Miami tager imod Salt Lake i første runde af Major League Soccer.

🔎 Hvor kan jeg se Messi live?

Du kan se Messis kampe gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.

🔎 Hvilke turneringer vil Messi spille?

Messi spiller i Leagues Cup, MLS, US Open Cup samt CONCACAF Champions Cup.