Hvad skete der i bettingbranchen i uge 27? Matchfixing-historie afsløret som løgn, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

30/6 Nordicbet* kaster sig ud på isen

Den nyoprettede Champions Hockey League får Nordicbet* som betttingpartner. Det betyder, at Nordicbet-kunder vil kunne vinde billetter til ishockeykampene, mens der også vil være masser af sæsonspil, livebets, kampagner og bonus-tilbud.

Læs mere

30/6 Danske Spil* overtager spiludvikler CEGO

Aalborg-firmaet CEGO er blevet opkøbt af Danske Spil*, der overtager 60% af aktiemajoriteten for at styrke deres position på det danske spillemarked.

Læs mere

2/7 Frustrerede udbydere overvejer dansk fremtid

Danske Spil* sidder tungt på det danske spillemarked, og det kan få udenlandske udbydere til at trække sig fra Danmark.

Læs mere

2/7 Betfair* lukker deres spillebørs i Østrig

De østrigske Betfair-kunder har fået besked på, at der om 2 uger vil blive lukket ned for Betfair* Exchange.

Læs mere (betalingsside)

2/7 Fokus på ulovlig gambling i Grækenland

Det anslås at omkring 5 milliarder euro bliver sat årligt på det illegale gambling-marked i Grækenland. Det skader økonomien, og den græske regering bliver nu opfordret til at tage affære. Omsætningen på det regulerede marked er faldet med 36% siden 2009.

Læs mere

2/7 Engelsk online sportsbetting boomer

De licenserede online bookmakere i Storbritannien har omsat for over £1 milliard i de 12 finansielle måneder, der sluttede i sptember 2013, i en 16% årlig stigning. Antallet af nye brugere er det højeste i fem år.

Læs mere

3/7 Græsk monopol skærer ned

Det græske spillemonopol, OPAP, har tilbudt en frivillig afskedelsespakke til over 600 af sine ansatte i et forsøg på at omstrukturere.

Læs mere

3/7 Færre ansatte i den engelske spillebranche

De engelske Spillemyndigheder oplyser, at der er sket et fald på 15% i antallet af ansatte i den engelske gambling-sektor fra marts 2010 til september 2013.

Læs mere

3/7 Irsk spillelov sendt til Europa Kommissionen

Den nye irske spillelov indeholder bl.a at de udlandske spiludbydere kan se frem til en beskatning på 15% af online-indtægterne fra de irske bettere. Loven mangler nu blot at blive godkendt af Europa Kommissionen.

Læs mere

4/7 Danske Spil* lancerer live-dealere

I samarbejde med Evolution Gaming åbner Danske Spil* nu deres LiveCasino med ægte, pæredanske dealere. Her kan der spilles roulette, blackjack og baccarat, mens der er mulighed for at chatte med dealerne.

Læs mere

4/7 Betfair* rykker først på Google glasses

Betfair-talsmand Barry Orr ser muligheder i Google glasses, når han skal komme med de seneste opdateringer i tv-udsendelser som Sky Sports News og hestevæddelødskanalen At the Races.

Læs mere

4/7 Unibet* rykker frem på det franske marked

PMU og Betclic er stadig førende på det franske marked, men Unibet* meddeler nu, at de har overhalet Bwin* og er den trejdestørste online-udbyder i Frankrig.

Læs mere

4/7 VM-matchfixing var pure opspind

Tyske Der Spiegel har fået et gevaldigt hug i troværdigheden efter FIFA har undersøgt deres matchfixing-historie om Kroatiens 4-0 sejr over Cameroon. FIFA har bl.a. overvåget betting-markedet, mens også kilden til historien, Raj Perumal, selv har afvist matchfixingen. FIFA fastslår, at Der Spiegel har fabrikeret historien.

Læs mere

4/7 Portugisisk udkast møder kritik

Et udkast til den kommende portugisiske spillelov møder kritik af bookmaker-fagforeningen RGA, der imødeser en ny spillelov, men er bekymrede over skattesatsen og -formatet.

Læs mere

5/7 Massearrestation af VM-bettere i Thailand

Politiet i Thailand har slået hårdt ned på illegalt betting og alene under VM-slutrunden har de anholdt næsten 3800 personer i deres anti-gambling kampagne.

Læs mere