Hvad skete der i bettingbranchen i uge 26? Suarez-sager, muligt Bwin*.Party-salg og NemID til mobilen, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

24/6 Chris Christies sportbetting-planer skudt ned

New Jersey senator Chris Christie ville have lov til at indføre sportsbetting i New Jersey og gik hele vejen til US Supreme Court for at udfordre forbuddet fra 1992. Chris Christie´s forslag er dog blevet afvist af den amerikanske Højesteret.

Læs mere

24/6 Holland og Belgien vil slå ned på ulovlige sites

De to landes spillemyndigheder vil have flere værktøjer til at slå ned på ulovlige sites, og i Hollands tilfælde, sites der opererer inden de får licens i 2015.

Læs mere

24/6 Bwin*.Party-aktie i fald

Aktien er faldet 16% siden månedens start til det laveste niveau i to år. Grunden er angiveligt, at lovgivningen på det amerikanske marked ikke har udviklet sig så gunstigt som forudset.

Læs mere

24/6 VM sender Kina-betting mod himlen

China Sports Lottery Administration Center melder om at det nationale sportslotteri på VM's første ni dage allerede har genereret dobbelt så mange salg som under hele VM-slutrunden i 2010.

Læs mere

25/6 Kritik af Bet365* for mangelfuld anti-hvidvaskning

Efterforskning fra West Yorkshire Police har vist, at Bet365* ikke gør nok for at forhindre hvidvaskning, og nu har de engelske spillemyndigheder også rettet kritik af Bet365*.

Læs mere

25/6 Polen åbner døren til udlandske spiludbydere

Den polske regering vil lokke flere udlandske spiludbydere til ved at fjerne kravet at der skal oprettes et firma i Polen for også at kunne få spillelicens.

Læs mere

26/6 VM-bettere foretrækker mobilen

Ifølge en undersøgelse fra Secure Trading foretaget under Englands VM-kamp mod Costa Rica, så foretog 70% af de engelske bettere deres indskud via smartphones.

Læs mere

26/6 Overvejer Bwin*.Party et salg?

Forlydender fra Bloomberg peger på at operatøren overvejer at frasælge dele af sin virksomhed, men bwin.Party selv nægter at det skulle være tilfældet.

Læs mere

26/6 Adidas overvejer Luis Suarez-fyring

Det kan blive et meget kostbart bid for Luis Suarez, der allerede er blevet tildelt en karantæne på 9 landskampe og udelukkelse fra al fodbold i fire måneder. Men nu overvejer Adidas at skrotte deres sponsoraftale med Luis Suarez.

Læs mere

26/6 Høj skat holder udenlandske spiludbydere ude af Polen

Den polske regering ville gerne have flere udlandske aktører ind på betting-markedet, men en beskatning på op imod 12% betyder ganske få ansøgninger om licens.

Læs mere (betalingsside)

26/6 Malaysia slår ned på VM-bettere

Landets myndigheder har opløst en betting-ring, der har taget imod spil på VM for over $32,6 millioner siden slutrunden begyndte.

Læs mere

26/6 Unibet*: Hollandsk spillelov forsinkes

Bookmakeren tror ikke på at de hollandske spillemyndigheder er klar med landets nye regulering ved starten af 2015, men forventer først den er klar i slutningen af året.

Læs mere

27/6 Uenighed om hollandsk skattesats

Et af stridspunkterne i den hollandske spillelov er hvordan udbyderne skal beskattes, og et forslag om 20% beskatning af omsætningen møder modstand.

Læs mere

27/6 Bookmakere gør status efter England-exit

Bookmakerne havde håbet på engelsk VM-succes, der ville have øget omsætningen, men de håber stadig på at kunne nå målsætningerne. Livespil og mobilbetting har levet op til forventningerne, mens bookmakerne også har hentet overskud på overraskelserne fra Costa Rica og Chile.

Læs mere

27/6 888poker dropper Luis Suarez

Luis Suarez måtte ikke kun forlade VM-lejren, men har nu også fået sparket som ambassadør for 888poker. Samarbejdet varede kun en måned, da pokerudbyderen har valgt at fyre den bideglade målsluger med øjeblikkelig virkning.

Læs mere

27/6 Betfair* bliver til Bitefair

Betfair* kaster sig nu ind i Luis Suarez-skandalen og har lancheret en Bitefair-kampagne på deres hjemmeside og de sociale medier med det opsigtvækkende nye logo og støtte til FIFA´s karantænestraf til den uruguayanske angriber.

Læs mere

29/6 Vrede over nye betting shops i Liverpool

Bookmakerne er tilbøjelige til at åbne bettingshops i udsatte boligområder og der er opstået modstand mod planerne om at åbne 6 nye betting shops i Liverpool-bydelen Norris Green.

Læs mere

29/6 Langsom NemID til mobiltelefoner og tablet

Nets og Digitaliseringsstyrelsen er nu klar til at søsætte NemID til mobiltelefon og tablet, men der er udsigt til lange login-tider for brugerne, da det nye NemID-system kører meget langsomt.

Læs mere