Danske Spil* sidder tungt på det danske spillemarked, og det kan få udenlandske udbydere til at trække sig fra Danmark…

Danske Spil* har godt nok ikke monopol på det danske spillemarked længere, men giganten sidder alligevel på omkring 60% af markedsandelene. Det gør det svært for andre udbydere at få en del af kagen, og skal man tro fagmagasinet eGaming Review kan det resultere i at udenlandske udbydere trækker sig fra det danske marked.

"Jeg vil ikke blive overrasket hvis udbydere opgiver deres licens i Danmark, som mange gjorde det i Frankrig og Spanien. Udbyderne bør nok bruge deres ressourcer andetsteds"

Bookie-kilde til eGR

- Virksomheder som vores konkurrerer om kun 10% af markedet, så vi er nødt til at spørge os selv om det overhovedet er investeringerne og omkostningerne (ved at overholde regulativer og skattevilkår, red.) værd, siger en kilde fra “en stor Danske Spil-rival” til eGaming Review og fortsætter:

- Jeg vil ikke blive overrasket hvis udbydere opgiver deres licens i Danmark, som mange gjorde det i Frankrig og Spanien. Udbyderne bør nok bruge deres ressourcer andetsteds.

Magasinet har også talt med Martin Rønde, CEO for Danish Online Gambling Association, der ikke kender til at nogle af foreningens medlemmer ønsker at forlade det danske marked, men som alligevel er skeptisk over for Danske Spils store markedsandel:

- Det er en stor bekymring for DOGA, hvorfor vi også klagede til Spillemyndigheden sidste år omkring Danske Spils dominans. Alt vi kan gøre er at snakke med de relevante myndigheder og politikere.

Danske Spils Niels Fohlmann siger til eGR, at man fortsat vil køre samme strategi og vil beskytte sin markedsandel.

Kilde (betalingssite): http://www.egrmagazine.com/news/frustrated_operators_consider_danish_future