BetXpert viser dig her, hvordan du kan få et gratis Sociedad – FC Barcelona livestream. De to hold mødes onsdag aften i den ene semifinale i den spanske Super Cup.

Der er semifinaler i den spanske Super Cup her i midtugen. BetXpert viser dig her, hvordan du nemt, gratis og hurtigt kan få et gratis Sociedad – FC Barcelona livestream. Kampen spilles onsdag aften klokken 20.00. 

Det eneste, det kræver, er, at du har en konto hos enten bet365* eller Unibet*. Du skal tilmed have penge stående på din konto - én øre er nok - men hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af disse penge, når du livestreamer Sociedad – FC Barcelona gratis. 

Det er som nævnt såre simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende afsnit vise dig, hvor nemt det er. 

Nederst i artiklen finder du desuden de bedste odds til Sociedad - FC Barcelona. Vinderen af opgøret skal møde vinderen af Real Madrid - Athletic Bilbao i finalen den 17. januar. 

Livestream Sociedad – FC Barcelona gratis hos bet365*

For at livestream Sociedad – FC Barcelona gratis hos bet365* kræves det, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er helt gratis og problemfrit at oprette en konto, hvis du ikke har en i forvejen.

Klik blot på den grønne knap herunder, og følg de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager typisk under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum være 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Sociedad – FC Barcelona gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger er 50 kroner hos bet365*

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem eller lade være. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Du finder livestreamet til Sociedad – FC Barcelona ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen "Fodbold" ude til venstre. Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. 

Det er med andre ord ingen sag at se Sociedad - Barca live, når du har en konto hos bet365*

Som ny kunde hos bet365* tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Sociedad – FC Barcelona hos Unibet*

Proceduren er langt hen ad vejen den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære spiludbyder, er det nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger instrukserne for oprettelse af konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Sociedad – FC Barcelona gratis. Hos Unibet* er minimumskravet for indbetalinger på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil. Unibet* tager heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du opretter dig. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Sociedad - Barca live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Også Unibet* tilbyder en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis livestreams

Det er ikke kun Sociedad – FC Barcelona, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du ikke mindst streame Champions League gratis. 

Odds på Sociedad – FC Barcelona

BetXpert har også fundet de bedste odds til Super Cup-semifinalen mellem Sociedad og FC Barcelona. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. Bemærk desuden, at opgøret spilles på neutral grund på Nuevo Arcángel i Córdoba.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Real Sociedad 4,80
Uafgjort 4,50
FC Barcelona 1,67
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Real Sociedad (+1,5 mål) 1,50
FC Barcelona (-1,5 mål) 2,75
Hvem vinder kampen (handicap +/- 1 mål)? Højeste odds Bookmaker
Sociedad (+1 mål) 2,25
Uafgjort (Sociedad +1 mål) 4,33
FC Barcelona (-1 mål) 2,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,70
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,60
Nej 2,55

OBS: Odds er fra mandag den 11. januar klokken 13.51.
Bemærk, at her kun spilles ét opgør. Ergo venter der der forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, hvis der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter.

Odds på Sociedad - FC Barcelona hos Onsidebetting

Bookmakernes odds indikerer ikke overraskende, at FC Barcelona er favoritter i opgøret. Catalanerne har da også vundet fem ud af de seneste seks indbyrdes opgør. Ét opgør er endt 2-2. Værd at bemærke er imidlertid, at alle FC Barcelonas sejre har været på præcis ét mål. 

Derfor kan der måske være ræson i at spille på FC Barcelona med præcis ét mål til odds 4,33 hos bet365* eller odds 1,50 hos bet365* på Real Sociedad +1,5 mål som fremvist i oddstabellen ovenfor. 

Fire af de seneste seks indbyrdes opgør er endt med over 2,5 mål, hvilket du kan få til odds 1,54 hos Onsidebetting. Ligeledes har begge hold scoret i fire ud af de seks kampe. Du kan få odds 1,60 hos Onsidebetting på, at begge hold kommer på måltavlen.