Vi får topspænding i den spanske La Liga, når Real Sociedad besøger Barcelona på Camp Nou søndag den 21. maj. Vi giver dig her en oversigt over de bedste odds på opgøret og guider dig til gratis livestreams af Barcelona - Real Sociedad.

Vi kan se frem til en intenst topopgør i den spanske La Liga, når Barcelona med den danske landsholdsprofil Andreas Christensen jagter endnu en sejr. Men de kan få kamp til stregen, da Real Sociedad kommer til Nou Camp med masser af selvtillid og har været virkelig stærke i denne sæson. 

Med målmaskinen Robert Lewandowski i front har Barcelona også imponeret i denne sæson, så der er lagt op til en underholdende brag.

Livestream Barcelona´s kampe hos Bet365*

Du kan følge med, når det går løs på Nou Camp og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til La Liga-braget mellem Barcelona og Real Sociedad.

Har du en spillekonto hos Bet365*, kan du gratis livestreame kampene fra den spanske liga. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du FC Barcelona - Real Sociedad

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Barcelonas kampe i La Liga. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Guide til gratis livestream af FC Barcelona - Real Sociedad

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" onsdag den 21. maj klokken 15.00
  • Find kampen FC Barcelona - Real Sociedad under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit Barcelona livestream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestreams


Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske Copa del Rey og La Liga. Bet365* har også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365*.

Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Livestream FC Barcelona - Real Sociedad hos Unibet*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske livestreams. Ikke blot til Barcelona´s kampe, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge Barcelona og alle de andre streamingtilbud fra Unibet*


Se Barcelona livestream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame Barcelona´s kampe, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se de spanske topkampe i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365* kan du både se med via browser eller via Bet365*'s egen app.

Odds på FC Barcelona - Real Sociedad

Du kan se de bedste odds på opgøret mellem FC Barcelona - Real Sociedad (se MatchCenter), der sparkes i gang den 21.maj klokken 15.00.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Barcelona - Real Sociedad?
Barcelona tager imod Real Sociedad i ligaopgøret søndag den 21. maj kl 15:00 på Nou Camp. Du kan her se odds, statistik og aktuel stilling for La Liga 22/23.

🔎Hvor kan jeg se Barcelona - Real Sociedad?
Kampen vises på TV 2 Sport X og via stream på TV2 Play.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Barcelona - Real Sociedad?
Hos spiludbyderne Bet365* og Unibet* kan du se Barcelona - Real Sociedad. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365* og Unibet*.

🔎Hvem er favorit i Barcelona - Real Sociedad?
Bookmakerne har Barcelona som favoritter til at snuppe de tre point. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter.