Vi får en finalegyser på Wembley, hvor Coventry og Luton mødes for at afgøre, hvem der rykker op i Premier League. Du kan se bookmakernes odds og følge finalen med direkte stream.

Se stream og odds for Coventry-Luton hos Bet365

Sheffield United og Burnley er begge klar til Premier League 23/24, men lørdag skal vi have fundet den sidste oprykker fra Championship, når Coventry og Luton mødes i play off-finalen på Wembley.

Det er kaldt verdens mest indbringende fodboldkamp og oprykning til Premier League vurderes til at give den vindende klub over 1 milliard kroner i ekstra indtægter i den kommende sæson.

Odds på Coventry - Luton

 Der er lagt op til en tæt finale, hvor bookmakerne dog har Luton som smalle favoritter til at snuppe billetten til Premier League. Se nyheder, statistik og forventede startopstillinger i vores MatchCenter.

Coventry - Luton

Rykker op: Højeste odds Bookmaker
Coventry 2,10
Luton 1,72

Livestream Coventry - Luton hos Bet365

For at du kan livestreame Coventry - Luton gratis hos Bet365 skal du blot have en konto hos den britiske bookmaker. Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette sig.

Du klikker bare på ind på Bet365s hjemmeside og følger herefter instrukser for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, men bemærk, at du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Det er med andre ord meget nemt at se finalen på Wembley, hvis du har en konto hos Bet365

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

For at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365, er det et krav, at du har penge på din konto.

Du behøver ikke at satse penge på opgøret for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling, og hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Bet365 trækker ikke nogle af dine penge, når du følger kampene med direkte livestream

Find livestreamet til Coventry - Luton

Du finder det direkte livestream ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "England" --> "Championship" --> "Coventry - Luton". 

Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang lørdag aften klokken 17.45.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår afvikles play off-finalen mellem Coventry og Luton?
Du kan se opgøret fra Wembley lørdag den 27. maj med kampstart kl. 17.45.

🔎 Hvem er favorit i Coventry - Luton?
Bookmakerne peger på Luton som favorit til at vinde finalen og dermed sikre sig oprykning til Premier League. Se odds og nyheder i vores MatchCenter.