Cashpoint har lanceret en ny velkomstbonus, hvor du kan få et freebet op til 500 kroner ved at spille for 500 kroner til min. odds 1,80. Se deres flotte tilbud her. 

Har du endnu ikke oprette en spillekonto hos den populære bookmaker, så kan du tage imod deres nye velkomstbonus, hvor de matcher dit første væddemål med et freebet op til 500 kroner.

Cashpoint har markeret sig med deres konkurrencedygtige odds og skiller sig for alvor ud fra konkurrenterne med deres mange gode kampagnetilbud.

De har et stærkt hold af oddssættere og tilbyder en bred vifte af sportsbegivenheder og markeder på en velfungerende og smidig spilleplatform.

Med deres nye velkomstbonus kan du få den perfekte start hos Cashpoint!

Sådan får du din velkomstbonus hos Cashpoint

Det er heldigvis nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos Cashpoint og du skal blot følge disse trin for at modtage dit freebet op til 500 kroner.

Nye spillere: Spil for 500 kroner og få et freebet på 500 kroner 

  • Gå til Cashpoint.dk og opret en konto 
  • Spil 500 kroner til min. odds 1,80
  • Du vil herefter få et freebet svarende til din indsats - op til 500 kroner
  • Kun det første væddemål på minimum 100 kroner tæller med.

Opret konto hos Cashpoint

Regler og vilkår

Tilbud er gældende fra den 24. maj 2023. Kun for nye kunder hos Cashpoint, 18+, og du skal også være bosiddende i Danmark.
Kampagnen gælder udelukkende indskud sat med rigtige penge. Min odds 1,80. Man kan kombinere flere odds, men samlet odds på kuponen skal være min odds 1,80 for at kvalificere til freebet.
Systemspil tæller ikke med.
Freebet skal benyttes indenfor 30 dage.
Cashpoints generelle regler og vilkår er gældende. 

French Open-tilbud: Få freebet op til 300 kr.

Der er løbende rigtig gode kampagnetilbud og frem til og med den 11. juni kan du hente et freebet op til 300 kroner hos Cashpoint til tennisturneringen French Open.

Sådan får du dit freebet:

  • Gå til Cashpoint.dk
  • Spil op til 300 kroner på French Open 
  • Få et freebet op til 300 kroner, hvis du taber på dit væddemål 
  • Minimumsindsatsen er 100 kroner
  • Dit freebet skal bruges inden for syv dage

Se regler og vilkår for French Open-tilbud hos Cashpoint. Du kan også læse mere om kampagner.

Hent 100 kroner freebet med indbetaling via Cashpoint app

Der er flere gode tilbud at vælge imellem hos Cashpoint og henter du deres app, så vil du også kunne få et freebet på 100 kroner, hvis du foretager en indbetaling på minimum 100 kroner via Cashpoins app.

Der er ingen omsætningskrav forbundet med disse freebet-tilbud, men sørg altid for at holde godt øje med regler og vilkår hos Cashpoint.