Find de bedste Messi-odds i dette års sæson for Inter Miami CF. Messi næste kamp er, når Argentina møder Paraguay i CONMEBOL VM-kval den 13. oktober, kl. 01:00.

Argentina - Paraguay

Odds på Leonel Messi

Lionel Messi odds Højeste odds Bookmaker
Scorer i kampen 1,61
Første målscorer 3,20
Scorer 2 eller flere 3,50
Scorer hattrick 10,00
Den Gyldne Bold vinder Højeste odds Bookmaker
Lionel Messi 1,10

Alle odds på Ballon d'Or

Transfermarkedet er gået amok og millioner af euro flyver rundt mellem klubberne, så snart transfervinduet bliver åbnet. Storklubberne vil helt sikkert igen stå klar til at bruge absurde beløb på at hente nye forstærkninger. Som altid er der godt gang i transferrygterne i sportsmedierne og vi har set nærmere på de mulige klubskifter i sommerens transfervindue og giver samtidig et overblik over bookmakernes transfer-odds.

Lionel Messi forlader PSG

Det blev aldrig den store succes for Lionel Messi i PSG, hvor målsætningen var at vinde Champions League.

Den italienske fodboldjournalist og transferguru Fabrizio Romano har afsløret, at nyheden om Messi skulle være klar til at forlade Paris, har fået den saudi-arabiske storklub Al Hilal til at tilbyde Messe en gigantisk løn-check på 400 millioner euro om året.

Der skulle også være interesse fra Inter Miami med David Beckham i spidsen. Meldingerne lyder dog på, at 35 årige Messi har afvist de generøse tilbud, da han foretrækker at vende at blive i Europa og vende tilbage til Barcelona.

Lionel Messi odds

Klub 1/9 2023 Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona 1,66
Al Hilal Riyadh 2,62
PSG 9,50
Inter Miami 9,00
Newell´s Old Boys 11,00
Manchester City 26,00
Chelsea 34,00
Arsenal 41,00
Newcastle 41,00
Manchester United 51,00
Bemærk Bet365* har sat deres afgørelsesdato til 3. september 2023.
 

Foto:  LLUIS GENE / AFP

Messi er på vej hjem - men har Barcelona råd?

Der var tårer ved pressemødet den 8. august 2021, hvor en følelsesladet Messi annoncerede, at han forlod FC Barcelona for at slutte sig til Paris Saint-Germain. Messi forklarede, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med Barcelona på grund af økonomiske begrænsninger og krav fra La Liga-reglerne om lønningslofter. Men der har siden været tallige spekulationer om, at Messi kunne vende tilbage til Barcelona, især da han har talt positivt om klubben.

Det kan dog være snedig forhandlingstaktik fra Lionel Messi, der kan presse PSG til at tilbyde en højere løn ved at erklære sin store kærlighed til Barcelona. Men hvis Messi føler sig utilfreds i PSG eller vil have en ny udfordring, så kan Barcelona-fansene se frem til igen at få lov til at opleve deres klublegende indtage Camp Nou.

Men kan Barcelona så stadig overholde Financial Fair Play-reglerne? Barcelona har været i økonomiske vanskeligheder i de seneste år og har haft svært ved at finansiere store transfers og høje lønninger.

For at øge deres indtægter har Barcelona solgt stadionnavn til Spotify og klubben har også solgt dele af deres tv-rettigheder. De skal sandsynligvis finde nye indtægter for at kunne hente Lionel Messi; enten gennem spillersalg eller ved at sælge yderligere rettigheder.

Storsatsende PSG jagter fortsat det forjættede Champions League-trofæ. De har investeret meget i Messi og vil sandsynligvis ikke sælge ham medmindre Lionel Messi direkte forlanger at blive sat på transferlisten.

Det er svært at se, hvem PSG ville kunne finde som erstatning til Lionel Messi, men meget kan ske i sommerens transfervindue og mange håber på, at Messi vil vende tilbage til Barcelona.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår udløb Lionel Messis kontrakt med PSG?
 Lionel Messis kontrakt med PSG løb ud den 30. juni 2023.

🔎 Hvad havde Lionel Messis løn i PSG?
Lionel Messi havde omkring €40 millioner om året i PSG, og med bonusser menes det, at den samlede løn oversteg €50 millioner årligt.