Barcelona løb fortjent med mesterskabet i sidste sæson og fik reelt ikke den modstand fra de øvrige kandidater, som man kunne have forventet. Atlético Madrid gjorde, hvad de kunne, men magtede ikke at følge trop, mens Real Madrid lignede et hold, der reelt ikke rigtigt gad. Valencia og Getafe blomstrede, mens Sevilla stødte på grund med Machín-projektet og endte udenfor CL-zonen. Læs første halvdel af Andros' store optakt til den kommende sæson af La Liga med fokus på de 10 bedste hold.

Der er flere ubesvarede spørgsmål inden den kommende sæson i La Liga, og fremfor alt bliver det interessant at se, om Zidane får sparket motivation ind i Real-holdet, så de igen ligner en fuldbyrdet udfordrer til titlen.

Det bliver også spændende at se, hvordan Atlético Madrid agerer i en ny udgave uden profiler som Godín og Griezmann. I subtoppen lurer både Getafe og Valencia, som leverede fantastiske præstationer i sidste sæson, og som måske vil kunne udfordre den absolutte top i den kommende sæson.

Top 4 spås normalt altid som en sag for Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid og Sevilla, men Sevilla roder på fjerde sæson rundt i nye projekter, og hvorfor skulle hold som Valencia og Getafe ikke kunne medregnes i top 4 år, i kraft af sidste sæsons bedrifter og det faktum, at de bygger videre på samme projekt i den kommende sæson? 

Odds på La Liga 2019/2020: Bliver det Barcelona igen?

Hvem vinder La Liga 2019/2020

Bedste odds Bookmaker Slutter i Top 4 Bookmaker
Barcelona 1,61
1,01
Atlético Madrid 15,00
1,25
Valencia 101,00
2,50
Sevilla 151,00
3,50
Athletic Bilbao 501,00 7,50
Villarreal 751,00
10,00
Getafe 1001,00 17,00
Real Betis 1001,00 15,00
Real Sociedad 1001,00 18,00

Odds på La Liga er opdateret 14. august klokken 13:10. Bemærk, at der på enkelte hold vil kunne findes højere odds på Betfairs Spillebørs.

Barcelona crest

Barcelona

Placering i sidste sæson: 1. plads
Træner: Ernesto Valverde (siden maj 2017)

Barcelona møder op som fortjente forsvarende mestre og har i sommerpausen ikke mistet en eneste stamspiller fra sidste sæson. Stammen er altså intakt, og der er føjet flere prominente navne til truplisten inden den nye sæson.

Griezmann og De Jong springer i øjnene som nye interessante emner, hvor man især forventer meget af det tidligere Atlético Madrid-es. Nogen har stillet spørgsmålstegn ved, om Barcelona overhovedet kan bruge Griezmann, men hans tilstedeværelse bør alligevel åbne for flere offensive muligheder for Barcelona.

Sidst men ikke mindst kan Griezmann, hvis han rammer toppen, eventuelt lempe den store “Messidependencia” (afhængigheden af Messi), som Barcelona med rette har været beskyldt for at lide under. Med skiftet til Barcelona tager Griezmann det skridt op ad stigen, som han har manglet, og som bør kunne kickstarte ham på ny.

Alt er dog ikke fryd og gammen i Barcelona. Det skuffende CL-exit mod Liverpool spøger stadig og har kløvet noget af Barcelonas selvopfattelse på internationalt plan. Spillere, trænere og ledere satsede alt på CL-triumf i sidste sæson, og på den led var 0-4 smækket på Anfield en torn i øjet på hele projektet om at genvinde den internationale ære.

Det hjemlige mesterskab er stadig målet, men topprioriteten bliver en gang for alle at genetablere respekten i Europa. Signinger af De Jong og især Griezmann er et led i det projekt.

Træner Valverde er fortsat ved roret, selvom mange rygter svirrede om fyring efter CL-fiaskoen. Men overordnet set ligner bevarelsen af Valverde stadig et klogt valg. Eneste mulige tvivl inden premieren er, om Rakitic bliver i klubben. Der har verseret mange rygter om et snarligt skifte væk fra Barcelona, og der er ingen tvivl om, at kroaten har manglet nogle procenter i den forgangne sæson.

Styrkeændring: Styrket

Stil: Boldkontrol, men under Valverde har man udviklet flere facetter og spiller måske nu mere direkte og fungerer også bedre uden bold end under eksempelvis Guardiola.

Formodet idealopstilling: Ter Stegen; Jordi Alba, Lenglet, Piqué, Semedo; Busquets, Rakitic eller De Jong, Arthur; Griezmann, Luis Suarez og Messi.

Nøglespillere: Forsvarsgeneralen Piqué, backen Jordi Alba og Messi.

Hold øje med: Spændende for alle at følge især Griezmanns forsøg på at finde sin rolle og virke i Barcelonas startopstilling. Men også interessant at se, hvordan hollandske De Jong kan få fat.

Transfers ind:
De Jong, midt (Ajax), Neto, målmand (Valencia), Griezmann, angriber (Atlético), Junior, venstre back (Betis)

Transfers ud:
Murillo, forsvarer (Valencia), Vermaelen, forsvarer (kontraktudløb), Boateng, angriber (Sassuolo), Cucurella, back (Getafe), Douglas, Marc Cardona, offensiv (Osasuna), Cillessen, målmand (Valencia), André Gomes, midt (Everton), Denis Suárez, midt (Celta), Jokin Ezkieta (Athletic), Malcom, midt (Zenit)

Træningskampe: 
Barcelona - Chelsea 1-2
Barcelona - Vissel Kobe 2-0
Barcelona - Arsenal 2-1
Barcelona - Napoli 2-1
Barcelona - Napoli 4-0

Real Madrid crest

Real Madrid

Placering i sidste sæson: 3. plads
Træner: Zinedine Zidane (siden marts 2019)

Real Madrid går ind til en ny æra under Zidane, som trådte til i slutningen af sidste sæson for at reparere lidt på stoltheden og æren inden sommerpausen. De fleste forventede en øjeblikkelig effekt på holdet, men spillet forblev lettere apatisk. Kendetegnende for hele sæsonen var, at adskillige bærende spillere aldrig nåede op på vanlig standard. Kroos og Modric var til tider skygger af sig selv, mens Marcelo storfejlede op til flere gange i forsvaret. Kun Ramos og Benzema fungerede på holdet. Real virkede metaltrætte, ufokuserede og umotiverede og sled på den bekostning to trænere op i form af den tidligere landsholdstræner Lopetegui og sidenhen Solari. 

Forud for den nye sæson er der blevet advaret om hovedrengøring i truppen fra Zidanes side. Men her blot få dage før sæsonstarten er der som sådan ikke rigtigt blevet gjort alvor af truslen. Bale og James forventedes solgt, men begge er fortsat i truppen, selvom Zidane næppe vil benytte dem. Der er ingen iøjnefaldende spillerafgange, og selve tilgangssiden tæller heller ikke voldsomt overraskende elementer. Eden Hazard er sommerens største indlemmelse, mens forsvaret er styrket med backen Mendy og centerforsvareren Militão fra henholdsvis Lyon og Porto. 

Set ud fra træningskampene har Real Madrid ikke lignet et hold med nogen større sult eller motivation. 3-7-nederlaget mod Atletico Madrid var decicderet pinligt, da Real-spillerne underpræsterede på det groveste og virkede lettere ligeglade med opgøret. Målene er raslet ind i træningskampene, og selvom man ikke skal dømme et hold på sine træningskampene, så vil snakken alligevel gå i en klub som Real Madrid, når træningskampene har sejlet så meget, som de har gjort.

Zidane ændrede formationen til 3-5-2 i de sidste par træningskampe for at dæmme op for de store defensive problemer, som man har oplevet i træningskampene henover sommeren. Real har især været ekstremt sårbare overfor kontrastød, og det virkede for en stund, som om 3-5-2-formationen var løsningen. I hvert fald i kampen mod Salzburg, hvor Militão, Varane og Ramos udgjorde det centrale forsvar og med Marcelo og Carvajal som offensive backs. Man kan spekulere i, om Zidane vil arbejde videre med formationen ind i den nye sæson.

Alt i alt fremstår Real Madrid lettere styrket på papiret til den nye sæson, men virker på ingen måde til at have undergået den dramatiske forandring, som de fleste havde forventet. Hvis ikke man får aktiveret Hazard ordentligt, så kunne det ligne meget af det samme som sidst i Madrid. Og dermed kunne Real meget hurtigt ende med at stå med samme problematik som i sidste sæson: en stamme med for lidt drive og sult og med alt for få nye indsparkere på holdet. Real Madrid har manglet en saltvandsindsprøjtning i form af nye kræfter i stammen, det er ikke noget, man nødvendigvis har opnået til den kommende sæson.

Styrkeændring: Lettere styrket

Stil: Bolddominans hjemme på Bernabéu og til dels også på fremmed græs. Men Real har dog vist en tendens til også at ville spille meget mere uden bold på udebane, især under Zidane. Med Eden Hazard på holdet får man påny en eksplosiv type, der især netop vil kunne styrke Reals kontrafase.

Formodet idealopstilling: Courtois; Varane, Ramos, Marcelo, Carvajal; Kroos, Modric, Casemiro, Vinicius, Eden Hazard, Benzema 

Nøglespillere: Den kompromisløse forsvarsgeneral Sergio Ramos og Benzema. 

Hold øje med: Den nye brasilianske defensiv Eder Militão kan måske få en uventet hovedrolle, hvis Zidane gør alvor af sin 3-5-2 formation. I den forbindelse vil Militão være det oplagte valg i det centrale tremands-forsvar med Sergio Ramos og Varane, og dermed vil den kun 21 årige - men super solide - centerforsvarer kunne få muligheden for at følge op på sin kometagtige sæson sidste år i Porto. 

Transfers ind:
Eden Hazard, offensiv (Chelsea), Jovic, angriber (Eintracht), Rodrygo, fløj (Santos), Eder Militão, centerforsvarer (Porto), Mendy, venstre back (Lyon).

Transfers ud:
Óscar Rodríguez, offensiv midt (Leganés), Marcos Llorente, central midt (Real Madrid), Kovacic, central midt (Chelsea), De Tomás, angriber (Benfica), Reguilón, back (Sevilla), Odegaard, midt (Real Sociedad), Theo, back (Milan), Álex Martín (Leganés), Luca Zidane, målmand (Racing), Febas, central midt (Mallorca), Ceballos, offensiv midt (Arsenal), Vallejo, centerforsvarer (Wolves), Borja Mayoral, angriber (Levante)

Træningskampe: 
Real Madrid - Bayern München 1-3
Real Madrid - Arsenal 2-2
Real Madrid - Atlético Madrid 3-7
Real Madrid - Tottenham 0-1
Real Madrid - Fenerbahçe 5-3
Real Madrid - Red Bull Salzburg 1-0
Real Madrid - Roma 2-2

Atlético Madrid crest

Atlético Madrid

Placering i sidste sæson: 2. plads
Træner: Diego Simeone (siden december 2011)

En ny epoke starter op på Wanda Metropolitano, men stadig med Cholo Simeone ved roret. Det er første gang i mange år, at Atleticos trup og idealopstilling undergår så store ændringer. Det gamle forsvar er væk, da den centrale general Godín og de gamle backs Filipe Luis og Juanfran alle har forladt klubben. Også Lucas er væk, så Simeone har skullet bygge et helt nyt forsvar op. Og det er en stor ting for en træner som Simeone, der netop baserer hele sit holds grundsøjle på et solidt forsvar. Gimenez er eneste tilbageværende stamspiller og skal helt sikkert udgøre hjørnestenen i forsvaret. Højre backen tildeles den nye Trippier fra Tottenham, og Lodi fra brasilianske Atletico PR ligner den nye venstreback. Centralt i forsvaret ved siden af Gimenez ser Savic ud til at skulle træde i karakter, medmindre den nye signing, Hermoso, fra Espanyol vælges til.

Midtbanen er stort set intakt, men den tidligere Real Madrid midt Marcos Llorente banker på til en plads centralt på midtbanen. På kanten har Lemar vist fine takter i træningskampene og kan være førstevalget her. 

Udover det har Atletico selvfølgelig mistet sin offensive dynamo og leder, Griezmann, til Barcelona, men træner Simeone har på forhånd spået, at Diego Costa går en fantastisk sæson i møde. Han og Morata er som udgangspunkt førstevalgene i angrebet, men på bænken lurer det purunge stortalent João Felix, som man har hentet i Benfica. Felix spåes en stor karriere og viste allerede fine takte som indskifter i den vilde 7-3 sejr over ærkerivalen Real Madrid i juli måneds træningskamp.

Kan Atletico så fungere uden Godín og Griezmann ? Der er ingen tvivl om, at det på papiret er klare svækkelser, men Griezmann nåede aldrig sit vante niveau i sidste sæson og virkede generelt metaltræt og lettere ufokuseret i mange kampe ovenpå VM. Han lignede en spiller, der ikke ville kunne finde mere motivation i Atletico, så skiftet var ventet og kommer ikke som noget chok for holdet. Forsvaret ser en anelse svækket ud, for Godín gav alt til det sidste og er en kompromisløs født leder for et hold som Atletico. Simeone vil utvivlsomt forsøge at bevare DNA'en og stilen på holdet, men det ligner et Atletico-hold med en anelse mere slagside i defensiven end tidligere. Omvendt ligner de nye signings sultne soldater, og med en indpisker som Simeone ved roret er der grobund for, at Atletico næsten kan bevare niveauet.

Styrkeændring: Svækket

Stil: Som altid kompakt og solid stil med hovedvægten lagt på en enorm styrke i felterne. Atletico er om nogen et hold, der kan vinde en fodboldkamp uden at have spillet synderligt smukt, men ved alene at få lukket af bagtil og leve på skarpe præstationer i den anden ende.

Formodet idealopstilling: Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Lodi; Koke, Marcos Llorente, Saúl, Lemar; Diego Costa og Morata.

Nøglespillere: Fraværet af Griezmann skubber Diego Costa frem i en hovedrolle, som han elsker at have, og som måske kan skabe en ny gnist i angriberen. Udover det kommer man ikke udenom Saúls enorme vigtighed for holdet og da slet ikke keeper Oblak, som reddede pointene hjem til Atletico mere end en gang i sidste sæson.

Hold øje med: Marcos Llorente nåede aldrig for alvor at få chancen i Real Madrid, men han er en glimrende central midtbanespiller lige efter Simeones hoved. Den unge portugiser João Felix kan også ende med at stjæle billedet, hvis han formår at vise samme niveau som i den formidable sidste sæson i Benfica.

Transfers ind:
Felipe (Porto), Marcos Llorente, central midt (Real Madrid), Lodi (Atlético Paranaense), Joao Félix, angriber (Benfica), Héctor Herrera (Porto), Saponjic (Benfica), Trippier, venstre back (Tottenham), Mario Hermoso, centerforsvarer (Espanyol)

Transfers ud:
Lucas, forsvarer (Bayern), Godín (Inter), Griezmann, angriber (Barcelona), Vietto, angriber (Sporting Lissabon), Mensah, back (Kayserispor), Gelson (Mónaco), Axel Werner, målmand, Nicolás Ibañez, (San Luis), Rodrigo, central midt (Manchester City), Juanfran, højre back (Sao Paulo), Roberto Olabe (Eibar), Moreira (Os Belenenses), Filipe Luis, venstre back (Flamengo)

Træningskampe:
Atlético Madrid - Numancia 3-0
Atlético Madrid - Chivas 0-0
Atlético Madrid - Real Madrid 7-3
Atlético Madrid - MLS All-Stars 3-0
Atlético Madrid  - San Luis 2-1
Atlético Madrid - Juventus 2-1

Valencia crest

Valencia

Placering i sidste sæson: 4. plads
Træner: Macelino (siden maj 2017)

Sidste sæson blev for alvor året, hvor Valencia fik genetableret sin stolthed og respekt i toppen af spansk fodbold. Forlængelsen med træner Marcelino var den eneste rigtige beslutning, da han netop allerede forrige år havde fået godt fat i holdet. Det hele kulminerede med en formidabel sidste sæson, hvor man nåede det store mål om at spille sig i Champions League, og hvor man tilmed som en ekstra bonus, nappede Copa del Rey-titlen ved at slå selveste Barcelona i finalen. En flot og fortjent hæder til et stærkt og velafbalanceret Valencia-hold.

Til den nye sæson har holdet alt, hvad det skal bruge for at gentage kunststykket fra sidste år. Stort set hele stammen er bevaret, og træner Marcelino er fortsat ved roret. Eneste nævneværdige frafald er keeper Neto, som er draget til Barcelona, men til gengæld har Valencia så fået Cillessen. Så reelt bør der ikke være problemer på målmandsposten. 

Træner Marcelino er en taktisk stærk træner og han elsker kontinuitet. Det er derfor et kæmpe plus, at han nu kan arbejde videre med den nuværende stamme og høste endnu mere frugt af det allerede velgennemspillede kollektiv. Holdet fortsætter, hvor det slap i sidste sæson, og der er intet, der står i vejen for, at Valencia skulle kunne videreudvikle sig og skabe endnu mere respekt i den kommende sæson. Klubben har endelig generobret den respekt, som den har mistet igennem de seneste seks-syv år, og selve euforien minder en del om den aura, som omkransede Valencia i mesterskabs-sæsonen 2003/2004, hvor man med Rafa Benítez vandt både mesterskabet og UEFA Cuppen. Det er ikke samme niveau, men der ulmer alligevel noget stort i Valencia i de her år under Marcelino. Der er en helt anden selvtillid og et helt andet og klart højere bundniveau. Intet af det bør være ændret til den kommende sæson.

For at runde transferne, så er det eneste iøjnefaldende skifte - udover keeper Neto - afgangen af Santi Mina. En glimrende og bevægelig angriber, der var et fantastisk alternativ i Valencias offensive kæde igennem hele sæsonen. Som kompensation har man hevet Celtas vicetopscorer Maxi Gomez ind i stalden, men her er der tale om en komplet anderledes angrebstype. Hvor Santi Mina har speed og bevægelighed med bolden, er Maxi Gomez snarere en spilstation og en tank-centerforward. Det gode ved indlemmelsen af Maxi Gomez er, at man netop får en angrebstype, som man ikke i forvejen besidder. Med Gameiro har man lidt af det, Santi Mina stod for, mens Rodrigo er sin helt egen. Maxi Gomez kan derfor meget vel give Valencias offensiv en ny dybde og flere facetter.

Alt i alt er Valencia status quo og måske en anelse styrket. En top 4-placering bør være realistisk. Ikke blot fordi Valencia har styrken og kapaciteten, men især også fordi de rager op som et af de tophold, der har haft mest ro og kontinuitet henover de seneste par år. Mens eksempelvis Sevilla roder rundt i sit fjerde nye projekt på fire år, så bygger Valencia langsomt videre på noget, der i forvejen fungerer ganske godt, og endda med det samme spillermateriale og den samme trænerstab. Det skal være et plus og en klar fordel i topkampen med de øvrige kandidater. 

Valencias absolut største trussel i den kommende sæson er selve bænken eller mangel på samme. Man skal forsøge at navigere i tre turneringer, og bredden i truppen er ikke stor. Der kan blive trukket for store veksler på stammen, og træner Marcelino viste mere end en gang i sidste sæson, at han i det hele taget ikke er en stor tilhænger af for store rotationer. Måske mest af alt fordi han netop er klar over, at for mange ændringer i startopstillingen vil have enorm betydning for kvaliteten, da bænken ikke besidder den styrke og bredde, som den burde for et hold af Valencias størrelse. 

Det er stadig et åbent spørgsmål, om man formår at holde på topscorer Rodrigo. Sker det ikke, vil Valencia pludselig se ganske anderledes ud offensivt, når man også tæller Santi Minas afgang med. Så det er alfa omega at bevare Rodrigo til den kommende sæson. 

Styrkeændring: Status quo/lettere styrket

Stil: Offensivt presfodbold hjemme på Mestalla og altid med kontrastilen som et ekstra alternativ. Marcelinos mandskaber har altid udmærket sig for en solid organisation og betoningen af en solid defensiv. Valencia havde det tredjebedste forsvar i sidste sæson. At man kun scorede 51 mål skyldes udelukkende en ekstrem stor uskarphed i især første halvsæson. Chancer var der nok af. 

Formodet idealopstilling: Cillesen; Gayá, Gabriel Paulista, Garay, Piccini eller Wass; Kondogbia, Parejo, Soler og Guedes; Rodrigo og Maxi Gómez eller Gameiro.

Nøglespillere: Parejo er den ubestridte leder på holdet. Hans fravær mærkes med det samme på holdet, og han er og bliver en uundværlig del af holdets spil. 

Hold øje med: Wass. Det er ikke kun, fordi han er dansk. Det er lige så meget, fordi han hele tiden overlever i kraft af sin fleksibilitet og evne til at lade sig omskole. Wass var på et tidspunkt på vej ud af startopstillingen, men skaden til Piccini betød, at han strøg fra midtbanen og ned på højre back, hvor han også optrådte i perioder hos Celta. Hvis han ikke er en fast starter, så er han stadig en uvurderlig spiller for Marcelino i kraft af at være en af holdets efterhånden mest polyvalente spillere. Han kan agere på den centrale midt, på kanten og på højrebacken. Med udsigten til det komprimerede program i den kommende sæson bliver en spiller som Wass blot endnu vigtigere.

Transfers ind:
Jason, højre fløj (Levante), Manu Vallejo, offensiv midt (Cádiz), Salva Ruiz, venstre back (Mallorca), Cillessen, målmand (Barcelona), Cheryshev, fløj (Villarreal), Maxi Gómez, angriber (Celta), Mangala, centerforsvarer (Manchester City)

Transfers ud:
Roncaglia, centerforsvarer (Celta), Neto, målmand (Barcelona), Vezo, centerforsvarer (Levante), Lato, back (Udlejet til PSV), Álex Blanco (Zaragoza), Abdennour, centerforsvarer (Kayserispor), Murillo, centerforsvarer (Sampdoria), Santi Mina, angriber (Celta), Jorge Sáenz (Udlejet til Celta), Nacho Gil (Ponferradina), Fran Villalba (Birmingham City), Racic, midt (Famalicao)

Træningskampe: 
Valencia - Monaco 0-1 
Valencia - Sion 3-0 
Valencia - Sporting Lissabon 2-1 
Valencia - Brighton & Hove Albion 1-2
Valencia - Bayer 04 Leverkusen 2-1 
Valencia - Inter 1-1

Sevilla crest

Sevilla

Placering i sidste sæson: 6. plads
Træner: Julen Lopetegui (siden juni 2019)

Sevillas 6. plads i sidste sæson var alt andet end en succes. Målet var Champions League, men det hele smuttede i de sidste fire runder, da slutspurten skulle sættes ind. Her vandt Sevilla kun en kamp, og man så dermed Valencia overhale dem inden om til sidst. Et slag for sportsdirektøren Caparrós, som på daværende tidspunkt stod i spidsen for holdet efter fyringen af Pablo Machín.

Der var fæstnet megen lid til Machín forud for sæsonstarten, men det virkede, som om han aldrig rigtigt fik den snor og den tid, han skulle bruge på at få etableret holdet. 

Til den nye sæson er Caparrós vendt tilbage til kontorgangen, og ind er hentet Julen Lopetegui som ny træner. Lopetegui er en satsning, da ingen reelt ved, hvordan den tidligere landsholdstræner fungerer som spansk storklub-træner. Han er nærmest skolet i landstræner-faget, hvorfra han har al sin erfaring - med en enkelt afhopper til Porto - men Sevilla satser altså på den baskiske træner og håber på, at han bringer mere lykke og held end det, han formåede i de måneder, han stod i spidsen for Real Madrid i sidste sæson.

Lopetegui skal bygge et delvist nyt hold op, da Sevilla har sagt farvel til prominente spillere som Sarabia, Ben Yedder og André Silva. Bedst som Sevilla netop havde fået pejlet sig ind på to angribere med mål i støvlerne (Andre Silva og Ben Yedder), har de valgt at luge helt ud i den offensive kæde. Ind er istedet kommet israelske Munnas Dabbur fra Red Bull Salzburg og Luuk De Jong fra PSV. Til den offensive midtbane har klubben hentet Oliver Torres i Porto, og til fløjen er hentet Lucas Ocampos i Marseille. Der er spenderet over 100 millioner euro i nye signings, og der bliver altså tale om ændringer i stammen, hvor især den offensive linje vil blive ny.

Forsvaret er styrket af Jules Koundés fra Bordeaux, som skal slås med Simon Kjær og Carrico om en af pladserne centralt i forsvaret. Backen Reguilón er hentet ind fra Real Madrid, men Escudero bør stadig være førstevalget i forsvarets venstre side, ligesom Jesus Navas stadig huserer på højrebacken. 

På midtbanen er der også ændringer. Mest mærkbart bliver fraværet af den evigt vigtige offensive midt og kant, Pablo Sarabia. Svært at se, hvem der skal kan kunne tage arven op efter den stærke midtbanespiller, som har spillet en enorm rolle på holdet i de seneste sæsoner. Oliver Torres ligner ikke umiddelbart en fyldestgørende afløser. 

Selvom der har været godt gang i transferne i Sevilla, så ligner det ikke umiddelbart et styrket mandskab til den nye sæson. Der er ekstremt mange spørgsmål inden premieren og der især et åbenlyst enigma: fungerer den nye offensive linje overhovedet? Og har Lopetegui styrken til at styre et stort omklædningsrum som Sevillas - især hvis tingene ikke flasker sig fra start.

Sevilla har mest af alt været synonym med uro i de seneste tre sæsoner. Siden Emery forlod klubben i 2016, har man været igennem adskillige ‘nye projekter’ og har slidt fire forskellige trænere op på de tre sæsoner. Nærmest ingen har fået lov til at føre projekterne til ende, før Caparrós har indsat sig selv som midlertidig træner, og man kunne frygte samme scenarie i den kommende sæson, hvis ikke spillet flyder fra start. Lopetegui er en kapacitet, men hans seneste eventyr i Real Madrid var en fiasko, og kommer han også skidt ud fra starthullerne med Sevilla, så vil spøgelserne igen dukke op. Det kan gå begge veje i Sevilla i den kommende sæson, for der er helt klart potentiale i de nye tilgange, men man sidder stadig tilbage med følelsen af, at intet er sikkert. Der er lidt for meget usikkerhed over projektet, til at man kan kalde Sevilla for en klar kandidat til top 4.

Styrkeændring: Lettere svækket

Stil: Klar betoning af boldbesiddelse både ude og hjemme. Pasningsfodbold, men aldrig uden at miste målet af syne. Lopetegui er tilhænger af 4-3-3-formationen.

Formodet idealopstilling: Vaclik, Escudero, Carriço, Koundé eller Kjær, Navas; Jordan, Banega, Óliver Torres, Ocampos, De Jong og Munir

Nøglespillere: Jesus Navas bliver igen en uundværlig brik på backen og op langs flanken. Han er indbegrebet af Sevilla, og han er om nogen en spiller, som bærer holdets grund-DNA i den kommende sæson. 

Hold øje med: Den 24-årige midt Joan Jordan er hentet ind fra lille ydmyge Eibar. En spiller avlet i Espanyol, som for alvor fik sit gennembrud i sidste sæson i Eibar, hvor han endte med at blive en af ligaens mest chance-skabende spillere. Han forsvinder lidt i mængden af de mange tilgange, men kan ikke desto mindre ende med at blive en vigtig brik på holdet.

Transfers ind:
Lopetegui, træner (fri), Munnas Dabbur, angriber (Red Bull Salzburg), Diego Carlos, centerforsvarer (Nantes), Jordán, central midt (Eibar), Luuk de Jong, angriber (PSV), Jules Koundé, centerforsvarer (Bordeaux), Lucas Ocampos, venstre fløj (Marseille), Reguilón, venstre back (Real Madrid), Fernando (Galatasaray), Óliver Torres, offensiv midt (Porto), Nemanja Gudelj, central midt (Guangzhou ET), Amadou (Norwich)

Transfers ud:
Mercado, back (Al Rayyan), André Silva, angriber (Milan), Gonalons (Roma), Rog (Napoli), Muriel, angriber (Atalanta), Promes, offensiv (Ajax), Marc Gual, angriber (Udlejet til Girona), Sarabia, fløj (PSG), Soriano, målmand (Udlejet til Leganés), Ben Yedder, angriber (Monaco), Wöber, forsvarer (Salzburg)

Træningskampe: 
Sevilla - Reading 2-1
Sevilla - Dallas FC 3-1
Sevilla - Liverpool 2-1
Sevilla - Everton 1-0
Sevilla - Mainz 05 5-0
Sevilla - TSG 1899 Hoffenheim 2-1
Sevilla - TSG 1899 Hoffenheim 4-0
Sevilla - Granada 1-2
Sevilla - Extremadura 2-2

Athletic Bilbao crest

Athletic Bilbao

Placering i sidste sæson: 8. plads
Træner: Gaizka Garitano (siden december 2018)

Bilbaos 8. plads i sidste sæson var mere end  hæderlig, når man ser tilbage på de problemer, holdet havde i første halvsæson under træner Berizzo. Det polerede og horisontale fodbold gav aldrig de resultater, man havde forventet, og i december blev Berizzo fyret, da Bilbao flirtede med nedrykningszonen. B-holdets træner Gaizka Garitano tog over og forvandlede holdet totalt. Ny energi, ny og solid holdånd og fremfor alt et stilskifte henimod noget mere direkte fodbold, som faldt klart mere i spillernes smag. Bilbao strøg afsted i en super lang stime som ubesejret og sluttede af med æren i behold.

Til den kommende sæson er Garitano fortsat ved roret, og eftersom stort set hele stammen fra sidste sæson er bevaret, bør man forvente, at Bilbao og Garitano fortsætter, hvor de slap inden sommerferien. Visse spillere synger dog på sidste vers (Raúl García 33 år og Aduriz 38 år), og der skal et generationsskifte til inden længe. Men i Bilbao har ledelsen den opfattelse, at den nuværende trup er optimal, og der er derfor ikke hentet en eneste spiller ind til startopstillingen.

Alt er altså status quo i Bilbao, men holdet bør møde op til premieren med enormt fokus, da man for alt i verden vil undgå samme pinlige problemer som i starten af sidste sæson. Det semi-traume bør stadig rumstere, og det kan meget vel blive Bilbaos største force: at man er top fokuseret fra start.

Styrkeændring: Status quo.

Stil: Direkte fodbold, pres på boldholderen og hurtige omstillinger

Formodet idealopstilling: Herrerín; Yuri, Iñigo, Yeray, Capa; Dani García, Beñat; Córdoba, Muniain, Raul Garcia og Iñaki Williams

Nøglespillere: Offensiven Iñaki Williams er på ingen måde nogen født target man, men hans speed og bevægelighed på den sidste tredjedel af banen er uundværlig for Bilbao. 

Hold øje med: Den 22 årige venstre kant Iñigo Cordoba bed sig så småt fast i startopstillingen i sidste sæson og bliver et interessant emne at følge i den kommende sæson. Han er egen avl og er trådt ind på venstrekanten som en back up og udfordrer til Muniain. 

Transfers ind:
Gaizka Larrazabal, fløj, Villalibre, angriber (Bilbao Athletic), Jokin Ezkieta, målmand (Barcelona), Vesga , central midt (retur fra lejeophold i Leganés), Ganea, back (retur fra lejeophold i Numancia)

Transfers ud:
Etxeita, centerforsvarer, Iturraspe, central midt (Espanyol), Mikel Rico, central midt (Huesca), Susaeta, fløj Sabin Merino, angriber Remiro, målmand (Real Sociedad), Iñigo Vicente (Mirandés), Andoni López (Elche), Peru Nolaskoain, centerforsvarer (Deportivo)

Træningskampe: 
Athletic - Arenas 6-1
Athletic - SC Paderborn 07 3-3
Athletic - Borussia Moenchengladbach 2-0
Athletic - Numancia 1-1
Athletic - West Ham 2-2
Athletic - Racing de Santander 1-2
Athletic - Roma 2-2)
Athletic - Mirandés 2-1

Villarreal crest

Villareal

Placering i sidste sæson: 14. plads
Træner: Javier Calleja (siden januar 2019)

Villarreal gennemlevede en af sine værste og måske særeste sæsoner sidste år i La Liga. Nedrykningen var en trussel til det sidste, og man nåede at fyre træner Calleja for blot at genansætte ham igen få måneder senere i samme sæson. Den atypiske handling skulle dog vise sig at være den rette beslutning, for Calleja vendte tilbage med klarere idéer og en gnist, som truppen tog til sig. Villarreal overlevede på en flot slutspurt, men efterlod overordnet set stadig et indtryk af at have været grundforvirret og ustabile igennem hele sæsonen. Taktisk fejlede man især stort i defensiven og i hele oplægget omkring kampene. Man traf sære beslutninger i løbet af kampene og formåede i vigtige kampe ikke at bevare føringerne, men valgte istedet at angribe ufortrødent for blot at risikere alt for meget og blive straffet til sidst. Villarreal virkede naive i spilforståelsen i visse kampe, og det havde nær kostet livet i ligaen.

Til den kommende sæson er en del ændret i Villarreal. Træner Calleja er fortsat manden, der skal lede slagets gang fra sidelinjen, men dele af spillermaterialet er skiftet ud.

Det er især forsvaret, som undergår større ændringer. De gamle støtter, Alvaro og Victor Ruiz er rejst, så Funes Mori træder ind i en større og vigtigere rolle i den kommende sæson. Han får følgeskab af den nye signing, Raul Albiol fra Napoli, i centerforsvaret. På højre back er der også nyt. Den stærke Eibar-forsvarer Ruben Peña træder her ind i startopstillingen, mens venstrebacken formodentligt tildeles den nye signing fra Liverpool, Alberto Moreno. Villarreal havde brug for en ansigtsløftning i defensiven, og det må man sige, at de har fået. Om det nye udseende holder, må tiden vise. Træningskampene har dog været ganske fornuftige.

Midtbanen bør ligne sig selv langt hen ad vejen. Iborra og Cazorla er stadig med og bør begge få faste roller på midtbanen, mens Ekambi skal agere offensiv kant i en 4-2-3-1 formation. Træningskampene har især vist fint spil på fløjene, så også her tegner det godt, hvis man udelukkende bruger træningskampene som pejlemærke. 

Offensiven er også status quo. Gerard Moreno bør igen være Callejas foretrukne, men med Carlos Bacca i baghånden, og det er i sig selv to fantastiske angribere at råde over. Villarreals største styrke var i sidste sæson netop spillet fra midten og opefter, og netop det spil bør være bevaret. Får Calleja bugt med den nye defensive kæde, så kan og bør Villarreal forbedre sidste sæsons 14. plads - og måske endda betragteligt. 

Styrkeændring: Lettere styrket

Stil: Calleja foretrækker 4-2-3-1 med et højt pres med og uden bold. Der er meget lidt horisontalt spil fra egen zone, man foretrækker at få trukket spillet hurtigt op på modstanderens banehalvdel. Hjemme på Madrigal har holdet for vane at belejre modstanderen og presse højt og hårdt, men det glipper til tider, når ikke alle passer aftalerne. Det har derfor været både Villarreals styrke og svaghed. På udebane behersker Villarreal en stærk kontrafase, hvor man især får udnyttet sine hurtige offensiv-spillere i omstillingerne.

Formodet idealopstilling: Asenjo; Moreno, Albiol, Funes Mori, Ruben Peña; Iborra, Morlanes eller Zambo Anguissa, Cazorla, Moi Gomez, Ekambi, Gerard Moreno.

Nøglespillere: Centerforsvareren Funes Mori træder ind i en ny nøglerolle i den kommende sæson, nu hvor Alvaro og Victor Ruiz er væk. Den gamle midt Cazorla bliver ved at levere varen, selvom de fleste havde regnet ham ude i sidste sæson. Han kan meget vel igen - i en alder af 34 år - blive en af Villarreals nøgler på midtbanen. 

Hold øje med: Den 20-årige kant Samuel Chukwueze fik sit gennembrud i sidste sæson og viste glimt af sit eksplosive offensive spil. Han bør igen være Callejas helt store joker i anden halvleg, medmindre han ligefrem suger sig fast i startopstillingen. Hold øje med den hurtige nigerianer. Det er aldrig kedeligt, når han træder ind på banen.

Transfers ind:
Raúl Albiol, centerforsvarer (Napoli), Rubén Peña, højre back (Eibar), Alberto Moreno, venstre back (Liverpool), Moi Gómez, central midt (Sporting), Zambo Anguissa, central midt (Fulham)

Transfers ud:
Sansone, angriber Roberto Soriano, midt (Bologna), Bonera, forsvarer (kontraktudløb), Fornals, central midt (West Ham), Javi Fuego, central midt (Sporting), Rubén Semedo, forsvarer (Olympiacos), Simón Moreno (Almería), Cheryshev, fløj (Valencia), Enes Ünal, angriber (Udlejet til Valladolid), Miguel Llambrich, back (Huesca), Pedraza, back (Betis), Álvaro, centerforsvarer (Marseille), Raba (Huesca), Víctor Ruiz, centerforsvarer (Besiktas)

Træningskampe: 
Villarreal - West Bromwich Albion 3-0
Villarreal - Levante 2-1
Villarreal - Augsburg 6-2
Villarreal - FC Köln 3-1
Villarreal - Schalke 04 1-3
Villarreal - La Nucía 4-0
Villarreal - Bologna 4-3

Getafe crest

Getafe

Placering i sidste sæson: 5. plads
Træner: José Bordalás (siden september 2016)

Getafe møder op til sæsonen 2019/2020 uden nogen større rokader i hverken ledelse eller trup.
Sidste sæsons 5. plads kunne ligne en overpræstation målt ud fra budget, men det var ikke desto mindre ganske fortjent. Træner Bordalás fik i sidste sæson blot hærdet sin stil og stamme yderligere, således at holdet spillede endnu mere på rygraden end tidligere og med en fortsat indædt holdånd. Det var et hold uden stjerner, hvor motoren og omdrejningspunktet var selve stammen og den kollektive arbejdsånd krydret med en ekstem skarphed i felterne. Man havde nær kvalificeret sig til Champions League, men måtte til sidst 'nøjes' med en Europa League-plads.

Bordalás er fortsat ved roret i den nye sæson, og han har hele stammen at arbejde videre med, da ingen større ideal-startere har forladt skuden andet end backen Foulquier. Truppen er delvist styrket med tilgangen af den lille, hurtige og teknisk stærke offensive back og kant Cucurella og den store fysisk stærke højre back Nyom. Men overordnet set bør startopstillingen med en til to undtagelser ligne sig selv fra sidste sæson. 

Bordalás og Co. skal navigere i tre turneringer i sæsonen. Ligaen, Copa del Rey og Europa League, og netop det faktum kan måske have negative konsekvenser for holdet. Bordalás har aldrig været den store tilhænger af rotationer, og der vil derfor blive trukket store veksler på en stadig forholdsvis smal trup, som altså skal koncentrere sig om en ekstra turnering i den kommende sæson. Men som udgangspunkt ser Getafe på ny stærke ud, og så længe kræfterne og energien er tilstede, så bør de alene på baggrund af den ekstreme skarphed og det gode, sammentømrede kollektiv kunne blande sig i top 7 på ny. Defensiv sikkerhed, solid organisation og orden og super skarphed i felterne bliver igen Getafes kernedyder krydret med et til tider ekstremt fysisk spil.

Styrkeændring: Lettere styrket

Stil: Højt og intenst pres på hjemmebane. Super effektivt kontrafodbold på udebane, og egentlig også på hjemmebane, når først man er foran. Spiller næsten bedre uden bold end med bold.

Formodet idealopstilling: David Soria; Antunes, Djené, Cabrera, Nyom; Arambarri, Maksimovic, Portillo, Amath; Jorge Molina eller Ángel og Mata.

Nøglespillere: Forsvarsgeneralen Djené, den centrale midtbanedynamo Maksimovic og nærmest hele angrebstrioen Molina, Ángel og Mata. Det er deres skarphed i front, som tipper Getafes kampe til sejr. 

Transfers ind:
Maksimovic, central midt (opkøbt fra Valencia), Raúl Garcia, back (Girona), Jack Harper, angriber (Málaga), Enric Gallego, angriber (Huesca), Cucurella, venstre back og kant (Barcelona), Nyom, højre back (West Bromwich), Fajr, midt (Caen)

Transfers ud
Samu, midt, Foulquier, højre back Cristóforo, central midt, Shibasaki, midt (Deportivo), Chuli, midt

Træningskampe: 
Getafe - Portimonense 0-0
Getafe - Porto 1-2
Getafe - Rayo Majadahonda 3-0
Getafe - Sporting de Gijón 1-1
Getafe - Albacete 1-1
Getafe - Crotone 1-0
Getafe - Mallorca 0-0
Getafe - Atalanta 4-1

Real Betis crest

Real Betis

Placering i sidste sæson: 10. plads
Træner: Rubi (siden maj 2019)

Sidste sæson blev aldrig rigtigt god for Betis. Succesen lurede dog i både Europa League og Copa del Rey, hvor man avancerede fint og skabte håb for de ellers ganske krævende Betis-supportere. Med exit fra Europa League startede de første problemer dog, og med det samlede nederlag til Valencia i Copa del Rey-semifinalen faldt Betis helt sammen. Man havde sat næsen op efter en finale mod Barcelona på hjemmebanen Benito Villamarin. Træner Setién endte som en forhadt mand blandt supporterne, og de sidste runder af sæsonen skulle bare overståes.

Til den kommende sæson har man naturligvis skilt sig af med Setién. Hans alt for horisontale stil blev aldrig en succes, så man har skiftet Setién ud med den tidligere Espanyol-træner Rubi, der netop er Setiéns klare modsætning. Rubi vil frem ad banen og ser hellere direkte fodbold end for meget boldspil i kæderne.  

Trupmæssigt er der til den kommende sæson et par spørgsmål. Det mest presserende er i offensiven, hvor man har sagt farvel til både Sergio Leon, Alex Alegría og Jesé. Kun Juanmi er hentet ind fra Sociedad som eneste offensive signing, og derfor står man her få dage før sæsonpremieren med kun to angribere i truppen: Den unge Loren og så Juanmi. Det er alt for lidt, og der skal arbejdes hårdt på at få hentet mere offensivt skyts ind. Med tabet af venstre backen Junior har man ligeledes her mistet offensiv styrke, da Juniors raids op af flanken var en del af hele Betis' offensive pakke. Sidst men ikke mindst er tabet af den offfensive midt Lo Celso et kæmpe setback, da Lo Celso netop var en af de helt store profiler i sidste sæson.

Alt i alt ligner Betis et svækket mandskab til den kommende sæson, medmindre ledelsen får brugt nogle af de mange millioner, som blev hevet ind på Lo Celsos skifte til Tottenham. Betis nyder enorm lokal opbakning hjemme i Sevilla, men det er et krævende publikum, som aldrig har holdt sig tilbage fra højlydt at udtrykke sin utilfredshed på lægterne. Dette har i flere sæsoner skabt en tendens til et hjemmebane-kompleks for Betis. Det er alfa og omega, at man får en god start, så supporterne er i ryggen på holdet. Når det sker, er Benito Villamarin en sand heksekeddel for gæstende mandskaber.

Styrkeændring: Svækket

Stil: Med Rubi ved roret forventes et skifte henimod mere direkte fodbold med færre spilstationer end under Setién. 

Formodet idealopstilling: Joel Robles; Pedraza, Barta, Feddal, Francis; Carvalho, Guardado, Canales, Fekir; Juanmi og Loren

Nøglespillere: Forsvarsgeneralen Marc Bartra og den offensive midt Canales

Hold øje med: Den offensive midt Canales. Utallige store skader har ødelagt den teknisk stærke offensivspillers sæson over flere omgange. I sidste sæson vendte han tilbage og spillede sig op som en af de vigtigste elementer på Betis-hold, og han bør blot blive endnu mere interessant at følge i den kommende sæson.

Transfers ind:
Rubi, træner (Espanyol), Juanmi, angriber (Real Sociedad), Pedraza, venstre back (Villarreal), Dani Martín, målmand (Sporting), Nabil Fekir, central midt (Olympique de Lyon)

Transfers ud:
Quique Setién, træner, Jesé, angriber (retur til PSG efter endt lejeophold), Emerson, defensiv (Atletico MG), Sergio León, angriber (Levante), Álex Alegría, angriber (Mallorca), Aitor Ruibal (Leganés), Tosca (Gazisehir), Pau López, målmand (Roma), Brasanac, central midt (Osasuna), Inui, fløj (Eibar), Boudebouz, midt (Saint-Étienne), Junior, venstre back (Barcelona), Camarasa, central midt (Crystal Palace), Lo Celso, midt (Tottenham)

Træningskampe: 
Betis - Sheffield United 0-1
Betis - Porto 1-1
Betis - Portimonense 2-1
Betis - Querétaro 2-0 
Betis - Puebla 0-2
Betis - Raja Casablanca 1-0
Betis - Las Palmas 1-0
Betis - Deportivo 0-1

Real Sociedad crest

Real Sociedad

Placering i sidste sæson: 9. plads
Træner: Imanol Alguacil(siden december 2018)

Real Sociedad sluttede af på en hæderlig 9. plads i sidste sæson, men kun takket være hjælpen fra træner Imanol Alguacil som trådte til efter nytårsskiftet. Inden da havde Garitano kun formået at vinde fem kampe i den første halvsæson, men da Imanol tog over, fik Sociedad fremfor alt mere format, klart mere holdånd og kampgejst og en hel del mere orden. Imanol stod i spidsen for de resterende 26 officielle kampe frem til sommerpausen, og tabte kun sølle seks. Det hele startede ud med 2-0-sejren på Bernabéu over Real Madrid den 6. januar, og siden mistede man aldrig for alvor momentum. Med skiftet fra Garitano til Imanol forvandlede Sociedad sig til et hold med en mere særegen stil, hvor man under Garitano ofte formede sig en del efter den pågældende modstander. 

Træner Imanol har fået genvalg til den nye sæson, selvom det slet ikke var planen, at han skulle indsættes som permanent afløser for Garitano. Det gode run i 2019 har dog affødt en forlængelse, så holdet fortsætter, hvor det slap inden sommerferien. I den grad et positivt element, at holdet kan bygge videre på det arbejde, der allerede er blevet grundlagt.

Til den nye sæson har man formået at bevare stort set hele stammen fra sidste sæson. De største ændringer forekommer blandt angrebsreserverne. Man har sagt farvel til Jon Bautista, Juanmi og Sandro, men har istedet hevet Gironas vigtige hængende angriber Portu ind sammen med norske Ødegaard. Det potentielt set største problem til den nye sæson er manglen på ‘fødte’ angribere. Klubben har holdt fast i topscorer Willian José, men der mangler en seriøs afløser på bænken til den centrale plads i angrebet. Det kan blive et problem, hvis Willian José bliver skadet, og man ikke har fået signet den rette back up. 

Forsvar og midtbane ser stort set intakt ud. Kun tabet af backen Theo er nævneværdigt. Udover ham er forsvaret bevaret tillige med hele midtbanekæden. Og der forventes ingen større udskiftninger i stammen her.

Sociedad ligner et midterhold i den kommende sæson, og at gentage sidste sæsons 9. plads er ikke en umulighed. Dog skal man helst gå fri af for mange større skader i den offensive kæde, for man har især levet højt på Wilian Josés målnæse. Den nye offensiv, Portu, scorer også mål, men er på ingen måde en ‘født’ central angriber, og vil helt sikkert blive brugt, præcist som han blev brugt i Girona. Som den perfekte makker til den centrale target man; i sidste sæson var det Stuani, nu hedder han så bare Willian José. 

Sidst men ikke mindst skal Sociedad have dæmmet op for dødbolds-svagheden i eget felt. Man var rystende svage på standard-situationer i eget felt i sidste sæson, og det er netop et af træner Imanols største fokuspunkter.

Styrkeændring: Status quo

Stil: Offensivt presfodbold. Imanol ser gerne at man har bolden, men der skal ikke spilles for meget horisontalt. Man vil møde modstanderen højt oppe på banen og forsøge at vinde boldbesiddelsen, og man spiller generelt med et højt, intenst pres.  

Formodet idealopstilling: Moyá; Aihen Muñoz, Llorente, Elustondo, Zaldua; Zurutuza, Illarramendi, Merino; Oyarzabal, Portu og Willian José.

Nøglespillere: Den centrale midtbanedynamo Illarramendi og den altoverskyggende offensive profil Willian José.

Hold øje med: Venstrebacken Aihen Muñoz kan gå en stor sæson i møde. Den 21 årige hjemmeavlede back er publikums klare førstevalg til at overtage pladsen fra Theo. Han viste fine takter som indskifter i sidste sæson og kan for alvor få sit gennembrud i den kommende sæson. Supporterne elsker ham. 

Transfers ind:
Modibo Sagnan, centerforsvarer (Lens), Remiro, målmand (Athletic), Alexander Isak, angriber (Willem II), Portu, offensiv midt (Girona), Odegaard, fløj (Real Madrid, lejeaftale)

Transfers ud:
Theo, back (Real Madrid efter endt lejeophold), Sandro, angriber (Everton efter endt lejeophold), Juanmi, angriber (Betis), Jon Bautista, angruber (KAS Eupen), Guridi, Merquelanz (Mirandés), Héctor Moreno, centerforsvarer (Al-Gharafa SC)

Træningskampe: 
Real Sociedad - Lagun Onak 5-0
Real Sociedad - Racing de Santander 0-1
Real Sociedad - Nottingham Forest 2-2
Real Sociedad - Millwall FC 3-3
Real Sociedad - Alavés 1-0
Real Sociedad - Watford 1-2
Real Sociedad - Osasuna 2-0
Real Sociedad - Eibar 1-2