Sidste sæson vandt Manchester City mesterskabet med blot et enkelt point ned til Liverpool, i en sæson hvor de to mandskaber løb fra alt og alle lige fra start. Får vi en gentagelse i år? Premier League-ekspert Thomas Schyth vil i denne optakt levere svar og spilforslag til den kommende sæson. Dette er første af to dele, og her vil de hold, der kan forventes at ende i den sjove del af tabellen, komme under lup.

Er der overhovedet nogen klubber, der kan true Manchester City og Liverpools dominans? Kan nogen få dem ned på jorden, og hvad vil der ske i den øvrige del af ligaen?

BetXperts ekspert i engelsk fodbold, Thomas Schyth, har taget Premier League under kærlig hånd og fundet intet mindre end 10 spilforslag til de øverste 10 klubber i denne omfattende optakt. 

Odds på Premier League hos Danske Spil her

Samtidig klæder han dig på til endnu en storslået sæson i, hvad mange betragter som verdens mest underholdende fodboldliga. Enjoy!

Premier League 2019/2020 Odds og spilforslag

Premier League er ofte spændende og til tider uforudsigelig, hvilket både gælder tabelplaceringerne og de enkelte kampe. Denne optakt vil forhåbentlig gøre det nemmere at vurdere, om der er værdi i oddsene dels nu og dels i de kommende måneder.

I optakten vil der blive analyseret en række holdinformationer (inkl transfers og deres betydning) samt listet nogle interessante odds: For førsterunde-kampene samt for Vinder, Tabelplaceringer og Nedrykning. Krydret hér og dér med nogle spiltanker og måske ligefrem -forslag.

Kom meget gerne med kommentarer og spørgsmål. Og korrektioner - der skal nok være nogle fejl.

Dette er første halvdel af den store sæsonoptakt til Premier League. I den gennemgår jeg de 10 mandskaber, som jeg forventer ender øverst i tabellen. I anden halvdel vil jeg gennemgå de ti mandskaber, der kan forventes at få en svær sæson. 

Lad os begynde med at se på vinderoddsene sat op efter den powerranking, jeg mener holdene har inden sæsonstart. 

Premier League 2019/2020 vinder

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 1,50
Liverpool 3,75
Tottenham 21,00
Manchester United 41,00
Chelsea 46,00
Arsenal 67,00
Leicester 301,00
Everton 251,00
Wolverhampton 251,00
West Ham 501,00

Odds er blevet opdateret den 5. august klokken 13:30. Bemærk, at det er muligt at finde højere odds på enkelte hold hos Betfairs Spillebørs.

Ugedebatter

I løbet af den kommende sæson vil jeg - udover en masse spilforslag - også levere en ugentlig debat/optakt til samtlige af rundens kampe i Premier League i samme stil som sidste sæson. Dette for at give et overblik og evt. debatoplæg til samtlige kampe og give bud på en række odds, der måske kan indeholde værdi, men hvor jeg ikke er så overbevist, at det udløser en decideret tipanalyse.

Bemærk desuden, at transfervinduet er åbent til og med 9. august, og at meget derfor kan nå at ændre sig. I takt med ændringerne opdateres artiklen; hold øje med den tilknyttede forumtråd, der vil annoncere de vigtigste af disse opdateringer.

Manchester City

Hjemmebane: Etihad Stadium

Træner: Josep Guardiola (Juni 2016)

Sidste sæson: 1

Man City er forsvarende mestre for anden gang i træk og ser ud til at have brugt transfermarkedet efter devisen "If it ain't broken, don't fix it". De har ikke ændret det store  på holdet, men blot forstærket sig en lille smule. Det ligner bestemt holdet med den stærkeste og bredeste trup, men er det nok til at vinde ligaen for tredje gang i træk?

Sidste sæson
City endte som mestre for anden sæson i træk, efter de fik imponerende 98 points i sæsonen. Det blev dog tættere, end hvad man kunne forvente med det antal points, idet Liverpool hentede 97 points. 

I England gik de desuden hen og vandt begge cup turneringer, så alt i alt var det en meget flot sæson.

Endnu engang endte Man City dog med at skuffe i Champions League, og med det spillermateriale og den økonomi de har til rådighed, vil de derfor forventeligt forsøge at sætte ekstra meget fokus på den turnering i den kommende sæson. 

Preseason
City har haft en fin preseason, hvor de har promoveret sig i Asien og vundet tre af fire kampe. Guardiola har desuden formået at spille langt de fleste stjerner i form med masser spilletid, omend man har været uden Jesus, Aguero og Ederson, der alle har haft forlænget ferie efter landsholdsfodbold i pausen. De tre spillere kommer derfor måske til sæsonstart uden den helt optimale rytme med holdet. 

Man City kan desuden starte sæsonen positivt, da de i Community Shield hentede sæsonens første trofæ ved at slå Liverpool i straffesparkskonkurrence. De var klart bedst af de to hold i starten af kampen, men det blev mere lige senere - bl.a. med flere træværksforsøg fra Liverpool.

Forventninger til sæsonen
Med Citys trup og økonomi er forventningen uden tvivl, at de vinder Premier League, og de vil formentlig ende som ganske pæne favoritter til sejren i samtlige turneringer, de spiller. 

Bud på idealopstilling
4-3-3: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Aguero, Sterling

Spillestil
Man City spiller med en ganske høj grad af boldbesiddelse. Dette benytter de til at spille med fart, når de skal åbne modstandere, og til at spille langsomt på bolden og på den måde trække tiden, når de skal forsvare en føring. 

City er gode på bolden og dødbringende i kontraer, så det kan være svært at ramme dem. Ind imellem har de dog vist svaghedstegn mod hold, der tør presse dem højt og aggressivt - og selvom det kan ende med at blive straffet grusomt, så kan det også ende med at stresse City-spillerne nok til, at man kan få nogle fine chancer. De fleste hold vil i hvert fald være fortabt, hvis de stiller sig defensivt og håber at kunne forsvare sig til 0-0. 

Bud på straffeskytte
Sergio Aguero

Nøglespillere/hold øje med
De Bruyne, Silva og Silva: Midtbanetrekløveret her skal stå for den kreative del af det offensive spil og har afgørende betydning mod defensive mandskaber. Holdet kan godt undvære en af de tre, til nøds kan de klare sig uden to, men med alle tre væk viser holdet ofte offensive svaghedstegn. 

Vigtigste transfers ind 
Rodri - defensiv midtbanespiller fra Atletico Madrid‌ - indskifter/reserve

Angeliño - venstreback fra PSV - reserve

Vigtigste transfers ud
Vincent Kompany - forsvarsspillere - reserve

Fabian Delph - midtbanespiller - reserve

Transferbetydning
Man City har forsøgt at styrke sig på den eneste position, hvor de vel var en smule tyndt besat - nemlig på den defensive midtbane. Rodri passer godt ind på holdet med styrke i det boldbesiddende spil, og han bør kunne blive en fin succes i klubben, når han har haft tid til at vende sig til spillestil og liga. Derudover har de hentet en reserve til backen, hvor Mendy aldrig slog til grundet skader, og alt i alt ser de styrkede ud i bredden, på et hold der i forvejen havde meget få svagheder. 

Generelle oddstanker til sæsonen
Manchester City er kæmpe favoritter i samtlige kampe, de går ind til i sæsonen. Det er dog en lang sæson, hvor man har fokus på flere turneringer (bl. a. Champions League), så hold øje med kampe, hvor City er uden De Bruyne, og/eller begge Silva'er.

Selvom City har en bred trup, er man ofte svækket på kreativiteten uden nævnte spillere. I disse kampe kan det derfor særligt være værd at holde øje med odds for underspil.

West Ham - Man City: Man City -1,5 til odds 1,77 hos Nordicbet

I preseason stillede City et reservehold mod West Hams bedste opstilling og vandt alligevel 4-1. I det lignende opgør sidste sæson vandt Man City overbevisende 4-0, i en kamp hvor oddset for linjen her lukkede i 1,65.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Man City ubesejrede på hjemmebane i sæsonen til odds 5,00 hos Bet365

Bet365 ligger lidt højere end de øvrige bookmakere der udbyder dette odds. De to seneste sæsoner har The Shark Team blot tabt 2 hjemmekampe (1 i hver sæson), men ser generelt nærmest urørlige ud på Etihad. Denne sæson er holdet desuden styrket i bredden og bør næppe forveente så mange skader og fravær som sidste sæson - hvor de vandt samtlige hjemmekampe undtagen den ene de uheldigt tabte.

  

Liverpool crest

Liverpool

Hjemmebane: Anfield

Træner: Jürgen Klopp (Oktober 2015)

Sidste sæson: 2

Liverpool gjorde alt, hvad man kunne forvente af dem - og mere til - i sidste sæson, men alligevel endte 97 points med ikke at være nok til at sikre mesterskabet, da Man City leverede et enkelt point mere. Med en CL-sejr i bagagen vil de dog forventeligt sætte alt ind på at overhale Manchester-dominansen i ligaen denne sæson. 

Sidste sæson
Liverpool endte som nævnt skuffende som nr. 2 i ligaen. Ikke skuffende pga. de ikke hentede nok points, men skuffende på den måde, at en vanvittig flot præstation ikke var nok. Til gengæld lykkedes det at hente Champions League-trofæet til klubben, hvilket delvist kan tilskrives, at de fuldstændig ignorerede de hjemlige cup-turneringer. 

Preseason
Liverpool har spillet hele syv venskabskampe denne sæson med blandede resultater, idet de blot har vundet tre. Det har dog været kendetegnende for preseason, at de har manglet det offensive trekløver Mane, Salah og Firmino, samt keeper Alison, der alle har været afsted med landsholdet henover sommeren. 

Som nævnt under afsnittet om City tabte Liverpool Community Shield i sæsonens sidste "træningskamp". Holdet lignede slet ikke sig selv defensivt i starten af kampen, men senere kom de bedre med.

Forventninger til sæsonen
Liverpool var lige ved og næsten sidste sæson, og den klare forventning til denne sæson er derfor, at de henter mesterskabet - eller i hvert fald endnu engang giver Man City kamp til stregen. 

Bud på idealopstilling
4-3-3: Alisson - Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mane

Spillestil
Liverpool spiller meget boldbesiddende og placerer et højt pres på modstanderne, når de ikke selv har bolden. Holdets farligste våben er deres lynhurtige offensiv, som dog kan have en smule svært ved at åbne meget kompakte defensiver.

Bud på straffeskytte
Mohamed Salah

Nøglespillere/hold øje med
Virgil Van Dijk: Liverpool har i mange sæsoner lidt af en svag defensiv, men på den front virker de nærmest uovervindelig, når de har generalen Van Dijk på banen. Med ham er man enormt solide - uden ham er man ganske ustabile. 

Vigtigste transfers ind 
Ingen

Vigtigste transfers ud
Daniel Sturridge - angriber - reserve

Transferbetydning
Liverpool har - indtil videre - vurderet, at truppen, styrken og bredden på holdet er fin, og de har derfor ikke hentet nævneværdige spillere til klubben. 

Generelle oddstanker til sæsonen
Liverpool har ry for at være et enormt offensivt og aggressivt mandskab, der scorer et hav af mål. De scorede da også næstflest mål af alle hold i ligaen sidste sæson, men det skyldtes i høj grad også, at de  overpræsterede ift. xG - faktisk var de det mandskab, der i offensivt xG overpræsterede mest af alle hold i ligaen.

Liverpool har generelt tillagt sig en mere tålmodig stil end i de første år under Klopp, og man kan derfor med rette kigge på underspil i den kommende sæson. 

Liverpool får under 86 points til odds 2,00 hos Bet365

Liverpool hentede en enorm mængde points i sidste sæson, men det skyldtes bl.a., at de overpræsterede, i forhold til hvad de reelt skabte chancer til. De ligner bestemt det næststærkeste mandskab i ligaen, men mindre end sidste sæson kan også gøre det - og stadigvæk give en flot placering.

Tottenham crest

Tottenham

Hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium

Træner: Mauricio Pochettino (Juni 2014)

Sidste sæson: 4

Tottenham havde flere elementer, der talte imod dem i sidste sæson, men klarede sig alligevel acceptabelt. I denne sæson skal holdet hjælpes af en stærk hjemmebane og solide indkøb, og det skal gerne føre til et trofæ - men er der allerede uro i kulissen? 

Sidste sæson
Tottenham endte en smule skuffede efter sidste sæson, hvor de længe lignede eneste udfordrer til City og Liverpool i mesterskabskampen, men hvor de gik helt i stå mod slutningen og kun lige endte i top 4. At holdet så endte med at tabe Champions League-finalen var en stor mavepuster, og de skal nu forsøge at løfte sig til den kommende sæson. 

Preseason
Tottenham har haft en stærk preseason, hvor resultaterne ikke har været de vigtigste, men hvor de har haft hele holdet i aktion fra start, og det har givet mulighed for at spille alle i form og rytme. 

Man har hentet en eftertragtet spiller i Ndombele til midtbanen, men alligevel har manager Poch været meget kortluntet i sine seneste pressekonferencer i preseason, hvilket nogen spekulerer i kan være, fordi han endnu engang ikke har fået signifikante nye signings. 

Forventninger til sæsonen
Tottenham har store forventninger om at udgøre en seriøs trussel til mesterskabet denne sæson. 

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Lloris - Walter-Peters/Foyth, Alderweireld, Vertonghen, Rose/Davies - Winks, Ndombele - Lucas, Eriksen, Son - Kane

Spillestil
Tottenham foretrækker en boldbesiddende spillestil, hvor de leverer et højt og aggressivt pres, og på den måde besværliggør det for modstanderne at have tid på bolden.

Spurs kan til tider være sårbare overfor omstillinger og har ofte svært ved at åbne meget kompakte mandskaber. 

Bud på straffeskytte
Harry Kane

Nøglespillere/hold øje med
Harry Kane: Tottenhams talisman og topscorer gennem de seneste sæsoner har en kæmpe betydning for holdet - både mentalt og i forhold til den store mængde mål, han står for. Han har leveret flot i preseason, og det giver forhåbninger om, at man kan starte virkelig stærkt i den kommende sæson. 

Vigtigste transfers ind 
Tanguy Ndombele - midtbanespiller fra Lyon - starter

Vigtigste transfers ud
Kieran Trippier - Højre back - fast

Fernando Llorente - angriber - reserve

Vincent Janssen - angriber - reserve

Transferbetydning
Tottenham er sæsonstartet transfervinduet solidt ud med at købe en decideret klassespiller, der passer fremragende ind i spillestilen.

Sidste sæson købte klubben dog ikke en eneste spiller, og med salg af vigtige Trippier står de ganske sårbart på flere positioner, hvis ikke de får hentet noget mere bredde. 

Generelle oddstanker til sæsonen
Tottenham leverer ofte en enormt hård fysisk træning i forsæsonen under Pochettino, hvilket giver holdet en fordel mod slutningen af kampe og ofte også fører til, at de er rigtig stærke i det pressede jule- og nytårsprogram, hvor kampene kommer tæt efter hinanden. 

Hold derfor øje med odds på Tottenham i december-kampene, ligesom der kan åbne sig nogle fine livespil på holdet i anden halvleg af tætte kampe.

Tottenham bliver bedste London-klub til odds 2,20 hos Unibet

De eneste seriøse bejlere til denne titel er Arsenal og Chelsea, der begge virker til at være et lille stykke efter Spurs denne sæson. Tottenham lignede det meste af sidste sæson det stærkeste af de tre mandskaber på trods af ulemper som manglende hjemmebane og transfers. Det er ordnet til denne sæson, så de bør være endnu bedre rustede til at ende højt i tabellen.

Man Utd crest

Manchester United

Hjemmebane: Old Trafford

Træner: Ole Gunnar Solskjær (December 2018)

Sidste sæson: 6

Efter en tumultarisk sidste sæson er det nu tid for klublegenden Solskjær at bygge holdet op om sin egen stil og klubbens DNA, og det skal bringe en stor sæson til den røde del af Manchester. I transfervinduet er United som altid sat i forbindelse med stort set samtlige topspillere på planeten, hvis man skal følge rygterne, og selvom de har hentet spændende folk i Wan-Bissaka, Maguire og James, så vil supportere hige efter en decideret stjerne. 

Sidste sæson
Man Utd gik ind til sidste sæson som vicemestre, men kunne slet ikke få tingene til at fungere under den kontroversielle Mourinho. Det betød, at man hentede klublegenden Solskjær i Norge, der gjorde det så fremragende som midlertidig manager, at han endte med at få posten på en permanent kontrakt. 

Efter en fremragende start gik holdet dog lidt i stå igen - træerne voksede ikke ind i himlen, og samlet set må klubben være skuffede over at ende som nummer seks uden et eneste trofæ.

Preseason
Manchester United kunne nærmest ikke have haft en bedre preseason. 

De har spillet fem kampe og vundet dem alle - men nok så vigtigt har de haft stort set samtlige spillere til rådighed, så Solskjær har kunne flette dem godt ind i stilen og få dem spillet i form og rytme. 

Forventninger til sæsonen
Manchester United er så stor en klub, at de altid forventer at spille med i toppen og vinde trofæer. En komplet revolution, der skyder dem fra nr. 6 til mesterskabet, er nok urealistisk, men forventningerne vil helt sikkert være, at de ender i top 4. 

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: De Gea - Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw - Matic, Pogba - Lingard, James, Martial - Rashford

Spillestil
Med Solskjær ved roret vil Man Utd gerne spille offensivt og boldbesiddende. Det hjælper en type som nye James dem med, på et mandskab hvor folk som Rashford og Martial i offensiven ellers er bedst, når man spiller med hurtige omstillinger.

Holdet kan bestemt have tendens til at være sårbare overfor modstandere, der står dybt og kompakt og satser på omstillinger, da man kan have problemer med at få nok kreativitet ind i spillet til at åbne disse. 

Bud på straffeskytte
Paul Pogba

Nøglespillere/hold øje med
Daniel James: James er nyindkøbt, og selvom han kommer fra den 2. bedste række, ligner han manden, der skal løfte Man Utd's kreative niveau. Han ligger offensivt, behandler bolden godt og ser afleveringer, der kan åbne kompakte mandskaber. Det er noget, holdet har manglet i sidste sæson, så han kan blive af afgørende betydning for deres succes eller fiasko denne sæson. 

David De Gea: Når keeper De Gea spiller til sit sædvanlige topniveau, så overpræsterer Man Utd og ender som nummer 2 i ligaen (forrige sæson), og når han spiller under sit vanvittige topniveau, ender de som nr. 6 (sidste sæson). 

Helt så enkelt kan det selvfølgelig ikke sættes op, men spanierens evne til at sætte en mur op i buret kan afgøre fodboldkampe. 

Vigtigste transfers ind 
Aaron Wan-Bissaka - højre back fra Crystal Palace - starter

Daniel James - offensiv midtbanespiller fra Swansea - starter

Harry Maguire - midterforsvar fra Leicester - fast

Vigtigste transfers ud
Ander Herrera - central midtbane - starter/reserve

Antonio Valencia - højre back - reserve

Transferbetydning
Man Utd har forstærket sig på væsentlige positioner hvor de manglede. James bidrager med kreativitet, man har manglet i mange kampe, og Wan-Bissaka giver en enorm defensiv stabilitet mod de bedste kantspillere i ligaen. Det er dog alligevel lidt et sats med 2 spillere, der begge blot er 21 år. 

Maguire ligner et godt køb til forsvaret, hvor der ofte har manglet en ledertype - og det er en rolle, han er vant til at tage i Leicester.

Vær opmærksom på, at der i skrivende stund er stærke rygter om en byttehandel med Juventus, der sender Lukaku til Italien, og Dybala til De Røde Djævle. 

Generelle oddstanker til sæsonen
I forhold til odds på Manchester United, er det interessant, at markedet inden sæsonstart har dem som sjettebedste hold ift. powerranking, mens jeg har dem som fjerdebedste hold. Dvs. at markedet - i hvert fald i starten - vil have en smule højere odds på De Røde Djævle, end jeg generelt vil vurdere, de skal have.

Tror man ligesom jeg, at markedet undervurderer Man Utd, kan man således forventeligt fange god værdi - selvom man selvfølgelig altid gør klogt i at have respekt for markedets vurdering.

Man kan - hvis man har hang til specialspil - desuden holde øje med odds på frispark imod holdet generelt og Daniel James i særdeleshed - da han har en evne til at tiltrække sig mange frispark med sine rappe fødder. 

Alternativt kan man holde øje med odds på Man Utd-sejre i begyndelsen af sæsonen, da de måske kan få en god start, ovenpå en solid preseason. 

Man Utd - Chelsea: 1 til odds 2,27 hos Nordicbet

Man Utd har haft en rigtig god preseason, og Chelsea kan få brug for lidt tid til for alvor at vænne sig til Lampards ideer. I trupstyrke på førsteholdet ser de to hold meget lige ud, og dermed kan det være hjemmebanefordelen, der bliver afgørende.

Chelsea crest

Chelsea

Hjemmebane: Stamford Bridge

Træner: Frank Lampard (Juli 2019)

Sidste sæson: 3

Efter en periode med italienske trænere med meget forskellig stil går Chelsea i denne sæson tilbage til de britiske dyder med klubikonet Frank Lampard i spidsen for holdet. Kan han bringe positiv stemning tilbage til London-klubben, eller er det for stort et tab, at superstjernen Hazard efter flere sæsoners spekulationer endelig fik sit skifte til drømmeklubben Real Madrid? Samtidig har klubben en udfordring i, at de er blevet dømt til ikke at må købe spillere, så der bliver næppe meget fornyelse på holdet.

Sidste sæson
Chelsea havde en lidt speciel sidste sæson. De startede med masser positivitet og glædede sig over at have hentet Napolis angrebsivrige manager Sarri. Den temperamentsfulde manager rendte dog i problemer med et stærkt omklædningsrum, der ikke altid gjorde, som han ønskede, og med svingende resultater blev han flere gange rygtet fyret.

Alligevel endte Chelsea på en yderst acceptabel 3. plads i ligaen og med et Europa League-trofæ, men på trods af den resultatmæssigt generelt fine sæson, var det ikke nok til, at parterne syntes, Sarri skulle blive i London endnu en sæson. 

Preseason
Chelsea har umiddelbart haft en fin preseason, hvor de har haft de fleste stjerner til rådighed stort set i alle kampe, og hvor de har hentet fire sejre ud af de seks kampe, de har spillet. Særligt en sejr over mægtige Barcelona ser flot ud på papiret, men det vigtigste har været at vænne holdet til Lampards spillestil. 

Forventninger til sæsonen
Selv med en ny træner og en solgt stjerne vil forventningerne til storklubben altid være at spille med i toppen af ligaen, og hvis man ikke ender i den eftertragtede top 4, vil det blive set som en skuffelse. 

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Kepa - Azilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho - Willian, Barkley, Pulisic - Giroud/Abraham

Spillestil
Lampard er som udgangspunkt en offensivt indstillet manager, og man kan derfor forvente, at Chelsea vil forsøge at spille med højt tempo og højt pres og være meget i boldbesiddelse. Under Lampard bør man dog også forvente, at holdet vil være en smule mere direkte i deres spil end under Sarri og også mere defensivt stabile i organisationen med to defensive, centrale midtbanespillere.

Bud på straffeskytte
Willian

Nøglespillere/hold øje med
Pulisic: Amerikaneren skal udfylde hullet efter Eden Hazard på venstrekanten, hvilket bestemt ikke bliver en nem opgave. I flere perioder af de sidste sæsoner har Hazard været en en-mands-hær for klubben, og selvom Pulisic har mange store kvaliteter, er han ikke helt på niveau med belgieren. Det er med andre ord en stor opgave, han skal løfte, og det kan blive afgørende for holdets succes, at han lykkes med det.

Kante: Sidste sæson under Sarri blev Kante i manges øjne (mine inklusiv) benyttet i en forkert rolle. Under Lampard bliver han rykket tilbage til sin vante position som defensiv midtbane, og her har han før vist sig som verdens bedste. Med ham tilbage som arbejdsbi foran forsvaret kan offensivspillerne få mere ro til at tænke fremad, og det kan skabe grobund for succes på holdet.

Vigtigste transfers ind 
Christian Pulisic - offensiv wing fra Dortmund - fast

Tammy Abraham - angriber tilbage fra leje i Aston Villa - reserve/fast

Mason Mount - midtbanespiller tilbage fra leje i Derby - reserve

Timeoué Bakayoko - midtbanespiller tilbage fra leje i AC Milan - reserve

Michy Batshuayi - angriber tilbage fra leje i Crystal Palace - reserve

Kenedy - wing tilbage fra leje i Newcastle - reserve

Kurt Zouma - Midterforsvarer tilbage fra leje i Everton - reserve

Vigtigste transfers ud
Eden Hazard - offensiv wing - fast stjerne og topscorer.

Gonzalo Higuain - angriber - fast/reserve

Transferbetydning
Chelsea er under transferembargo, hvilket betyder, at de ikke må købe spillere. Alligevel er de gået med til at sælge den offensive stjerne Hazard til hans drømmeklub Real Madrid, og så håber de, at Pulisic kan udfylde hans sko. Pulisic blev købt allerede i sidste sæson, men med aftalt skifte fra denne sæson, så derfor har de fået tilgang af ham, selvom de ikke må købe nye spillere.

Af samme grund er det vigtigt for Chelsea, at de har haft rigtig mange dygtige spillere udlejet til forskellige klubber, som nu kommer tilbage og kan hjælpe med bredden på holdet.

Generelle oddstanker til sæsonen
Chelsea havde sidste sæson ry for at være enormt offensive under Sarri, men lukkede faktisk tredjefærrest mål ind i ligaen. Nu er man forventeligt endnu mere solide defensivt under ny manager, og det kan føre til mange kampe uden målfest. Det kan derfor være en idé at holde øje med oddsene for underspil - måske særligt i starten af sæsonen, indtil markedet opfanger spillestilen hos holdet.

Willian bliver Chelseas topscorer i ligaen til odds 21,00 hos Betfair Sportsbook

Hazard er forsvundet fra Chelsea, og den nye manager Lampard har givet Willian trøje nr. 10. Det er et stort nummer at skulle bære, og det ligner en indikation, på at Willian kan blive en afgørende spiller i Lampards offensiv.

Der er mange angribere på holdet, der kan dele spilleminutter, så hvis Willian kan finde spilleglæde, få tiltro af træneren og operere i en fri rolle, bør han kunne få en stor sæson. Han er desuden solidt i spil som frisparksskytte og måske også til straffespark, der kan give et par ekstra mål.

Læs den fulde ekspertanalyse her

Arsenal Crest

Arsenal

Hjemmebane: Emirates Stadium

Træner: Unai Emery (Maj 2018)

Sidste sæson: 5

Arsenal har i løbet af transfervinduet hentet nogle solide spillere til holdet og kan med fordel håbe, at de i denne sæson ikke bliver så hårdt ramt af skader som i sidste. Emery har haft en hel sæson til at indføre sine ideer på holdet, og det kan måske give klubben et lille skub, så de i denne sæson rammer top 4,som de blot var et enkelt point fra senest.

Sidste sæson
Arsenal havde en særdeles svingende sæson senest, hvor både de positive og negative resultater kom rigtig meget i stimer. De endte lidt skuffende som nr. 5 i ligaen, men blot et point fra den eftertragtede top 4, og to points fra tredjepladsen. Det er som udgangspunkt godkendt, da de ligeledes gik i Europa League-finalen, men eftersom de tabte den, endte holdet uden trofæer - og med endnu en sæson uden Champions League.

Preseason
Arsenal har spillet en del træningskampe op til den nye sæson og faktisk gjort det rigtig pænt mod fornuftige modstandere. De har desuden haft det meste af førsteholdet samlet til hele forsæsonen, så det har skabt en god grobund, for at de kan starte den nye sæson godt ud.

Holdet har spillet syv kampe, vundet tre og spillet to uafgjort, hvilket bestemt ikke er skidt mod modstandere som Real Madrid, Barcelona, Bayern München og Lyon.

En ikke-sportslig situation, der har skabt rigtig meget omtale i Arsenal i preseason, har været, at Kolasinac og Özil var ude at køre en tur, hvor de blev stoppet af nogle bevæbnede mænd på scootere, der ville røve Özil. Kolasinac sprang ud af bilen og angreb forbryderne, der endte med at stikke af. Det har givet Kolasinac heltestatus blandt klubbens fans - og måske ikke helt så meget streetcredit til Özil, der kørte væk i bilen da Kolasinac steg ud, og dermed lod sin holdkammerat være alene med røverne. Begge spillere slap uden skrammer eller skader.

Forventninger til sæsonen
Top 4 er det store mål for klubben, der efterhånden længes efter at komme tilbage i Champions League.

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Leno - Bellerin, Sokratis, Mustafi, Kolasinac - Torreira, Xhaka - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette

Spillestil
Arsenal vil som udgangspunkt gerne være boldbesiddende og kreative i deres angrebsspil, men kan have det svært med den stil, da de har mange rigtig hurtige angribere, men knap så mange kreative spillere. Mod slutningen af sidste sæson forsøgte man sig med en mere defensiv spillestil i flere kampe, hvilket ikke umiddelbart gav pote, så man må forvente de går tilbage til den højtpressende, offensive tilgang, Emery normalt foretrækker.

Bud på straffeskytte
Aubameyang

Nøglespillere/hold øje med
Mesut Özil: Arsenal manglede i flere kampe sidste sæson kreativitet i offensiven, og når han er i spillehumør, er Özil garant for netop dette. Der var dog flere problemer i den forgangne sæson mellem ham og manageren, men hvis de er løst nu, kan Arsenal blive en stærk udfordrer til top 4, da han vil kunne åbne nogle af de kompakte mandskaber man kommer til at møde.

Vigtigste transfers ind 
Nicolas Pepe - offensivspiller fra Lille - fast

Dani Ceballos - midtbanespiller lejet i Real Madrid - reserve

Callum Chambers - forsvarsspiller tilbage fra leje - reserve

William Saliba - ung forsvarsspiller fra St. Etienne - (Lejet tilbage til St. Etienne denne sæson).

Vigtigste transfers ud
Aaron Ramsey - midtbanespiller - fast

Transferbetydning
Arsenal er ikke gået af med nogle spillere udover Ramsey, som man i lang tid har vidst ville forlade klubben. Det ser dog ud, som om de også mister anfører Koscielny, der nægtede at deltage i preseason-turen i Asien, fordi han gerne vil skifte klub. De er efter sigende i øjeblikket i snak med franske klubber om en transfer, så ham skal man ikke forvente på holdet, når sæsonen starter. Holdet ser til gengæld styrket ud af indkøb - særligt offensivt - og det har også manglet med det offensive output i sidste sæson - selvom man faktisk nu er oppe på rigtig mange dygtige spillere.

Generelle oddstanker til sæsonen
Inden sæsonstart vurderer toneangivende, licensløs bookmaker Arsenal til at være en lille my stærkere end Chelsea og Man Utd, hvilket jeg ikke synes er retvisende for det niveau, de generelt har udvist, og de transfers, de har lavet. Det er derfor ikke utænkeligt, at Arsenal - især i starten af sæsonen - vil blive overvurderet af markedet, set i forhold til min vurdering.

Man kan desuden holde øje med mållinjer, da Arsenal overpræsterede defensivt i sidste sæson, i forhold til de chancer de indkasserede, og således kan man med rette forvente, at der kommer flere mål imod dem denne sæson, hvor de - i hvert fald i skrivende stund - ikke har forstærket sig på transfermarkedet.

Arsenal indkasserer mere end 51,5 mål i sæsonen til 1,85 hos Unibet

Arsenal indkasserede i sidste sæson 51 mål, men ift. xG burde de have indkasseret 57. De havde ganske vidst et meget skadet forsvar, men de har ikke forstærket sig i defensiven til denne sæson, og det kan sagtens komme til at koste holdet med de usikre forsvarsspillere holdet har til rådighed.

Leicester crest

Leicester

Hjemmebane: King Power Stadium

Træner: Brendan Rodgers (Februar 2019)

Sidste sæson: 9

Leicester skiftede i slutningen af sidste sæson til manager Rodgers, der straks forbedrede spillet på banen. Holdet har haft det svært i perioden efter deres sensationelle mesterskab, og sidste sæson mistede de tragisk ejeren. Nu er der imidlertid igen positivitet omkring klubben, der tilmed har fået en økonomisk indsprøjtning, da Maguire blev gjort til verdens dyreste forsvarsspiller af Man Utd.

Sidste sæson
Leicester startede sidste sæson ganske skidt, og selvom manager Puel gerne ville have holdet til at spille boldbesiddende, var det tydeligt, at de ikke var komfortable med det langsommere tempo, det skabte. Brendan Rodgers kom til i februar og fortsatte stilen med at ville have bolden meget, men fik samtidig flere overlaps, mere tempo og mere direkte afleveringer blandet ind i spillet, der straks så markant bedre ud.

Preseason
Leicester har haft en resultatmæssig fin preseason, med fem sejre i seks kampe. Modstanderne har dog heller ikke været af overvældende klasse, men det har været særdeles positivt for holdet, at man har haft alle spillere til rådighed, så Rodgers virkelig har kunnet få dem til at arbejde med hans ideer fra start.

Forventninger til sæsonen
Der er masser af positivitet i Leicester, der giver holdet en forhåbning om, at man kan være "Best of the rest" - dvs. det bedste hold udenfor top 6. Den klare målsætning er i hvert fald, at holdet skal ende sikkert i den øverste halvdel af tabellen.

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Schmeichel - Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell - Choudhury, Tielemans - Albrighton, Maddison, Ayoze - Vardy

Spillestil
Leicester vil under Rodgers gerne spille boldbesiddende, men uden at være for tålmodige. De forsøger derfor at holde højt tempo i bolden, hvilket nogle gange fører til lidt lette boldtab, men som samtidig kan være med til at rykke modstandernes forsvar. Man kigger oftest fremad, når man afleverer, og det betyder, at holdet stadig spiller på dødbringende omstillinger med de hurtige kontrasspillere, Vardy og Ayoze. 

Bud på straffeskytte
Jamie Vardy

Nøglespillere/hold øje med
Youri Tielemans: Den unge belgier skal være omdrejningspunktet på den centrale midtbane, der skal skabe dynamikken og hastigheden i det opbyggende spil. Det bliver derfor afgørende for holdet, at han holder en høj afleveringsprocent, da han både kan skabe og ødelægge deres spillestil, alt afhængig af hvilken slags dag han har.

Vigtigste transfers ind 
Youri Tielemans - midtbanespiller der er købt fast til klubben efter han var lejet sidste sæson - fast

Ayoze Perez - offensivspiller fra Newcastle - fast

Filip Benkovic - forsvarsspiller fra Celtic - reserve

Adrien Silva - midtbanespiller fra Monaco som holdet lejede sidste sæson men nu har købt - reserve

Vigtigste transfers ud
Shinji Okazaki - offensivspiller - reserve

Transferbetydning
Leicester har formået at forstærke sig med et flot køb af Ayoze, der giver dem både bredde og kvalitet i offensiven. Han er en type, der umiddelbart bør passe godt ind i Rodgers's stil. Derudover har de tilknyttet en af de helt vigtige spillere fra sidste sæson - Tielemans - ligesom der er skabt lidt bredde i defensiven med tilkomsten af Benkovic, som Rodgers kender fra sin tid i Celtic.

Den største og mest omtalte transfer må dog være salget af Maguire, der blev verdens dyreste forsvarsspiller, da han skiftede til Man Utd. Skiftet kom desværre for Leicester sent i preseason, og selvom klubben fik mange penge ind, er det ikke sikkert, de når at finde en dygtig erstatning. Derudover har de også brug for pengene til et træningsanlæg, de har bygget, så en smule defensiv kvalitet er forsvundet, mens offensiven er blevet styrket.

Generelle oddstanker til sæsonen
Leicester ligner et rigtig stærkt mandskab under Brendan Rodgers, der virkelig fik dem til at sprudle sidste sæson. Markedet har da også Leicester med i feltet om at være de stærkeste udenfor top 6, så vurderingen af deres styrke synes jeg er ramt meget godt.

Det ser dog ud, som om nogle licensbookmaker undervurderer deres farlighed i offensiven efter managerskiftet, og man kan derfor med fordel holde øje med odds for overspil - særligt i starten af sæsonen.

Leicester - Wolves: 1 til odds 2,33 hos Nordicbet

Leicester bør få overladt initiativet i opgøret her på hjemmebane, og det bør passe dem rigtig fint. Samtidig virker klubberne styrkemæssigt meget lige (jeg har en lille fordel til Leicester), og så gør hjemmebanefordelen udslaget her. Wolves har desuden Europa League-kampe på hver side af dette opgør, hvilket heller ikke øger deres chancer.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Everton crest

Everton

Hjemmebane: Goodison Park

Træner: Marco Silva (Maj 2018)

Sidste sæson: 8

Pengestærke Everton har længe været kendt som "best of the rest", men måtte til den placering lade sig overhale af oprykkerne fra Wolves sidste sæson. Holdet har endnu engang hentet flot ind i transfervinduet, men er også gået af med deres måske vigtigste spiller, så kan de overhovedet udfordre de bedste klubber i ligaen?

Sidste sæson
Everton brugte en masse penge inden sæsonstart sidste sæson, og det skulle bringe dem tættere på at udfordre top 6. Det var de dog aldrig i nærheden af, og med en meget svingende sæson var der både periode,r hvor manager Silva blev rygtet fyret, og perioder, hvor han blev udråbt til en af de bedste taktikere i ligaen. En placering som nr. 7 langt fra topklubberne og uden indflydelse i cupturneringerne var ikke godt nok, omend heller ikke en katastrofe.

Preseason
Everton har spillet fem træningskampe, og blot fået en enkelt sejr. Defensiven har set fin ud, mens offensiven har set ganske svag ud - således er den samlede målscore for de fem kampe 2-1. Ikke imponerende - heller ikke selvom det er betydningsløse kampe.

Forventninger til sæsonen
Forventningerne til Everton er som altid, at de forsøger at hænge på top 6 og dermed leverer en solid præstation mod 7. pladsen og gerne gør det godt i cupturneringer også.

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gomes, Delph - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Kean

Spillestil
Everton er normalt gode på bolden, men faktisk ofte endnu bedre, når de får plads til at spille på omstillinger. De har mange solide defensive spillere og samtidig rigtig meget fart i offensiven.

De er normalt gode til at have meget boldbesiddelse omkring modstandernes felt mod hold, der er defensive, men de har manglet en klassisk goal-getter til at sende bolden i kassen i disse situationer.

Bud på straffeskytte
Gylfi Sigurdsson

Nøglespillere/hold øje med
Moise Kean: Stortalentet fra Juventus er kommet til klubben for at levere det, holdet har manglet kontinuerligt fra de offensive spillere: Mål. Det er lidt et sats at sætte sin lid til så ung en spiller, men han har allerede vist masser af sine kvaliteter frem i Italien. Lykkes de med at få ham integreret hurtigt på holdet, kan man have en virkelig potent og lynhurtig offensiv.

Vigtigste transfers ind 
Moise Kean - offensivspiller fra Juventus - fast

Jean-Philipe Gbamin - midtbanespiller fra Mainz - reserve

Fabian Delph - midtbanespiller fra Manchester City - fast

Andre Gomes - fast tilknyttet midtbanespiller efter han var i klubben på leje fra Barcelona sidste sæson - fast
 

Vigtigste transfers ud
Idrissa Gueye - midtbanespiller - fast

Ademola Lookman - offensivspiller - reserve

Kurt Zouma - var lejet i sidste sæson, men er vendt tilbage til Chelsea - fast

Transferbetydning
Everton ser ret tynde ud i defensiven. De har et rigtig stærkt startende forsvar, men ikke meget kvalitet, hvis der opstår fravær i den kæde. Til gengæld ser de ganske potente ud offensivt efter indkøb, og de  er efter sigende fortsat ude efter flere spillere. Holdet kan i særdeleshed bruge noget bedre defensivt stabilitet, da man har solgt sin vigtigste defensive midtbanespiller Gueye til PSG.

Generelle oddstanker til sæsonen
Everton ligner igen et stærkt hold i tæt niveau med Leicester og Wolves. Kan de hente en kvalitetssigning mere, ser det dog rigtig godt ud for holdet, men umiddelbart ser det ud, som om markedet har ramt deres niveau ganske godt.

Hvis Everton ikke formår at hente kvalitet ind i defensiven, kan der sagtens være noget værdi at hente i overspil, da de har skaffet sig en god offensiv, der bør kunne skabe flere chancer, end de gjorde i sidste sæson.

Crystal Palace - Everton: 2 til odds 2,50 hos Bet365

Everton havde et godt indbyrdes overtag mod Palace i sidste sæson, og selvom de på banen her spillede 0-0, var det en kamp, hvor Everton var særdeles uheldige med ikke at vinde. De har styrket sig offensivt, har på papiret meget mere kvalitet end Palace, og så har Eagles tvivl om deres afgørende spiller Zaha, der bliver rygtet til forskellige klubber, og som ikke har deltaget i preseason grundet AFCON.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Wolves crest

Wolverhampton

Hjemmebane: Molineux Stadium

Træner: Nuno Espirito Santo (Maj 2017)

Sidste sæson: 7

Efter en ganske fremragende sæson som nyoprykker er det nu tid til, at Wolves konsoliderer sig i ligaen, samtidig med at de skal prøve kræfter med europæisk fodbold. Hvordan det vil gå, vil tiden vise, og så bliver det interessant at se, om det bliver ligesom sidste sæson, hvor de faktisk var bedre til at hente point mod topholdene end mod holdene i bunden.

Sidste sæson
Wolves var nyoprykkere sidste sæson, men med en særdeles stærk satsning havde de et virkelig kvalitetsspækket hold, og de levede til fulde op til forventningerne om at være en af de stærkeste nyoprykkere, ligaen havde set i lang tid.

Wolves havde særdeles flot succes med hele tiden at holde alle spillere friske i ligaen, så der ikke var fravær, og det betød, at der var enormt stor kontinuitet i startopstillingen, hvilket selvfølgelig også var med til at skabe deres store resultater.

Samtidig så man med alt tydelighed, at holdet var bedst i kampe, hvor de kunne spille på omstillinger, ved at holdet faktisk fik flere point mod top 6, end mod de seks nederst placerede mandskaber.

Preseason
Wolves har haft en lidt speciel preseason, idet de faktisk blot har spillet to træningskampe. Til gengæld har holdet deltaget i Europa League-kvalifikationen mod upåagtede Crusaders, og disse kampe er så blevet brugt som ekstra træningskampe til at spille sig i form. De har da også vundet uden større problemer, og i Asien formåede de at spille uafgjort mod Man City og slå Newcastle eftertrykkeligt.

Forventninger til sæsonen
Wolves forventes at bygge videre på sin flotte oprykningssæson, ved endnu engang at spille sig ind lige udenfor top 6, samtidig med at man vil have forventning om at gøre det godt i Europa.

Bud på idealopstilling
3-5-2: Patricio - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Otto - Jimenez, Jota

Spillestil
Wolves bygger deres spil op om en yderst solid defensiv organisation og hårdtarbejdende midtbane, der samtidig er boldsikker, så de kan spille sig ud af problemer og trække luft ind med bolden på fødderne, hvis de er pressede.

De er samtidig dødbringende på omstillinger, men har ofte meget svært ved at skabe chancer, hvis modstanderne ikke bevæger sig frem på banen, og i stedet står og spiller defensivt.

Bud på straffeskytte
Ruben Neves / Raul Jimenez

Nøglespillere/hold øje med
Raul Jimenez og Jota: De to frontangribere er ofte rimelig alene i Wolverhamptons offensiv, når der er omstillinger, men de har også et forbilledligt samarbejde, der gør, at de kan skabe chancer alligevel. Holdet skaber ikke ofte muligheder, så derfor er det vigtigt, at de to er særdeles skarpe, når de får chancen, og det er afgørende for holdets succes i en sæson, hvor de forventeligt oftere skal tage initiativ i kampene end i sidste sæson.

Vigtigste transfers ind 
Patrick Cutrone - angriber fra AC Milan - reserve

Jesus Vallejo - forsvarsspiller fra Real Madrid - reserve
 

Vigtigste transfers ud
Ivan Cavaleiro - offensivspiller - reservespiller lejet ud til Fulham

Helder Costa - offensivspiller - reservespiller lejet ud til Leeds

Transferbetydning
Wolves har forstærket sig klogt i bredden og ellers sørget for at skrive faste kontrakter med de vigtige spillere, man havde på leje i sidste sæson. Derfor kan man hen over transfervinduet fortsætte den kontinuitet, der var gældende for holdet hele sidste sæson, og samtidig forstærke bredden, så man også kan være gældende i Europa.

Generelle oddstanker til sæsonen
Det var meget signifikant i sidste sæson, hvor gode Wolves var mod hold, der gerne ville have bolden og spille offensivt, og hvor svært de havde det mod hold, der pakkede sig og spillede defensivt.

Det er bestemt et element at have for øje i denne sæson også i forhold til oddsene på de enkelte kampe, da det er et element, der går ud over form, fravær mm.

West Ham crest

West Ham

Hjemmebane: London Stadium

Træner: Manuel Pellegrini (Maj 2018)

Sidste sæson: 10

West Ham havde en særdeles svingende sæson sidst, som bl.a. var præget af en masse skader. I sæson 2 under Pellegrini og med endnu en stor satsning på transfermarkedet håber klubben på at skyde sig selv tættere på topholdene - Denne gang uden den østrigske diva Arnautovic, der skal slå sine folder i Kina.

Sidste sæson
West Ham havde store forhåbninger sidste sæson efter en stor satsning på transfermarkedet, hvor de fik hentet virkelig solide spillere ind. Holdet formåede dog ikke at ramme en god rytme, hvilket delvist skyldtes, at de rendte ind i et hav af skader. 

West Ham var desuden fortsat meget afhængige af stjernen Arnautovic - der også havde en skadesplaget sæson - og det virkede svært for holdet for alvor at fungere som en enhed. Alligevel kom de fra en kedelig kedelig placering i bunden af rækken til at hoppe op i top 10 på sidste spilledag, og det giver måske forhåbninger til den nye sæson.

Preseason
West Ham har spillet seks træningskampe i preseason, hvor de dog ikke har haft særlig godt spil. Forsvaret har været hullet, spillestilen skiftende og angrebet uden rytme, men det er klassisk for forsæsonen og bør forbedre sig, når de "rigtige" kampe starter.

Det har dog været særdeles positivt for holdet, at nogle af sidste sæsons langtidsskader er kommet tilbage på holdet og har gjort det godt i starten her. Wilshere og Lanzini har strålet, og man har også fået spillet nogle af de nye indkøb fint ind - bl.a. har angriberen Haller vist fint samspil med sine nye kammerater.

Forventninger til sæsonen
Med endnu en fin satsning i transfermarkedet forventer West Ham at spille sig i nærheden af top 6, omend en placering i top 10 nok vil blive accepteret.

Bud på idealopstilling
4-2-3-1: Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice, Noble - Yarmolenko, Lanzini, Anderson - Haller

Spillestil
West Ham er et midterhold, der gerne vil have bolden meget og spille offensivt, men ikke helt har kvaliteterne til at praktisere dette mod de bedste hold. Man har denne sæson dog haft endnu længere tid til at vænne sig til manager Pellegrinis ideer, så det offensive spil kan blive mere udpræget denne gang.

Bud på straffeskytte
Mark Noble

Nøglespillere/hold øje med
Sebastian Haller: Den nyindkøbte franskmand skal forsøge at udfylde stjernen Arnautovic' fodspor. Arnautovic var på sine gode dage en berigelse for holdet, men ofte også en belastning for omklædningsrummet og samspillet, så her bør Haller kunne bidrage positivt. Hvis han ligeledes kan vise sig skarp og sende bolden i nettet, kan holdet få en fin sæson.

Anderson: I perioder var han en af sidste sæsons allerbedste spillere i ligaen, og flere gange fungerede han som en enmandshær, der drev gæk med diverse backs. Han kan lidt af det hele, men manglede i flere kampe støtte fra holdet. Med en forstærkning og måske mere offensiv satsning denne sæson kan det være, at Anderson kan stråle endnu mere.

Vigtigste transfers ind 
Sebastian Haller - angriber fra Frankfurt - fast

Pablo Fornals - offensivspiller fra Villarreal - reserve
 

Vigtigste transfers ud
Pedro Obiang - midtbanespiller - reserve

Marko Arnautovic - angriber - fast

Lucas Perez - angriber - reserve

Transferbetydning
West Ham har solgt deres helt store stjerne, men i forhold til omklædningsrummet og stemningen på holdet kan det være en yderst positiv handel, da hans svingende humør ofte skabte problemer for holdet. Spørgsmålet er, om de kan få en ny offensiv til at ramme god rytme og samspil fra start, men der er masser kvalitet og bredde på holdet, efter man også har fået flere af de langtidsskadede spillere fra sidste sæson tilbage.

Generelle oddstanker til sæsonen
West Ham ligner et mandskab, der er blevet mindre individuelt præget i offensiven, og det kan måske nemmere få Pellegrinis offensive spillestil til at skinne igennem. West Ham lukkede sidste sæson blot 55 mål ind, men det skyldtes primært en fantastisk shot-stopper mellem stængerne i Fabianski, og de var det hold, der i forhold til xG imod overpræsterede mest af alle.

Med en endnu mere offensiv tilgang, kan man derfor med rette holde øje med over-spil denne sæson, da holdet nok vil være endnu bedre til at sende bolden i kassen, men samtidig kan man forvente, at de lukker mange mål ind, da de ikke har forstærket sig defensivt.

West Ham ender i top 10 til odds 2,20 hos Bet365

West Ham endte i top 10 sidste sæson, på trods af at de var enormt skadesplagede hele sæsonen. Holdet har fået styr på sin hjemmebane, har fået sine langtidsskadede stjerner tilbage og ser ud til at have forbedret omklædningsrummet.

Der er forventeligt blot en enkelt plads i top 10 at kæmpe om, men her ligner West Ham også holdet med den stærkeste trup, og det bør slå igennem over en hele sæson.

Dette var første halvdel af sæsonoptakten til Premier League. I anden alvdel er der fokus på klubberne, som eksperten Thomas Schyth forventer ender i den nederste halvdel af tabellen, hvor vi også får at se, hvem der kan risikere at ende på nedrykningspladserne, og hvordan det vil gå for nyoprykkerne. Der bør være rigeligt stof at debattere, så skyd endelig løs i kommentartråden til artiklen, så vi kan få en masse nuancer på den nye Premier League-sæson.