Vi blænder op for en jule-special af BetXpert TV, hvor Steffen Dam fortæller om rejsen fra amatør til professionel bettor. Og så skal vi også have nogle anekdoter - bl.a. om dengang hvor to overtidsscoringer sikrede ham den største gevinst nogensinde.

I denne særlige juleudgave af BetXpert TV er det tid for anekdoter.

Det er endnu engang Steffen Dam, som er i studiet, og han fortæller blandt andet om dengang, han stod med 13 rigtige, hvis altså bare Manchester United og Tottenham ville spille uafgjort. 

Vi skal også forbi en vanvittig firling, men inden vi kommer dertil taler Steffen Dam og værten Tonni Munk Jensen om rejsen fra amatør til professionel bettor.

De kommer også rundt om de forkætrede limits - for der er rent faktisk nogle smuthuller, som gør, at du kan få ekstra ud af licens-bookmakerne.


"Nu er vi i den heldige situation, at flere bookmakere har åbnet offline-butikker, og her er det sværere at limitere," siger Steffen Dam og nævner Tipico og Cashpoint* som forholdsvis nye spillere på offline-markedet foruden Danske Spil* selvfølgelig.

Se første del af udsendelsen her: Nøglen til langsigtet plus

Det spildte talent

Steffen Dam - der i 15 år har været spilekspert på dagbladet BT og leveret mere end 15.000 spilforslag - fortæller om betting-talenterne, som ikke kan folde sig ud.

En del sportsbettere laver kontinuerligt plus og er rigtig stærke på en liga, men har ikke modet til at tage steppet op på indsats-stigen og virkelig profitere af sin viden.

I sin bog "Sådan vinder du på Oddset" kalder Steffen Dam denne type sportsbetter for "det spildte talent". Hør ham fortælle mere i udsendelsen.

Pointen er, at hvis ikke man kan klare det mentale aspekt, så er det bare med at stå af - så tidligt som muligt.

De største gevinster

Nu er det jo jul og tid til de gode fortællinger. Læn dig derfor godt tilbage i sofaen, når du kommer til sidste del af udsendelsen, hvor Steffen Dam fortæller om sine bedste bets nogensinde.

Om den største betting-gevinst:

"Det var den dejlige Europa League, hvor jeg fandt fire væddemål hos Danske Spil*, hvor de lå skævt i forhold til min vurdering. Det var blandt andet to hold fra San Marino, jeg spillede til ikke at score," fortæller han.

Hør afslutningen i udsendelsen, men lad os bare røbe, at han måtte give en omgang til redaktionen, da sidste scoring kom i hus.

Og så var der også den lørdag, hvor han havde ligget hele dagen med tømmermænd og kun i allersidste øjeblik fik lavet en Tips 13. Det var godt, han gjorde det. Der manglede én kamp, og så ringede hans ven fra Danske Spil* helt tilfældigt...