Yderligere fem spillere udover Karabatic-brødrene er blevet dømt i matchfixing-sagen, der drejer sig om en fransk håndboldkamp fra 2012. Læs mere om den sag og ugens øvrige bettingnyheder.

Tilbage i 2012 spillede franske Montpellier en håndboldkamp mod Cesson. Kampen var i og for sig ligegyldig, da den daværende Montpellier-spiller Nikola Karabatic og resten af Montpellier-holdet havde vundet mesterskabet, men alligevel har den siden trukket store overskrifter.

Cesson kæmpede nemlig for at undgå nedrykning, og der blev spillet store summer på, at netop Cesson ville klare sig ganske godt i kampen. Folk omkring Montpellier havde smidt omkring 100.000 euro op Cesson til at føre ved halvleg. Cesson gik hen og vandt kampen.

Sagen har for år tilbage allerede kastet karantæne af sig til Karabatic-brødrene, ligesom de også fik en betinget fængselsdom. Det er nu også tilfældet for Dragan Gajic, Issam Tej, Samuel Honrubia, Mladen Bojinov og den forhenværende BSV-målmand Primoz Prost, der alle har fået mellem 2-4 måneders betinget fængselsdom.

I alt var 16 mand involveret i sagen.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 47

19/11 IMG Arena vil levere data for PGA Tour

En ny aftale er blevet indgået mellem PGA touren og IMG Arena. Aftalen vil medføre, at IMG Arena nu vil levere data om PGA Touren til sportsmedier, nyheds- og bettingorganisationer. IMG Arenas plan er, at de vil gøre produktet bedre til blandt andet sportbettere, så de vil få leveret mere kompleks og præcis data.
Læs mere 

19/11 DAZN Group vil vokse i Europa

DAZN Group har netop lanceret deres produkt i Spanien og har planer om at udvide i Europa. Produktet, som DAZN Group har udviklet, er en streamingtjeneste af sport. De kalder det selv "Netflix of Sport". DAZN Group har opkøbt rettighederne til flere ligaer, og de har planer om at blive den foretrukne sport-streamingtjeneste.
Læs mere

19/11 Sveriges nye spillovgivning har huller

Ifølge senior konsulent fra IGaming Leaders, Ismail Vali, så er Sveriges nye spillovgivning ikke perfekt. Sverige har været nødsaget til at lave regelændringer og reguleringer for spiludbdyere, da der var en for stor aktivitet på det ikke licenserede marked. De nye regler og reguleringer har dog huller, og ifølge Ismael Vali skal de tages til efterretning.
Læs mere

20/11 Bet365 øger bruttospilleindtægt med 26%

Bookmakeren Bet365 fortsætter ved at tjene store penge, og i deres seneste regnskab kan man se en stigning i bruttospilleindtægter på 26%, så de lander på hele 2,72 millarder pund. Interessant er det blandt andet, at livebetting udgjorde hele 77% af al omsætning på sportsbetting.
Læs mere (betalingsside)

20/11 Man Utd og Monaco omgås bonusregler med en venskabskamp

Ifølge Football Leaks omgik Manchester United og Monaco tilbage i sæsonen 2014/15 de franske regler på en meget speciel måde. Man Utd. havde købt Radamel Falcao af Monaco, og i kontrakten skulle Monaco modtage en bonus, hvis Man Utd endte i top 4 i ligaen - hvilket er i strid med de franske regler. For at omgås dette, indgik klubberne en aftale om, at Monaco skulle have 30 mio. kroner for en venskabskamp, som aldrig blev spillet.
Læs mere

20/11 Engelsk gamblingsite tilbagekalder £1,7 mio. gevinst

Engelske Betfred tilbagekalder en jackpot gevinst på £1,7 mio. De mener, der var en fejl i softwaren, og det betød, at Andrew Green fik jackpotten. Andrew Green fik først dette af vide, efter det hele var blevet fejret med venner og familie. Sagen er nu for retten, da Betfred indtil videre har nægtet at vise beviser for denne softwarefejl. Betfred har tilbud en kompensation på £60.000 og refundering af fejringsudgifterne på £2.500.
Læs mere

21/11 Italienske tennisspillere modtager kæmpe straf

Daniele Bracciali og Potito Starace har langt om længe fået en dom for gammel matchfixingsag, der stammer tilbage fra 2011. Daniele Bracciali var stadig aktiv, men har nu modtaget en livstidskarantæne og en bøde på over halvanden million kroner.
Læs mere

21/11 Bet365 vil benytte AI til at spore afhængige spillere

Bet365 er i gang med at undersøge muligheder for at benytte Artifical Intelligence. AI betyder, at computeren selv vil lære, hvordan den opsporer bestemte mønstre. Bet365 udtaler, at de vil dele resultatet af undersøgelsen.
Læs mere

21/11 Antallet af unge problemspillere er stigende

Op mod 55.000 unge mellem 11-16 anslås at være problemspillere i Storbritannien. Det viser en ny stor undersøgelse. I snit spiller de unge for 16 pund om ugen på maskiner, bingo, betting og onlinespil - ting, der alle er ulovlige for unge under 18 år. 
Læs mere

22/11 Doping i cykling skal være sværere

"The Cycling Anti-Doping Foundation" har indgået et samarbejde med Sportradar, der skal gøre undersøgelserne for doping mere detaljerede og effektive. Sportradar, der lever af at levere sportsdata, skal assistere CAPD i deres undersøgelser for doping.
Læs mere