Det er tid til endnu en omgang europæisk topfodbold, når Champions League og Europa League ruller over tv-skærmene, og dermed er det også tid til tredje runde af BetXperts brugertipskonkurrence, hvor der er rundepræmier for 2.000 kroner på højkant.

Efter landskampspause og en enkelt runde i de nationale ligaer er det tid til endnu en omgang europæisk topfodbold, når de største stjerner løber på banen tirsdag-torsdag og kæmper om hæder, ære og store økonomiske gevinster.

Derfor er det også tid til tredje runde af BetXpert CL- og EL-konkurrence med præmier sponsoreret af Jetbull. Der har ikke været mange deltagere i BetXperts Champions League- og Europa League-konkurrence i de første to runder; fire i den første og seks i den anden. I anden runde var der ingen brugere med overskud og rundens førstepræmie gik således til en bruger med en negativ balance. I første runde havde en enkelt bruger overskud, mens de to resterende præmievindere havde en negativ balance. 

Efter alt at dømme er der altså fine muligheder for at blande sig i kampen om gevinster. Både i rundekonkurrencen til tredje runde af gruppespillet i Champions League og Europa League, men også til det samlede leaderboad, hvor ingen brugere har et overskud endnu. 

Op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos Jetbull

Bemærk: BetXpert er blevet gjort opmærksom på, at vinder man en præmie (ekstrabet hos Jetbull), så skal det placeres indenfor syv dage fra modtagelsen, og ellers udløber det. Det er tilføjet til reglerne. 

Det skal du vide, inden du går i gang

 • Du skal have en konto hos Jetbull for at modtage præmier. Har du ikke det, kan du oprette dig her.
 • Tip skal lægges op senest en time før kampstart.
 • Det er ikke nødvendigt kun at finde odds fra Jetbull. Det er tilladt at benytte odds fra alle bookmakere, BetXpert har et samarbejde med. Det er størstedelen af bookmakerne på markedet. Du kan se dem her.
 • Både tips til Champions League og Europa League tæller med. 
 • Der er seks rundekonkurrencer, som følger de seks gruppespilsrundeuger i Champions League og Europa League. 
 • Der er også et samlet leaderboard, hvor alle brugertips i de forskellige runder lægges sammen. Langtidsvæddemål på gruppespillet tæller med til det samlede leaderboard. 
 • Brugertips til de enkelte runder skal afgøres i de enkelte spilleuger for at tælle med til runden. Langtidsvæddemål skal senest være afgjort, når den sidste gruppekamp er færdigspillet. Et brugertip på vinderen af Europa League tæller altså IKKE med i konkurrencen. 
 • For at kunne vinde en præmie i en af de seks rundekonkurrencer skal man have mindst to godkendte brugertips i runden. For at vinde en præmie på det samlede leaderboard skal man have mindst fem godkendte brugertips samlet. 
 • Man kan godt vinde præmier i flere runder. Maksimalt én præmie per deltager per runde. 
 • Alle brugertips skal godkendes af forumredaktør Jens Bøye. Der accepteres kun velargumenterede værdispil. Det skal være analyser, som har en realistisk chancevurdering, og som har en saglig, nuanceret  begrundelse for tippet. Alt andet bliver afvist. Bemærk: Godkendte tip tæller med. Ikke-godkendte tip tæller negativt (dvs. hvis de ikke rammer); de tæller ikke positivt (dvs. hvis de rammer). Brugertips kan godt både godkendes og ikke-godkendes efter kampstart, skulle de blive lagt op, uden at forumredaktør Jens Bøye når at gennemgå tippet inden kampstart.
 • Forumredaktør Jens Bøye notificeres, når et tip oprettes. Han kontakter dig snarest muligt herefter og oplyser, om dit spilforslag er godkendt, eller giver dig råd om, hvad der skal forbedres.
 • Står to eller flere brugere lige, i de forskellige konkurrencer, er vinderen den, der har leveret flest brugertips. Står det stadig lige, vinder den, der har ramt det højeste odds. Kan der stadig ikke findes en vinder, trækkes der lod.
 • BetXpert er altid på udkig efter dygtige eksperter. Hvis du leverer flot i konkurrencerne og har lyst til at fortsætte bagefter, kan du gå i dialog med Jens Bøye om, hvad der skal til for at blive ekspert hos BetXpert.

Præmier

Til hver uge, hvor der er Champions League og Europa League på programmet, er der et runde-leaderboard, hvor præmierne er som følgende: 

 1. 1.000 DKK ekstrabet til Jetbull
 2. 600 DKK ekstrabet til Jetbull
 3. 400 DKK ekstrabet til Jetbull 

Til det samlede leaderboard efter de seks gruppespilsrunder er der følgende præmier: 

 1. 1.500 DKK ekstrabet til Jetbull
 2. 1.000 DKK ekstrabet til Jetbull
 3. 500 DKK ekstrabet til Jetbull

Alle præmier indsættes på vindernes Jetbull-konti som et ekstrabet. Ekstrabettet skal benyttes indenfor syv dage efter modtagelsen af dette, og ellers bortfalder det. Vinder man på sit ekstrabet, så skal nettogevinsten omsættes mindst fem gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage. Ekstrabettets værdi udbetales ikke ved et vundet væddemål. Eksempel: Sættes et 1.000 kroners ekstrabet til odds 3,00, og vinder det, så får man sat 2.000 kr. (3.000 kr. minus 1.000 kr) ind på sin Jetbull-konto, og det beløb er så underlagt omsætningskravene. Alle præmier er sponsoreret af Jetbull

Resterende runder

 • 3. runde: 22. - 22. oktober
 • 4. runde: 5. - 7. november
 • 5. runde: 26. - 28. november
 • 6. runde: 10. - 12. december
 • Samlet leaderboard: 17. september - 12. december 2019. 

Ved deltagelse i konkurrencer accepteres både konkurrencereglerne for de enkelte konkurrencer samt de generelle Vilkår og retningslinjer for brug af BetXpert, vores Privatlivspolitik, samt Cookiepolitik. Du accepterer yderligere, at BetXpert udveksler kontaktoplysninger med Jetbull for vinderne i delkonkurrencerne og den samlede konkurrence. Dette omfatter de oplysninger, der er nødvendige, for at gennemføre modtagelsen af en vunden præmie. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.