Det er næppe gået nogens næse forbi, at Caroline Wozniacki lørdag vandt sin første Grand Slam-titel efter en tæt duel i tre sæt mod rumænske Simona Halep. Er sejren blot begyndelsen på et 2018 i triumfens tegn for den danske verdensetter, eller var det en enlig svale? Se odds og bookmakernes vurdering af Wozniackis år her.

Tidligt lørdag vandt den danske tennisdronning, Caroline Wozniacki, sin hidtil største triumf i karrieren. Efter et vildt finaledrama i tre sæt slog danskeren til sidst Simona Halep i Australian Open-finalen, og dermed kom den længe ventede Grand Slam-sejr endelig i hus for Wozniacki, som i samme omgang sikrede, at hun kravler op på verdensranglistens førsteplads.

Det helt store spørgsmål bliver nu, om Wozniacki kan følge triumfen op med flere sejre i de helt store turneringer, og hos Danske Spil* kigger man allerede frem mod de tre næste Grand Slams og Wozniackis vinderchancer i dem.

"Alle på nær Serena Williams var med i Australien, men ingen var så dygtige og stabile som Wozniacki i Australien. Og når man spiller på det niveau, så er man også i spil til flere Grand Slam-titler", siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Hun har størst chance for at vinde i US Open, hvor hun helt tydeligt godt kan lide at spille. Hun har været i finalen der to gange før, og som det ser ud nu, vil hun være en af dem, vi regner med i favoritfeltet."

I henholdsvis 2009 og 2014 tabte Wozniacki i US Open-finalen til Kim Clijsters og Serena Williams - begge gange i to sæt.

Nordicbet*: Underlaget og det mentale er vigtigt

Hos konkurrenten Nordicbet* kan man få odds 3,20 på, at Wozniacki vinder endnu Grand Slam, inden hun lægger ketcheren på hylden, og odds 6 på, at hun vinder endnu en stor titel, inden året er omme. Pressechef, Thomas Holm, mener også, at Wozniackis største chance er i US Open.

"Ligesom Austrailen Open spilles denne turnering på hard court, og det er danskerens klart stærkeste underlag. Hvis hun kan time formen, vil hun være blandt vores absolutte favoritter", siger han i en pressemeddelelse og fremhæver især, hvordan det mentalt kan have givet hende et boost at have brudt forbandelsen og endelig vundet en Grand Slam.

Odds på Caroline Wozniackis Grand Slam-chancer + specialspil

Bedste odds Bookmaker
Vinder French Open 2018 23,00
Bwin
Vinder Wimbledon 2018 26,00
888sport
Vinder US Open 2018 18,00
Unibet
Vinder mindst endnu en Grand Slam i 2018 6,00
NordicBet
Vinder mindst endnu en Grand Slam i sin karriere 3,20
NordicBet
Slutter 2018 som nummer 1 på verdensranglisten 3,55
NordicBet
Vinder ikke flere Grand Slams i 2018 1,10
Danske Spil
Vinder mindst tre Grand Slams i alt i 2018 50,00
Danske Spil
Vinder alle fire Grand Slams i 2018 700,00
Danske Spil
Vinder sæsonfinalen i 2018 7,00
Danske Spil