Den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder Caroline Wozniacki er tilbage og træder igen ind på tennis-arenaen, når det gør løs ved årets US Open turnering. Se bookmakernes odds for Caroline´s comeback.

Den danske tennisdronning indstillede karrieren i 2020, men er nu klar til igen at indtage tronen og Caroline Wozniacki satser på nye triumfer efter hun har meddelt, at hun gør comeback.

Og Caroline vil stille op ved årets US Open (28. august til den 10. september), hvor den røde løber er gjort klar, da US Open har givet Caroline Wozniacki et wildcard til turneringen.

Caroline Wozniacki til US Open

Mens den nuværende verdensetter Iga Swiatek er favorit til at vinde US Open, så skal vi lidt længere ned af listen for at finde Wozniacki.

Hos den danske bookmaker Bet25 kan man hente odds 50 for Caroline vinder US Open 2023.

- Kan jeg vinde US Open? Det tror jeg. Kan jeg vinde Australian Open? Det tror jeg. Det er derfor, at jeg gør det her. Og så må vi nok bare se, hvad der sker.

- Caroline Wozniacki til Vogue, der samtidig afslører, at et af de store mål er at komme med til OL i Paris i 2024, hvor der kan være chance for makkerpar med Holger Rune i mixed double.

Foto:  MICHAEL BRADLEY / AFP

Hardcourt passer godt til Caroline

Det lykkedes Wozniacki at vinde sin hidtil eneste Grand Slam-titel efter et vildt finaledrama i tre sæt mod Simona Halep i Australian Open-finalen. En sejr der i samme omgang sikrede, at hun kravler op på verdensranglistens førsteplads.

Det helt store spørgsmål bliver nu, om Wozniacki kan finde samme høje niveau og spille lige op mod de bedste spillere på WTA-touren.

Præcis som Australian Open, så bliver US Open også spillet på hardcourt. Det kan være en fordel, da det har været det foretrukne underlag.

Caroline har tidligere vist storspil ved US Open, hvor hun har været i finalen to gange før. I 2009 og 2014 tabte Wozniacki i US Open-finalen til først Kim Clijsters og derefter Serena Williams.

Dansk tennis-ekspert: Wozniacki får det svært

Det kom som en overraskelse for alle, at Caroline Wozniacki nu gør comeback på topplan og den tidligere tennisspiller Peter Bastiansen ser frem til at følge med. Han udtaler til Ritzau:

- Det er en sensation, som kommer meget bag på mig. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Hun skal starte fuldkommen forfra. Man går ikke bare lige ind på WTA-500 eller 1000-niveau og tror, at man kan spille sig til en kvartfinale.

- Taget i betragtning at hun ikke har trænet og ikke har spillet kampe, så har jeg svært ved at forestille mig, at hun kan vinde sine kampe. Fordi siden hun stoppede i 2020, synes jeg, at spillet har udviklet sig rigtig meget.

- Caroline var jo ekstremt løbestærk og stærk nede på baglinjen, men hun havde ikke det her vinderslag, så hun vil i hvert fald blive vanvittigt udfordret.

- Hun skal i hvert fald tillægge sig et mere aggressivt spil. Hun kan ikke bare stå nede på baglinjen og vente på, at modstanderen laver en fejl, Ikke at det var det eneste, hun gjorde, men det var jo hendes force.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg se US Open? 
Du kan se kampene US Open hos Discovery+ og Eurosport. Det er også muligt at livestreame US Open gratis hos en bookmaker.