Mesterskabsfavoritterne fra Real Madrid kan skabe et solidt forspring i den spanske La Liga, hvis de kan snuppe alle tre point i søndagens opgør mod Sevilla. Vi guider dig til gratis livestream af opgøret.

Der er lagt op til en underholdende La Liga-kamp søndag aften, hvor velspillende Real Madrid tager imod et Sevilla-mandskab, der har haft en svær sæson og blot indtager 15. pladsen..

Vi viser dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan finde et Real Madrid - Sevilla livestream. Så følg vores guide og vær klar søndag aften klokken 21.00. 

Odds på Real Madrid - Sevilla

Real Madrid måtte nøjes med 1-1 i seneste spillerunde i udekampen mod Rayo Vallecano. Sevilla kommer fra en 0-0 udekamp mod Valencia, så det kan måske blive en tæt kamp, selvom Real Madrid tager en solid favoritværdighed.

Real Madrid - Sevilla

Se mere om kampen i vores MatchCenter.

Livestream Real Madrid - Sevilla gratis hos Bet365*

For at livestream Real Madrid - Sevilla gratis hos Bet365* kræves det i første omgang, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på knappen herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en spillekonto.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Sevilla – Real Madrid gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365* er på 50 kroner. 

Find livestreamet hos Bet365*
Du finder livestream til Real Madrid - Sevilla ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien" --> "Spanien - La Liga". 

Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang lørdag klokken 21.00. 

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Få gratis livestream til Real Madrid - Sevilla hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på knappen herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Sevilla – Real Madrid gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto.

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse.


 

Se vores TV - og livestream guide til La Liga-kampene 

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Real Madrid - Sevilla?
Real Madrid tager imod Sevilla søndag den 25. oktober kl 21:00.

🔎Hvor kan jeg se Real Madrid - Sevilla?
Kampen vises på TV 2 Sport X og TV2 Play.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Real Madrid - Sevilla?
Hos spiludbyderne Bet365* og Unibet* kan du se opgøret på Santiago Bernabéu. Du finder også liveodds på Real Madrid - Sevilla hos Bet365* og Unibet*.

🔎Hvem er favorit i Real Madrid - Sevilla?
Bookmakerne har Real Madrid som ret store favoritter til at vinde kampen. Du finder odds for opgøret her i vores MatchCenter.