På en Champions League-tirsdag fyldt med favoritsejre var FC Københavns chok-uafgjort mod Juventus en markant undtagelse. Italienerne missede næsten alt. I modsætning til BetXpert...


Italienerne fra Juventus må efterhånden være småtrætte af København og Parken.

Sidste år fik de kun 1-1 mod FC Nordsjælland der havde en fremragende Jesper Hansen mellem målstængerne. I går gentog historien sig da La Vecchia Signora gang på gang løb panden mod en levende mur bestående af FCK-keeper Johan Wiland. 

Jeg har aldrig haft så mange redninger i en kamp...

John Wiland, FCK-keeper

Incredibile!

Antonio Conte, Juve-træner

Trods hele 24 målforsøg (FCK nøjedes beskedent med otte) fik Juve kun bolden over den københavnske streg een gang (Quagliarella i anden halvleg), og da Nicolai Jørgensen i første halvleg havde fået skrabet bolden i det italienske net i en dødboldsituation, endte slaget i Parken 1-1. Igen-igen for den trætte, gamle dame fra Torino...

Kan FC København tage dygtigheden og heldet med til Madrid hvor Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og de andre Real-stjerner venter 2. oktober? Hold øje med BetXpert – vi vil løbende tjekke odds og komme med tips hvis der er værdi.

Favoritternes aften

I Sociedad kom der også en nydelig overraskelse da gæsterne fra Shakhtar formåede at vinde til odds cirka 3,9 – men det uafgjorte resultat i Parken hvor storklubben Juventus var klar favorit, var Champions League-aftenens største chok.

Derudover leverede favoritterne resultaterne denne tirsdag. Bayern München, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, PSG og Benfica vandt alle klare sejre.

BetXperts aften

BetXperts ekspertpanel leverede også varen. Vi serverede otte tips til tirsdagens CL-kampe – eet gik galt, eet blev annulleret, og resten gik hjem, med et brutto-overskud på 13,17 enheder (rettet fra fejlagtige 12,13) og en tilbagebetaling på 164,5%. Især "Higuain" var i hopla med fire pletskud ud af fire. Herunder Under 2,5 mål i FCK-Juventus.


Ekspertpanelet ramte også nogle tennistips og havde i det hele taget en fortryllende tirsdag. Og dermed har vi en tilbagebetaling på 120% for september og 105% for hele 2013.

Se de seneste afviklede eksperttips  
Se måneds- og års-statistikken  

BetXperts tips til onsdag

Denne onsdag er der også otte CL-kampe på programmet. I skrivende stund har vi tips til fem af dem.

Se oversigten over aktuelle tips