CL-gruppespillet står for døren. Vi har tips, konkurrence og optakter - og en afstemning der siger at Barca vinder turneringen (oddsene siger Bayern)...

Så skal vi endelig igang med det spændende Champions League-gruppespil, hvor meget af fokus i første omgang er havnet i Parken, hvor FCK tager imod de italienske mestre Juventus. Det bliver meget interessant at følge de københavnske Løver på den helt store internationale fodboldscenen.

Klubberne har haft sommeren til at hente forstærkninger, og nu skal stjernene bevise, at de er alle millionerne værd. Champions League er årets højdepunkt, men også en meget tricky størrelse for os bettere. Der er mange aspekter at tage hensyn. Det er et clash mellem de bedste klubber, de største stjerner, forskellige fodboldtraditioner og spillestil.

Får de engelske storklubber succes eller vil vi igen opleve tysk dominans i finalekampen på Estádio da Luz? Hvor meget betyder hjemmebanefordelen for f.eks CSKA Moskva, når Manchester City eller de forsvarende CL-mestre Bayern München kommer på besøg en kold, russisk november-aften? Og hvilken taktik vil Ståle Solbakken foretrække i den svære udekamp på Bernabéu mod Real Madrid?

OPTAKTER, EKSPERT-ANALYSER OG CL-KONKURRENCE

Vi har glædet os enormt til startfløjtet, og vi har ladet op til gruppekampene med optakter til gruppespillet. Her kan I læse mere om holdene og finde gruppe-odds:

GRUPPE A og B

GRUPPE C og D

GRUPPE E og F


GRUPPE G og H

Derudover har vi igen en fantastisk Champions League-konkurrence med præmier for over 50.000 kr. Så afgiv jeres tip på gruppekampene og kæmp med om de mange flotte præmier.

Men vi har selvfølgelig også kastet os over bookmakerne og se på oddsene for de enkelte gruppekampe. Der er fokus på ´skuespilleren´ Ashley Young, når Manchester United tager imod Leverkusen, mens der er fidus til et målrigt gruppebrag, når Gareth Bale og Cristiano Ronaldo besøger den tyrkiske heksekedel i Istanbul.

Det skulle helst ikke blive en målfest i Parken, hvor Wiland godt må hive et par mirakelredninger frem overfor Pirlo, Tevez og Llorente.

Derudover er Bayern München klare favoritter på Allianz Arena, og Manchester City bør have en god chance for at hive en sejr i land mod tjekkiske Plzen. Og så skal vi også holde godt øje med Matias Suarez, når Benfica tager imod Anderlecht.

Se vores CL-analyser og -tips

HVEM VINDER SÅ CHAMPIONS LEAGUE-TROFÆET?

Der er stor tiltro til, at Lionel Messi med den nye legekammerat Neymar får revancheret nederlagene til Bayern München, da Barcelona fører vores afstemning blandt brugerne (19,7%). Real Madrid (15,4%) og netop Bayern München (14,8%) er dog ikke langt efter, mens der ikke helt er samme opbakning til de engelske klubber.

Med José Mourinho tilbage på Stamford Bridge virker Chelsea (13%) dog til bedste bud på en engelsk Champions League vinder, men hvad siger bookmakerne?

Udvalgte vinder-odds

Bedste odds

Bookmaker

Bayern München 4,65
NordicBet
Barcelona 5,50
Bet365
Real Madrid 6,00
Unibet
Chelsea 11,00
Sportingbet
Manchester United 17,50 Betsafe
Manchester City 17,50
Betsafe
Juventus 18,00 Danske Spil
Dortmund 19,50
Betsafe
PSG 18,00
NordicBet

Mine damer og herrer... velkommen til Champions League 2013/14!