Kampagnehistorie: Fredag spiller det danske landshold gruppefinale i Nations League i Cardiff, hvor Wales tager imod. BetXpert sætter i samarbejde med Mr Green 10 freebet á 500 kroner på højkant til de brugere, der kan gætte kampens resultat. Se her, hvordan du deltager.

Da Wales i september var på besøg i Aarhus, sørgede Christian Eriksen med to scoringer for en dansk 2-0-sejr. Siden har Wales besejret Irland to gange, og da Danmark kun formåede at få 0-0 i Dublin, er det Wales, der ligger på gruppens førsteplads, inden fredagens gruppefinale i Cardiff. 

I samarbejde med Mr Green udlodder BetXpert 10 freebet hver til en værdi af 500 kroner til de brugere, der kan gætte kampens resultat. Det eneste, det kræver for at deltage, er, at man har en aktiv konto hos Mr Green. 

Har du ikke en konto hos Mr Green? Opret dig her og deltag i konkurrencen

Skriv dit gæt på kampens resultat i tråden herunder. Hvis flere end 10 brugere gætter rigtigt, trækkes der lod blandt alle de rigtige svar. Dit gæt skal senest være afgivet inden kampstart fredag den 16. november klokken 20:45.

BetXpert kontakter vinderne i næste uge.  

Mr Green: Spil på dansk sejr og få indsatsen retur som freebet, hvis du taber

  • Opret dig hos Mr Green via link her på siden og indbetal mindst 200 kroner

  • Spil mellem 200 og 500 kroner på, at Danmark vinder over Wales i Nations League fredag den 16. november klokken 20:45.
  • VIGTIGT: Kun spil for hele 100'er gælder, altså for enten 200, 300, 400 eller 500 kr.
  • Vinder du ikke på dit væddemål, modtager du indenfor 24 timer et freebet på til samme værdi som din indsats.
  • Det er muligt at benytte sig af Mr Greens almindelige tilmeldingsbonus sammen med dette tilbud.
  • Regler og vilkår gælder.

Opret dig her og spil på dansk sejr