Både Danmark og Wales kan spille sig videre fra gruppen med en sejr, mens et taktisk X især kan tale til Danmarks fordel, da Eriksen og co. dermed kan afgøre det selv mandag hjemme mod Irland. Se de bedste odds på Wales - Danmark her.

Landstræner Åge Hareide viste under VM, at han er klar til at gå pragmatisk til værks, når et resultat skal sikres, og det kan meget vel vise sig at blive tilfældet igen i fredagens gruppefinale, Wales - Danmark, i Cardiff.

1X2 odds, Wales - Danmark, Fre. 16. nov. 2018 kl. 20:45

Wales

Uafgjort

Danmark

I første kamp mellem Danmark og Wales vandt Hareides tropper 2-0 i Aarhus uden for alvor at få sved på panden, men derudover har Wales slået Irland i begge kampe og indtager inden fredagens kamp gruppens førsteplads.

Danmark har dog en kamp i hånden på hjemmebane mod Irland, der mere eller mindre har udspillet sin rolle i gruppen, og med et point i Wales, skal de danske drenge "blot" besejre Irland hjemme på mandag for at vinde gruppen.

Wales - Danmark odds: Hvem vinder gruppen?

Ender fredagens kamp mellem Wales og Danmark ikke uafgjort, vil det betyde, at førstepladsen i puljen er afgjort. Hvis Wales vinder kampen, vil Danmark ikke kunne hente walisernes fempoints forspring, og hvis Hareides tropper vinder, vil Danmark rykke forbi Wales, der ikke har flere kampe tilbage.

Wales - Danmark

Skulle Danmark tabe til Wales, kan et helt nyt scenarium komme i spil, da Danmark i så fald vil kunne rykke ned i tredje seedningslag med et nederlag til Irland i sidste kamp. Begge hold vil i så fald have fire point, men irerne vil være bedst indbyrdes.

Bale ventes fit

Wales' altoverskyggende stjerne, Gareth Bale, sad ude med en skade i walisernes 0-1-sejr i Dublin for en måned siden, og  i weekendens 2-4-sejr over Celta pådrog Real Madrid-spilleren sig en beskadiget ankel.

Det walisiske fodboldforbund har dog afvist, at der er tale om en alvorlig skade, og Bale forventes således at være klar til den altafgørende kamp mod Danmark.

Udover Gareth Bale kan spillere som Arsenals Aaron Ramsey og Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey fremhæves som nogle af walisernes vigtigste spillere. 

Wales må dog undvære Tottenhams venstre back, Ben Davies, der er ude med karantæne, mens Danmark er uden anfører Simon Kjær. Læs Rasmus G's infoanalyse og se de to trupper samt væsentlige fravær til kampen.

Edit 14. november 08:45: I artiklen stod der oprindeligt formuleret, at et dansk nederlag til Wales vil gøre Danmarks kamp mod Irland ligegyldig. Dette er ikke korrekt, og det er derfor blevet ændret.