Som det nok er de fleste bekendt, har vi i denne tid gang i en stor Party Poker promotion med en svimlende værdi af mere end 40.000 kr: 12 gratis gratis sæder til november-udgaven af Party Pokers "Monthly Million"-turnering (hvor normalt buy-in er $640).

Vi har via en række konkurrencer uddelt otte sæder; der er altså stadig fire sæder tilbage.

Sidste konkurrence: freeroll (i aften kl. 19:30)

En ny konkurrence er nu søsat - med de sidste FIRE (oprindeligt stod der to i denne artikel, men vi har besluttet at smide alle fire) sæder på spil. Denne gang handler det ikke om at have et kreativt navn eller skrive en god ansøgning, men simpelthen om at spille poker...

Konkurrencen består i en freeroll-turnering hos Party Poker; de fire bedst placerede scorer de fire sæde-præmier.


Freerollen spilles (minimum 10 deltagere) tirsdag 2. november kl. 19:30, dansk tid.

Vi har tidligere angivet starttidspunktet som 20:30 - beklager.

Ja, vi ved godt at det falder sammen med FC Københavns hjemmekamp mod Barcelona, men hvis du er både fodbold- og pokerinteresseret, kan du jo evt have fjernsynet kørende samtidig med computeren...

Du kan finde turneringen i lobbyen hos Party Poker, ved at åbne din klient og gå til ”turneringer” – ”specials”, her finder du vores freeroll under navnet ”Betxpert Freeroll”.

Den opmærksomme bruger vil lægge mærke til at der ikke er opgivet nogen præmier, hvilket er et bevidst træk fra vores side for at holde uvedkommende væk. Man kan kun registrere sig ved at bruge denne kode: BXPTMM.

Da det kun er for vores brugere, vil man ikke kunne vinde et af sæderne, medmindre man har en brugerprofil hos BetXpert inden turneringens start.

Alle Betxpert-brugere kan deltage, blot de har en Party Poker-konto med en status som real money player. Det vil sige at man (senest tirsdag kl. 19:30) har foretaget en indbetaling med ægte penge.

Bemærk at man ikke kan vinde mere end eet sæde.

Følg med i forumdebatten om denne freeroll - og se hvem der har meldt sig til - i denne tråd.

 

Hidtidige præmievindere

Vinderne af den 1. konkurrence i vores Party Poker Promotion blev: Cassen og Stuff

Vinderne af den 2. konkurrence blev: Klawitter og Mjav_6

Vinderne af den 3. konkurrence blev: Kach5 og Michjort

Vinderne af den 4. konkurrence blev: ingen vindere (ingen bad beats)...  

Vinderne af 5. konkurrence blev: Martin K. Andersen og Mike Larsen

Og nu er det så tid til sjette konkurrence i vores store Party Poker promotion, som har en svimlende værdi af mere end 40.000 kr.

Endnu ikke konto hos Party Poker?

Denne uges konkurrence er åben for alle, uanset om man er signet op til Party Poker gennem BetXpert eller ej. Men man SKAL have en Party Poker-konto, og have indsat penge.

Hvis man ikke allerede har en konto, skal man tilgå Party Poker via vores link (se anmeldelse af Party Poker her), åbne en konto og lave et minimums deposit på $25.

BetXperts Party Poker Promotion

Party Poker har givet os hele 12 sæder til deres ”Monthly Million” turnering i november. Monthly Million er en stor turnering (med en præmiegaranti på - ja, en million dollars) som spilles den første søndag i hver måned, med et buy in på $640.

Det er med andre ord en kæmpestor pose med value, som de har smidt efter os - de 12 sæder repræsenterer en samlet værdi af mere end 40.000 kr. Vi glæder os til at køre denne promotion og håber naturligvis at det bliver en BetXpert-pokerspiller der vinder novembers Monthly Million.

Men først skal vi have uddelt de 12 sæder, og det gør vi via en række spændende konkurrencer over de næste 6 uger.

Konkurrencerne vil være lidt utraditionelle og komme både nye og gamle Party Poker brugere til gode.

Vinder man en konkurrence, får man et sæde - i form af et token, som tilføjes vinderens Party Poker konto på selve Million Monthly-dagen: 7. november 2010. Sædet kan ikke omveksles til kontanter. Det skal understreges, at man max kan vinde 1 sæde pr mand i løbet af denne promotion.


Læs mere om Monthly Million i vores promotion-sektion (nederst på siden)


Læs mere om Party Poker